- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ми... много го обичам
миии страшно много направо обичам едно момче... ама той си има гадже,и знае че го харесвам ... говориме си често... той не ме харесва и аз незнам какво да правя.... много го обичам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И мислиш ли,че темата ти е за тука ?????
Но както и да е..
Щом не те харесва - няма какво да правиш..На сила - хубост не става..
Най-добре е да си запазите приятелски отношения и изобщо да не се опитваш и надяваш,да стане нещо между вас..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Толкова ли не ти идва на акъла, че темата ти не е за тук? Пък и замисли се малко - не виждаш ли, че не си заслужава. Още малко в краката му ще почнеш да се влачеш. Айде осъзнай се малко, не е единствен. Както казаха преди мен - на сила хубост не става.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Хубаво е да винаги да си имаш резервен вариант (резервен човек), в случай че това се случи. Много по-лесно се преживява. Може да се отдадеш на някого, когато си сигурна, че и той ще го направи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Темата ти не е за тук![]()
И както казаха по горе .. Насила хубост не става ;]
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Просто си харесай друг.. Момчета много.. така ще спреш да мислиш за него .. или пък се запиши на нещо там излизай с приятели колкото да не мислиш само за това.. Все пак няма да ти е единствената любов пък и не е единствен в света![]()
Забрави го.. няма смисъл да продължаваш да го харесваш и да се надяваш някой ден да сте заедно. Само си губиш времето и страдаш.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Като за начало може да преместиш темата в раздел "Любов".. а след това да осъзнаеш, че след като той не те харесва и не му пука за теб, и на тебе не трябва да ти пука за него!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
щом не те харесва го остави,не е единствения![]()