- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Свръх доза
Той лежеше в мрака,целият облян в пот. Нямаше сили за нищо.Наркотика беше неговото "розово хапче" към живота. Но след поредната свръх доза той не издържа.Наркотика се беше вселил в него и го разкъсваше.Той дори не осъзнаваше какво става.Всичко се сливаше,всичко бе толкова различно от обикновено.Той се изправи целият облян в тръпки и започна да обикаля от стая в стая.А около него в мрака се прокрадваха сенки,силуети. Изведнъж той полуда,започна да тича из апартамента и да крещи. Блъскаше се в стените.Но не осъзна грешката си и взе още една доза.Тогава крясъците станаха още по-силни,той кървеше и обикаляше.Търсеше изход от апартамента,но така и не намери.За него всяка една врата беше като другите .Беше се оплел в собствения си капан.След многобройното обикаляне и крещене той изведнъж спря,падна отново на пода в мрака и не продума и дума.Лежа , но не успя да стане , както предишните пъти. После отново целият в пот,притвори очи и сякаш заспа. Беше се вселила тишина,тишината на смърта..
BaTe SasHo MuSiiC ~ MOYATA ISTINA 2010 ~
Moq greshka :PПървоначално написано от WaterLilly
BaTe SasHo MuSiiC ~ MOYATA ISTINA 2010 ~
не съм сиг.,но като за начало си мисля,че свръхдоза е една дума...Първоначално написано от Lapi7y
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
малко повторения има, малко тромавичко, ама идеята е яка.
и много кратко бе!
podkrepqm predi6niq 4e e dosta kratko no ina4e nikak ne e zle