- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв подарък? Моля ви спешно е !!
Обичам този форум,защото винаги ми помагате...
Та сега направо по въпроса... Моля ви давайте идеи за подарък за момчето,с което ходя.На 14 сме и двамата,ако това има значение ;дд . Мм без плюшки щот не си пада по лиготиики ;д .. моля вии давайте идеии нямам време ;хх
Ама оточни се.За какво е тоя подарък... рожден ден,имен ден .... правите 1-2-3-4-5 месеца ли кво ? Дай малко инфо![]()
Първоначално написано от lucho13
На 14 можеш да му купиш някоя компютърна игра...А тъпото в темата ти е ,че ти ,която си му гадже,очакваш някакви непознати да ти кажат какво да му подариш ....![]()
![]()
--------------------------------------------------------
от колко време сте заедно... смисъл не го ли познаваш?
ние откъде да знаем какво ще му хареса на него, освен ако не искаш да му подариш нещо банално... :/
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
купи му кутия презервативи да му вдигнеш самочувствието ;р
mqy baby
обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..![]()
къпи му как се казваше тва кърмило с педали за компа , мн ще се зарадва![]()
ами за рожден ден...ходим от месец .. и да проблема е че се мисли за много голям ;дд т.е. не мога да му купя компютърна игра и тн.
Аз лично много харесвам часовник като идея за подарък.
Не вярвам в разните бабини деветини от сорта на това, че (примерно) отчитал времето до раздялата или там който, както си го разбира.
Купи една кутия бомбони, след което ги махаш бомбоните и поставяш на мястото им презервативи. и покана до леглото ти.
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Абе, всички сте против секса на по-ранна възраст, ама й давате някакви подобни съвети... ;/Първоначално написано от Sa6eks
'баси:д
иначе... ами, да, часовник е добра идея, но трябва да му познаваш много добре вкуса
с колко пари разполагаш?
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Какви са му интересите ?
Та по темата:
- Някаква дреха
- Часовник
- Гривна
и тем подобни..+..ти си го познаваш най-добре и може да решиш какво да му купиш
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не не съм против секса в по-ранна възраст, не мога да кажа на никой кога да се е*е, всеки е сам за себесиПървоначално написано от Snickers
А това горното беше шега :Д
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
... да часовника е добра идеяама наистина при мен положението е същото и ако дадете някоя добра идейка ..
![]()
Амии има много,много идеи .. Другите са прави,че е трудно да кажем,след като не го познаваме.. и все пак ето някои идеи : можеш да му подариш ключодържател с ваша обща снимка или само с твоя снимка ; )) може някой хубав скъп парфюм .. ; pp иначе според мене каквото и да му подариш, ще го хареса, защото ще знае, че е от теб![]()
В крайна сметка ти предлагам, да вземеш един огромен празен кашон и да кажеш, че е пълен с любовта ти към него![]()
![]()
![]()
гривна
парфюм
прашки със хобот на слон ;D
Слушай сърцето си!!!
Колкото повече препятствия преодолее,толкова любовта става по- истинска и по- силна : )
перфеПървоначално написано от kindergarden
щом се мисли за голям ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Докато си слушах Stairway to Heaven ми хрумна : Подари му албум на любимата му групаЛично мен би ме зарадвало
![]()
--------------------------------------------------------
Като се мисли за голям, купи му книга.Първоначално написано от evalongoria
![]()
Мисля,че тея сърчица-герданчета дет се разделят са много сладки.Не са само за BFF,едната половинка я носиш ти,а другата той.Така винаги ще сте заедно,дори и да не сте![]()
Кофтито е,че кат скъсате не знаеш какво да го правиш ;xx
You laugh because I am different
I laugh because you're all the same.
~Cliff Burton!<333
~Ronnie James Dio!<333
Ти си тази,която знае интересите му. Помисли си (:.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Някой готин часовник можеш да му вземеш,но ако си суеверна по-добре избери нещо др.Първоначално написано от evalongoria
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.