- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шампоани Milva
Здравейте. Днес видях в един магазин множество шампоани Милва и искам да попитам кой от всичките сте използвали и от кой сте най-доволни
1.
2.
3.
4.
5. И още един имаше, с мед, или нещо от сорта...Мерси предварително
![]()
Ползвала съм хинин преди 2 месеца. Косата ми стана по-суха.. исках да ми порастне по-бързо, но не видях никаква промяна.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
И аз ползвах хининовия шампоан.Не беше зле..
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Като цяло,нищо на тази фирма не ми харесва.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Ползвам шампоана с хума с цел да намаля омазняването и да мия косата по-рядко, но не се получи. Вместо да я изсушавам безцелно с двукратно нанасяне на шампоан, слагам само по веднъж.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И аз съм ползвала този с хинина - изобщо не останах доволна.
Мирише на трева, не се получава никаква пяна и косата ми стана по - гадна и суха..
Пробвай някоя друга марка
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
А някой използвал ли е катраненият шампоан ? Чувала съм, че намалява омазняването на косата, но не знам до колко е вярно ...
Ползвала съм хининовия .. доволна бях , но за да се получи хубава пяна го нанасях 2 пъти![]()