- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добрия ми приятел
Моето не е любов, но незнаех просто къде да го напиша, сори ако съм объркала мястото където да я пусна темата.
Олее... Най-добрия ми приятел ми призна, че много ме харесва. Аз го харесвам само като фр. и се дъжах отвартително с него. Вчера излизахме на разходка, но той нищо не каза. Днес трябваше да ходим на кино, но аз в последния момент се отказх, защото не ми се ходеше. Сега той ми обясни, че много ме е харесвал и ми е купил подарък и че е искал да отидем на кино, защото атмосферата там била по-романтична. Купил ми е някаква пухкаво сърце и искаше да ми го даде когато сме си само двамата, сами. А аз така гадно го заебах и то за да отида с едни приятели да се разхождаме из града. Сега се чувствам ужасно заради начина по който се държах с него. Нестига това, ами и му обещах, че ще спра цигарите, а днес му заявих, че ми се пуши ии ще си продължавам да пуша. Аз съм ебаси и овцата и сега се чудя какво да направя, защотото това момче значи много за мен а аз се държах отвратително с него.
Вече нямаш най-добър приятел, а просто поредното момче, което иска да ти бръкне в гащите. Съжалявам, но и по-деликатно да ти го бях казал, това нямаше да промени ситуацията. От тук насетне никога няма да ти бъде просто приятел, а във всеки твой момент на слабост ще си имаш и едно на ум за това какво той усеща когато те прегръща уж да те успокои. В тези мигове докато си в ръцете му, той си мисли съвсем други неща да ти прави от това просто ти предостави комфорт. А ако не го харесваш като повече от приятел, направо става гнусно да си представяш, че човекът на когото разчиташ като на свой най-добър приятел всъщност тайничко мастурбира докато си мисли за теб.Няма какво да направиш, примири се и го зарязвай тоя в случай, че не го харесваш. И двамата ще ви заболи ако продължавате да поддържате подобно изкуствено приятелство. Едната страна винаги ще иска много повече, а другата - съответно ти, ще искаш безкористно приятелство, което никога няма да имаш в негово лице. Наистина сложен казус, но така се получава като не си взимате поука от рекламата на Спрайт.
![]()
^
Напълно съгласна.Появи ли се любов в едно приятелство,то вече не е такова.Нищо няма да е същото както преди,така че се примири,че на практика вече си го загубила като приятел.
Глупости говорите!! Това ,че има чувства към нея не означава ,че мастурбира докто си мисли за нея или че вече не и е най-добрия приятел.Тя ще го отреже , той ще продължи напред и ще я забрави.Неговите чувства не са причина за края на приятелството им.
Аз съм на мнение ,че тя не му е никаква прителка ,щом така го заебава и се държи гадно с него.Вашето приятелство е едностранно,как може да го наричаш най-добър приятел ,като ти самата, по никакъв начин ,не показваш ,че си му приятелка ....![]()
--------------------------------------------------------
Не е сигурно, че ще продължи напред. Моят (най-добър) приятел ме харесваше три години (и продължава), не се е отказвал. Но аз не съм го отблъсквала по толкова остър начин и затова може да е било различно. Иначе да, може пак да са си приятели, да си споделят, но той вече гледа с други очи на нея, т.е. с приятелството им е свършено.Първоначално написано от BlueFace
А ти, ако те гризе съвестта, извини му се, поговорете и така, но знай, че си го наранила и то много.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Аз говорих с него и му се извиних. Той дори не ми е сърдит, въпреки, че си заслужавам да ми се сърди. До сега никога не съм го заебавала така и ми е ужасно кофти. Странното е, че той ама въобще не ми се сърди. Просто не му се говори за това.
Еми, той е очаквал такава рекация, но това, че не ти се сърди, не значи, че не си го наранила.
Нормално е съвестта да те гризе, все пак нали уж ти е най-добър приятел, а ти си се държала така с него.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Като държиш толкова на него му казваш точно и ясно как се чустваш спрямо него и точка! А не да се държиш като пу*ка (с извинение) и да си играеш с чуствата на момчето..
mqy baby
обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..![]()
Еми аз това и направих де. Казах му какво чувствам към него и, че не е същото което той чувства към мен. Обаче от това той пък се е почуватвал още по-зле, а на мен м стана още-кофти заради държанието ми, но все пак неможех да го лъжа.
Т'ва, че си проста и си се държала с момчето като с куче, си е така.
Иначе ако се колебаеш какво да правиш консидерирай:
1. Това, че щом момчето има чувства към теб и ти е най-добър приятел, значи, че можете да изградите здрава връзка на основата на привързаността, разбирателството и доверието.
2. Ако нямаш чувства към него и го приемаш само като приятел, то евентуалната връзка ще е лишена от най-важният фактор, т.е любовта и естественото привличане и нужда на мъж и жена да са заедно. В крайна сметка ще скъсате и ще си прецакате приятелството.
Всъщност, и в двата случая ще скъсате и ще си преебете приятелството, освен ако не сте от малкото изключения, при които и двете страни искат и са способни да поддържат чисто приятелски отношения след като са си бъркали в гащите.
А със сигурност му е станало гадно като си го заебала. Щом ти е приятел заслужава уважение. Което изисква също да не го мотаеш и объркваш, а да му кажеш как стоят нещата с бъдещите отношения помежду ви.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Опитай да промениш отношението си към него.Когато му кажеш нещо наистина го прави,не го лъжи,не го пренебрегвай.Ако не искаш да излизаш с него просто му го кажи.
оле първия коментатор в кви филми се вкарва, не е истинами и аз обичам най-добрата си приятелка все още, ама нито искам да й бъркам в гащите, нито мастурбирам като си мисля за нея хахахахах
момчето си мисли, че може да има градация в отношенията.. ако авторката не смята така, няма как да стане... обясни му точно и ясно (може да не е кратко) как стоят нещата... и ако наистина ти е толкова добър приятел няма да те зае*е
![]()
Това дето масово са изписали по-горе, че въобще не държи само на теб и те иска само за секс, са пълни простотии. Напротив, това показва, че момчето е много привързано към теб, все пак сте били близки приятели преди чувствата му да прерастнат в нещо повече. Въпреки че си се държала гадно към него последните пъти, той не се е отказал. Тук вече зависи само от теб дали ти би искала цялата работа да прерасне в нещо по-голямо, но за сметка на това да е заложено приятелството ви. Ако не искаш нещата да се развият по-нататък, най-малкото, което му дължиш е да му покажеш колко много държиш на него, било то като приятел или нещо повече.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Леле... чакайте малко бе хора ... с най-добрия ми приятел сме се харесвали, но преценихме,че приятеството ни е по-важно и си го запазихме. Сега аз си имам приятел, към момчето си имам симпатии, но това е, нещата утихнаха.И редовно си излизаме.
Иначе му кажи направо,че не искаш да сте заедно, общо взето класическото "Да си останем приятели". Въпроса е той как ще го приеме.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Първото, което трябва да направиш е да си изясните чувствата. Ти каза, че го харесваш само като приятел и трябва да е наясно, че нещата няма да се развият в другата насока, защото ако го оставиш да се заблуждава, накрая ще му стане много кофти![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
И моя най-добър приятел е един вид влюбен в мен.. Понякога му се ядосвам,че ме гледа така и че смао ми повтаря,че винаги ще съм най-якото момиче и т.н. ама не се държа така с него![]()
Тряа да се извиниш и да не се повтаряш,според мен..