.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Guest

КОЙ ОТ ВАС ПРЕДПОЧИТА ДА БЪДЕ М/Ж "ПОД ЧЕХЪЛ" ?

КОЙ ОТ ВАС БИ ИСКАЛ ДА БЪДЕ МЪЖ ИЛИ ЖЕНА "ПОД ЧЕХЪЛ" В ИМЕТО НА ТОВА САМО И САМО ДА СА С ЧОВЕКЪТ КОЙТО ОБИЧАТЕ? И РАЗБИРАСЕ НАЙ-ВАЖНОТО ЗАЩО?

ПИША ТЕМАТА ЗАРАДИ ПРИЧИНАТА, ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ НАС ГО ПРАВЯТ ПРОСТО ЗАЩОТО ИСКАТ САМО И САМО ДА СА С ЧОВЕКА ДО СЕБЕ СИ! ИЗРАЗЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Откри топлата вода...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

аз му викам слабохарактерност и липса на себеуважение.
    Имало едно време..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    аз му викам слабохарактерност и липса на себеуважение.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    във филма ..
    то и хлебарките са под чехъл..

Who's next!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аз жена под чехъл не мога да съм
    Имам силно изразен характер и винаги трябва да става това,което искам Е понякога правя и компромиси,но само защото не искам да се превръщам в егоист
    За щастие със сегашния ми приятел сме в някаква почти идеална хармония и нещата,които искаме се припокриват почти на 100%
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Нещо като ДАВИД от Биг брадър?За такафа краасива жена като Ели и аз бих бил "под чехъл"

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Супер фен Аватара на radeberger
    Аз не искам да съм под чехъл . Не бих поставил и приятелката си в такова положение . В една връзка трябва да се правят компромиси и от 2-те страни .

Цитирай Първоначално написано от petersl55
    Нещо като ДАВИД от Биг брадър?За такафа краасива жена като Ели и аз бих бил "под чехъл"
    Ми ти имаш идеална възможноист да имаш "красавиаца" като ЕлиТУ,същия льльо като Давид си, грозен и тъп.

Иначе това е огрооооомна тъпотия, с приятеля ми сме със супер силни характери, и двамата правим компромиси, но никой не е под чехъл или други обуща.

Oh, my fuckin` God!!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    А защо някои трябва да е "под чехъл" не може ли да има равнопоставеност и уважения?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Е супер критерии имаш за жена.

В отношенията между мъж и жена трябва да има хармония.Загуби ли се тя,това вече не е пълноценна връзка.Отблъскват ме слабохарактерни мъже,които позволяват да ги командват жените им

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    До сега не ми се е случвало да не направя някое мое гадже "под чехъл". Много ми писва понякога, ама поне не ми се качват на главата и после не се оплаквам- ооо , зарязаха ме.. оо , той ме остави, ооо той не ме харесва. оо и т.н. , и т.н.
    Принципно аз започвам връзките ми, аз ги движа.

Няма такъв филм да съм мъж под чехъл.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Мооже би в някой друг живот.Аз съм бесен овен и не само,че не можеш да ме сложиш под чехъл,ами и не мога да понасям например ако половинката ми бъде такъв човек.Един жокер при нас,бойните жени - един от тестовете,през които мъжа преминава е дали мога да го "очехля" Ако мога,той ми става безинтересен
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Град
    Сред маЙни, маЙна ...
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Няма такъв филм да съм мъж под чехъл.
    +1. За да има стабилна връзка са нужни двама души, които се обичат и уважават, имат мнения, които не са идентични винаги, но ги уважават. Според мен повечето мъже под чехъл са слабохарактерни, имащи чувството, че не угаждат ли на половинка си, ще бъдат изоставени и именно този страх ги кара да се държат по този начин (особено, ако са семейни и имат деца - това все пак е вид жертва).
    Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.

Град
    Roma, Italia
    Прочетох името ти като Sandаls
    Нито ще съм под чехъл, нито той ще бъде. Това унизително и безсмислено.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Хаха,да бе....аз на това не му казвам "под чехъл" ...а,без харакстерност,и слабо себеуважение (както в по горните мнения казаха)....никога,ама никога не бих станал такъв,ако ще да е и Лайза Минели....

Определено предпочитам да виждам силата в мъжкия пол,но не и това да съм жена под чехъл,не бих могла да бъда такава,просто имам силен характер...

Град
    Пловдив
    Аз предпочитам да съм момче/мъж под чехъл за почти всяко момиче, но също ще защитавам това момиче, някой като я обиди, веднага ще скоча и ще я защитя .
    НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .

Скайп : somebody---

Голям фен
    Град
    Лондон
    Офф какви са тея глупости Всеки човек трябва да си има лично самоуважение както и пространство ,което да не се прескача. В повечето случаи този ,който има по-силни чувства е по уязвимият и податлив на такива неща ,но какъв е проблема в това.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Аз не искам да съм под чехъл . Не бих поставил и приятелката си в такова положение . В една връзка трябва да се правят компромиси и от 2-те страни .
    +1 ;]

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Всеки се обеснява ама едва ли няма моменти, в които просто казва "добре, мило" и се примирява със ситуацията.
    Не съм под чехъл като цяло, но се изслушваме и намираме компромис.Някой път просто казвам ок, друг път той трябва да каже ок.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sadboy95
    Аз предпочитам да съм момче/мъж под чехъл за почти всяко момиче, но също ще защитавам това момиче, някой като я обиди, веднага ще скоча и ще я защитя .
    Въпроса не е да защитаваш нея, а себе си. Как би реагирал ако тя поиска от теб нещо което нарушава принципите ти? Ще ги отстоиш, ще спориш или директно ще отсъпиш путьовски с "ами както кажеш, мило"?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си