Наистина.. вдъхновение и едно гадже са добра идея.
Наистина всеки човек е желателно да си има един такъв или нещо, което да го кара да се чувстваш добре.
Дали пари за психолог или човек, който да те обича, подкрепя и да не ти сринва самочувствието, настроението и всичко останало.
Това с училището го има и при мен, и аз като теб съм се оставила на течението колкото и да го завърша само, заради дипломата, пък успокоението ми е,че за висшето средното не е много определящо.
Гадно е наистина това с майка ти и баща ти. Предполагам три стаи - спалня, кухня и хол. Те са окопирали спалнята. И ние сме така. След развода на нашите пресметнах някои плюсове и единият беше, че сега си имам цяла стая само за мен.
Много пъти съм се питала какво е да имаш двама родителя, с реномирано работно време, плюсът, който би могъл да се разглежда като минус, е, че в момента съм самичка през доста голяма част от денонощието, а възпитанието си го носиш в себе си. хихи.
На срещите с приятеля е оферта ако имаш колело да ходиш с него. Хем е приятно, хем се движиш по-бързо, хем гориш калории. А и на 1-2 бири катаджиите няма да те спрат. Плюсът да караш колело.
в училище нали има безплатен педагок ли къв се води, може да идеш да си поприказвате, ама не се притеснявай, във форума имаме доста такива.
Така добре, хайде стягай се, че отпуснеш ли се, вашите ще бъдат прави, че не става нищо от теб.
Имаш два избора, да се оставиш по течението, да си плаваш все надолу или да се изправиш, да се образоваш, ограмотиш и да покажеш на себе си,че можеш да се справиш с всякакви трудности.