.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 149
    Супер фен Аватара на PIF
    глупости, на първите 20 задачи са по 2 точки
    от 21-25 по 3 точки
    и от 26-28 по 15 точки
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Голям фен
    това което казвате е едно и също.

Малее много съм се издънил на 26та като получа двете уравнения и ги правя с дискриминанта а не виет - мноо съм прост :@ :@ :@ 27ма и 28ма също не са ми верни... страшна издънка съм.
    ще имам около 50 точки някаде...
    това е за 3нали ?
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    http://www.minedu.government.bg/open...y-2010_key.pdf

Ето отговорите, едвам ми заредиха. На 27ма пише 448, не е чесно, не са споменали, че паролата може да е съставена само от първата или само от втората буква, съответно 6 отпадат, защо не е така и в отговорите

Какво да кажа... знаех, че мога за 4 минимум... А сега не знам дали и 3 ще имам...

Кво да кажа освен че се представих слабо.Сега си изчислих точките - 47, като имам 17 верни от теста.Хванах се на бас за 25та задача, че отговора се получава при 2x18(факториел)/20(факториел), защото след изпита 1 приятел така ми каза и ми се стори по вероятно от отговора, който бях дал аз, а той беше 1/10.Сега от една страна се радвам че загубих 10 лв.

на 26 задача се изчислява само с 10, защото когато положиш израза да е равен на y примерно, имаш ДС за него, че трябва у>=0 и тъй ката -1 <0 затова не е решение. И по мойте сметки 9 и 9 се получава

Ехх тия отговори няма да могат да се изтеглят в близкото бъдеще. А за 27 нз кви комбинации разправяте имате 2 елемента които трябва да използвате за да запълните 6, 7 или 8 позиции тоест - 2^6+2^7+2^8=448. Ако пък се имат предвид малки и големи букви (както сам го писал и аз, а ако онези идиоти от мон някога се бяха логвали където и да е щяха да напишат както трябва условието) се получава 4*448=1792.
    Нищо не може да те развесели или натъжи както музиката

Град
    Некъде из Сливен
    Абе аз на 26-та не го решавах с Виет, просто си се върнах в полагането ;]. Накрая получих сбора 7, а произведението -18...

ЕДИТ : Абе Сиси, какви допустими стойности те гонят... t >= 0, ако полагаш x^2, а тук се полага целия израз X^2 в/у Х-1 и си представи, ако заместиш с -2 примерно, дали не е решение :] Решение си е, просто t става отрицателно...
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Офффф бахти и отвратителната матура имам само 34-35 точки а на предварителните в СУ не сам падал под 4ка какво е това сега бахти и отвратителната работа тоя министър е просто бахти и пича да на прецака така дано да му се връща всичко с лихвите и повече

Цитирай Първоначално написано от Annihilati0N
    Абе аз на 26-та не го решавах с Виет, просто си се върнах в полагането ;]. Накрая получих сбора 7, а произведението -18...

ЕДИТ : Абе Сиси, какви допустими стойности те гонят... t >= 0, ако полагаш x^2, а тук се полага целия израз X^2 в/у Х-1 и си представи, ако заместиш с -2 примерно, дали не е решение :] Решение си е, просто t става отрицателно...
    В отговорите също е дадено 7 и -18, Сиси се е объркала(и аз в началото си помислих, че едното t отпада, обаче в последствие го оставих). Много ме е яд за 27ма, ама супер много...

Мега фен Аватара на ZipFail
    75+, може и повече, ама не разбирам на поледната дали съвпада с моето решение или не.
    Иначе разцепвам

Голям фен
    много са отчаях ще имам точно 52 точки
    някой може ли да каже това за каква оценка е

и то само заради последните задачи
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Мен ме е яд за 26 щото като видя някакви неточни числа и се отказвам да решавам.Получил съм корените и ще ми дадът 4 точки, но сега седнах и я реших за 2 мин и видях колко е лесна всъщност, а ако се сетиш за Виет е елементарно да получиш сбора и произведението.27 съм бил в тотално грешна насока и го разбрах чак като се прибрах и се замислих, че няма как да правя комбинации от 6,7,8 елемента 2ри клас.

мерси за линк-а към МОМН, аз съм доволен от задачите, около 97 точки си ги изкарах
    Never Back Down

Хей, хора, някой има ли идея как ще изглежда скалата за оценяване.
    Май ще имам около 79т. Къде се класирам Мерси

Голям фен
    Много голяма гавра си правят .. миналата година бяха доста по трудни, отколкото тази, явно всяка година ще се свалят критериите, което е доста лошо..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от mesiah19
    Мен ме е яд за 26 щото като видя някакви неточни числа и се отказвам да решавам.Получил съм корените и ще ми дадът 4 точки, но сега седнах и я реших за 2 мин и видях колко е лесна всъщност, а ако се сетиш за Виет е елементарно да получиш сбора и произведението.27 съм бил в тотално грешна насока и го разбрах чак като се прибрах и се замислих, че няма как да правя комбинации от 6,7,8 елемента 2ри клас.
    аз съм абсолютно същия. напрао немоа повярвам. пълен малоумник съм

^ 2008г. бяха доста по-лесни от 2009-та и тая...

гавра.... задача от комбинации да носи 15 точки, то поне да беше написано условието като хората
    някаква идея 52 точки каква оценка са?

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    звъннах на госпожата си по математика и тя ми каза ето така да си ги сметна

горе-доло да добия представа
    http://prikachi.com/files/1589042Y.jpg
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    някой има ли скалата за оценяване?
    The Spark

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от feelingg
    гавра.... задача от комбинации да носи 15 точки, то поне да беше написано условието като хората
    някаква идея 52 точки каква оценка са?
    пич, само няколко поста преди твоя аз попитах поне 2 пъти 52 точки за каква оценка са защото ще имам 52 точки и съм бесен :@ :@ :@

и най ми е гадно че на 28 започнах да си я разписвам , написах си синус от 75 , разписах го и го намерих а не съм го преписал в книжката за решението :@ наистина иде ми да се гръмна
    място немога да си намеря от яд

същата работа, обикалям като побъркана в нас...
    толкова разочарована никога не съм била от себе си....
    Благодаря на човека, който беше прикачил това за смятането на оценката

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от feelingg
    същата работа, обикалям като побъркана в нас...
    толкова разочарована никога не съм била от себе си....
    Благодаря на човека, който беше прикачил това за смятането на оценката
    аз се чудя да рева ли да се смея ли

тъпото е ,че си скъсах гъза от решаване цяла година
    всички ми казваха не се записвай не се записвай
    и се записах
    сега ще си го ям на моя отговорност
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

^ Ти колко точки имаш?
    По-скоро му тегли една майна ии забравяй, ако можеш... аз поне 3 дни ще съм в няква дупка, да не е близо до мен човек..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си