Цитирай Първоначално написано от Linns
krem4et0, никъде не съм говорила за затворничество.. ;]
И не казвам, че трябва да се чувстваш ограничен, защото и без да го усещаш си.. "до края на живота си само с един", каква скука.. и не става въпрос за секс..
Кое ми е ограничението? Че не се целувам и натискам с всеки, който ми хареса визуално ли? И преди да имам връзка не съм го правила, защото АЗ така съм преценила. 6-та година сме заедно и не, не ми е скучно. Разбира се, че не може винаги да се забавлявате и има известна рутина, но не и скука в нашите взаимоотношения. Буцата в корема си я усещам при всяка целувка, щастлива и нетърпелива съм да го видя, хубаво ми е просто да съм неговата половинка. Вече го казах, че оковите на любовта са тези, които те държат, а не наличието на някакво обещание. АЗ не искам да съм с друг, АЗ не искам да докосвам и целувам друг, АЗ не желая друг мъж. Искам го на 100%, искам и аз да се раздам на 100%. Това е връзката - да се отдадете едни на друг - тяло, душа, сърце, време, внимание...Не мога дори да си представя да целуна друг, не мога дори да асимилирам идеята, че някога ще правя секс с друг. Не го искам, не ми е нужно, за да съм щастлива и да съм доволна от живота. Защото аз мога да ти го кажа с ръка на сърцето, че никога през живота си не съм била толкова щастлива, както сега, че не помня да съм била истински щастлива преди да го срещна и че от ден на ден всичко между нас става по-силно, истинско и искрено. С него съм от 19 годишна и не съм му изневерявала, слагала съм си сама бариерата, дори и когато нещата между нас не са били много добре и вървежни. Просто съм такава, когато съм с някого - с него съм на 100%.