- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искамм да споделя..
Така .. значи от скоро имам приятел .. излизахме заедно и така.Няколко дена това беше хубаво,забавно и краасиво но от вчера той се държи гадно .. не идва при мен сякаш ме отбягва но аз не бягам след него.Отдалечава се имам чусвтвото на моменти,че го е срам да дойде,когато е сред приятелите си.Викнаха ме днес..излязох .. а той просто дойде и ме попита кога ще си ходя.. стана ми гадно и след 10 минути си тръгнах.
![]()
![]()
Някаква помощ.![]()
Помощ в каква насока?
Нещо не разбрах какъв е проблема.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не мога да разбера защо се държи така .. наистина ли го е срам от приятелите му .. смисъл,когато сме мн хора няма никакъв проблем ..идва постоява малко и така.. просто някой да изрази мнение защо може да се държи така..
На колко години сте?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Лапешки истории.
Друго нямам какво да кажа.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
тва да те пита "кога ще си ходиш" е просто...![]()
зарежи го, не си струва... такива келеши под път и над път, ще си намериш някой по- добър
12-13?
Мнението ми по темата се изразяава точно в една емотиконка -![]()
Ти нямаш гадже. Имало е някой, с който си се натискала... или сте се целуавали известно време. Но той не те харесва, не те обича, не му пука за теб и не иска да се въртиш около приятелите му. Простичко е.
Ако пък ти каже противоположното - или лъже, или му е толкова акъла... и в двата случая трябва да си обираш крушите преди съвсем да си станала глупачка.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.