- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помоооощ
И така ще давам направо, защото ме е много страх. Не искам обвинения и да ми казвате колко съм ЗЛЕ- ДА ЗНАМ СИ ГО !
С приятеля ми правихме секс.. Той свърши в/у корема ми ..
Една минута след това, той излезе от стаята..
И понеже аз съм си лакомия и не можах да свърша реших да се довърша сама. Но преди това бях докоснала с пръста си малко от спермата..
И докато се усетя пръста ми влезе на входа на вагината ..
След 3 дни съм в овулация
Знам, че сперматозоидите умират на кислород, но все пак има ли някакъв шанс да забременея и нужно ли е да пия Ескапел ?
Ами от научна гледна точка, би трябвало да са умрели![]()
. Но по-добре вземи 1 Ескапел за всеки случай и внимавай повече.
![]()
![]()
От научна гледна точка ти си зле и даваш грешна информация!Първоначално написано от Mazacha
![]()
Сперматозоидите умират след няколко часа в кислородна среда!
Така че авторке,пий един Ескапел и бъди по внимателна.Гледай поне следващите 6 месеца да не шиеш Ескапел,защото ще ти прецака организма!
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Моя грешка признавам. Съжалявам много не съм прочел внимателно поста и не забелязах, че малко след като е свършил тя е направила тфа за което каза. Извинете ме![]()
![]()
Ем 90% си бременна поне така мисля. Изпий 1 Ескапел и следващите 6 месеца поне с презервативПървоначално написано от roadrunner
Чакай новините може да кажат...Първоначално написано от roadrunner
Ние от къде да знаем?
Ама дано не си...
Добре де хора.. Проникнах съвсем в началото на влагалището.. Не мисля, че шансът е чак толкова голям
И все пак ще взема ескапел![]()
Нищо ти няма,спокойно.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Глупости! Никакъв Ескапел, нищо ти няма! Пътят от началото на влагалището до матката е прекалено дълъг, за да го изминат няколко спермадозоида. Освен това едва ли на пръста ти е имало кой знае какво количество сперма. Според мен шансът да си бременна е прекалено малък, за да се тровиш с тая гадост. Още повече, че овулацията ти е след 3 дни, а спермадозоидите могат да прекарат не повече от 2 в тялото на жената!
Стискам палци и умната следващия път!!!
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Нищо ти няма.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Боже само ти си просветена,а на другите компетентни ще кажа хора или се застреляйте някъде или спрете да плашите момичето с глупости!!! Миличка а за твое успокоение приятеля ми винаги свършва в мен когато не съм в овулация и до сега не съм забременяла! така че да си хванала нещо процента е НУЛА!!!!!! изобщо не се трови с тоя смотан ескапел само трябваше да се измиеш и готово Ц ц ц ......Първоначално написано от Axel_f
Аве толкова ли се стискате за едни презервативи бе бахти хората!!!![]()
![]()
Като сте толкова необразовани къде сте тръгнали да се е***е?? И преди да пишеш тъпи теми земи потърси малко форума е задръстен с такива като теб дето се чудят дали са бременни.
1Сперматозоидите живеят МАКСИМУМ до 48 часа в човешкото тяло!
2Като не си проникнала как искаш сперматозоидите да са влезли? Те да не са рамбо??
3Като толкова те е страх зимай Ескапел и тва е!!
Първоначално написано от fear4o
Хахха и къде само прочете, че не сме използвали презерватив ???
Преди да свърши махна презерватива
Хайде по-полека с тона преди да си прочел ясно и точно..
Благодаря на останалите мнения..
Вие хубаво сте ползвали презерватив тва е ОК само че попрочети малко някаква литература !!! Секса не е само вътре вънка ох ах и тва
е! Щом си достатъчно голяма да правиш секс трябва да си и достатъчно голяма да си поемаш отговорностите след това!
А къде пише че сте ползвали?? Лесно е да кажеш че го е махнал!Първоначално написано от roadrunner
мн ми е чудно само къв му е проблема да свърши в капута нема да му изсъхне члена! И спокойно аз мога да чета![]()
Кръстете го Харалампи
![]()
--------------------------------------------------------
Ама ти си тъп беПървоначално написано от fear4o
![]()
Споко! Не си бременна... Не се забременява толкова лесно. Следващия път внимавай.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
1Не отричам че съм тъпПървоначално написано от elito0o0o0
2Бтл как разбране че го прикривам ама айде
![]()
![]()
1во на 1во - Взимайте Ескапел
2ро на 2ро - 5 сперматозоида няма как да изминат целия път до яйцеклетките, че дори и да успеят, надали ще проникнат вътре
3то на 3то - има 2ки , които с месеци се опитват да забременеят и не успяват
4то на 4то - като сте се стресирали толкова, вземете си 1 тест от аптеката...
теста се прави след като минат 14 дни за да е сигурен резултата!Първоначално написано от theoneudontknow
а иначе за сперматозоидите +
прави се 7 дни след секс... не знам дали тогава е сигурен или не, но знам че се прави 7 дни след секс...Първоначално написано от fear4o