.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 138 от общо 138
    Град
    Враца
    Отворена, отворена... колко па да е отворена Разрешавам само да си говори с момичета, които е желателно да са му братовчедки/сестри Иначе да речем, че съм против ;д
    еlsy

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Linns, ти си знаеш. Аз тийн годините не съм била с никого. Това ми е първата връзка (изключая няколко гаджета за по седмица-2). Била съм винаги сама и незавършена. Сега се чувствам цяла. Не заменям това усещане с някакво си просто излизане, целувки или секс...Желая ти отново да изпиташ същото.

ПРОТИВ.....
    От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.

Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Всеки сам решава каква да е връзката му. Отворена, затворена, ако двама души се чувстват добре заедно, не виждам проблем.
    Принципно да, но не и за моята връзка не си давам момчето
    Да, но това е вашата връзка. Вие сте си изградили правилата във връзката, значи ви е добре така. И моята връзка не е отворена, но не съдя никого, ако е направил обратния избор.

Защо се опитвате да убедите останалите, че в отворените връзки няма любов? Най-вече BladeOfMySoul. Разберете, не всички хора са като вас. Това, че вие не го разбирате, не значи, че в такива отношения не може да цари любов и разбирателство. Дори съм виждала щастливи хора в отворена връзка и нещастни - в затворена.
    Спрете да отричате нещо само, защото не го разбирате.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Против..
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Всеки сам решава каква да е връзката му. Отворена, затворена, ако двама души се чувстват добре заедно, не виждам проблем.
    Принципно да, но не и за моята връзка не си давам момчето
    Да, но това е вашата връзка. Вие сте си изградили правилата във връзката, значи ви е добре така. И моята връзка не е отворена, но не съдя никого, ако е направил обратния избор.

Спрете да отричате нещо само, защото не го разбирате.
    Само малко пояснение - където е уголемен шрифта не се пише запетая.
    Всъщност запетая няма никъде, защото "само" е поясняваща дума, а при наречия с поясняващи думи пред тях не се пише запетая.

абс против
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

ТВЪРДО ПРОТИВ ! ! !

Това даже не може да се каже връзка... Каква е тръпката да казваш само на един "обичам те", а той да си вее гъза насам, натам...... НЕ !

Някой хора май бъркат отворена връзка с връзки за една нощ (или за обувки). Отворената връзка е когато си имаш сериозен партнйор, но стане ли въпроз за секс той не е единственият ти партнйор.

В тази връзка аз съм против това да се случва с мен (но не и против хората, на които им харесва - светът е голям и новости дебнат от всякъде). Ако вече не съм достатъчно силен или "конкурентно-способен", за момичето, с което движа - по-добре да сме заедно...отколкото тя да ползва оутсорсинг. Или пък аз да ходя, като стар курвар насам натам.

Guest
    Против точка

Абсолютно против!
    Bobby <3

Bobby: Bobby give his for Vili ,because she is unique

viLi (^^,): Villi give her for Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си