.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

слънчеви очила

Значи, аз не че имам проблем с очите, но адски много ме болят от слънцето... от там и главоболие и други простотии. Понеже мисля да си купя очила, а нямам пари за орЕгинални на rayban или от сорта...
    та дали ще е по-добре да си взема поляризирани за около 40-50 лева или е все тая в сравнение с другите ментаци?

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal

Re: слънчеви очила

Цитирай Първоначално написано от antiWHAT
    Значи, аз не че имам проблем с очите, но адски много ме болят от слънцето... от там и главоболие и други простотии. Понеже мисля да си купя очила, а нямам пари за орЕгинални на rayban или от сорта...
    та дали ще е по-добре да си взема поляризирани за около 40-50 лева или е все тая в сравнение с другите ментаци?
    Имам подобен проблем от силното слънце и съм с поляризирани за 50 лв. Като ги нося сичко ми е 6+

аз имам некви проблеми, тъй като съм със сини очи и от промяната на въздуха,като от студено влизам на топло, примерно, ми се навлажняват, зачервяват ... и си взех от един приятел цайси рей бан за 50 лева крадени, оригинални

гъзар да не си от шано схемите или да продавате цигари без бандерол нещо.. крадени очила.. а у
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз пък трябва на очен да ида, че нещо съм зел да не довиждам майна... хич не си се представям с някви цайси като зубър...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от Rowdy
    гъзар да не си от шано схемите или да продавате цигари без бандерол нещо.. крадени очила.. а у
    най-шано маняк съм, мъжки

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Моите са polarvision и струваха 45 лева. Значително по-добре са от ментаците, не се чупят на втората седмица и НАИСТИНА са поляризирани. Търси нещо такова.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    аз пък трябва на очен да ида, че нещо съм зел да не довиждам майна... хич не си се представям с някви цайси като зубър...
    лещи и аз съмо от 2 години с лещи и съм доволен

Как се разпознават наистина поляризираните от ментаците?
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Когато гледаш локви имат някакъв доста странен блясък, а когато гледаш LCD дисплеи под определени ъгли не виждаш никаква картина.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Скъпите аксесоари има защо да са скъпи. Може би трябва да разучиш дали може да си ги вземеш на изплащане. Все пак става въпрос за очите ти, те са незаменими.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    зависи от скъпото, за 50 до 100 лв могат да се вземат прилични очила със защита и всичко
    а тези, които са от 100 негоре просто рамката им е маркова и затова са толкова скъпи
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    В аутлета на Polaroid има и по 40 лева цайси

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Как се разпознават наистина поляризираните от ментаците?
    във всеки магазин (където се продават такива очила) си има огледало до което има картина. Като гледаш без очилата виждаш, това, което е на нея, а като сложиш очилата виждаш допълнение, което не се вижда с просто око. Друг пример - когато погледнеш към стъкло на кола, виждаш мрежичката която е направена против чупенето на стъклото - т.е. като се счупи се напуква а не като обикновенния прозец - чупиш и хвърчат 20 парчета стъкло

Polaroid са най-добрите..
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

вземи и скайпа, да ти каже неква прическа... пък и дрешки туй унуй

Абе спокойно ве...АЗ не нося Polaroid просто казвам че ако иска истински те са най хубави
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    ъъ не ?
    просто са най-добрите за тази цена
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Преди три дена си взех очила от магазина на Polaroid. Има хубави модели и не са скъпи, 50-100 лева.
    Минах и през Оптикласа за да видя Ray Ban Aviator. Честно казано ми стана лошо 310 лева само с 100% UV защита, ако искаш да са и с поляризация стъпват на 400 и нещо. Общо взето дърво работа. Хубави са, но надценката е голяма.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Lestat357
    Guest
    Още един глас за Polaroid!

Вече трета година съм с един техен модел поляризиран (после като имам повечко време може да приложа и линкове) и даже и през зимата го ползвам. Очите ми са светли и доста чувствителни за съжаление. Падали са неведнъж очилата, но видимо следи от употреба по тях няма. Имам и на Ray Ban едни от авиаторската серия неполяризирани, купих ги от София от оригинален магазин за близо 400лв преди две-три години и малко ме е яд даже. Може и да са здрави, обаче се оказаха тежички (съвсем буквално), отбелязват ми се на носа и съответно избягвам да ги нося, хаха. С Полароида шофирам също (тогава е много важно да си с читави цаки), никакви проблеми. Около 80лв бяха, но това е защото държах да са точно един определен модел, ако не си толкова претенциозен си има и за по 40-50 читави. Не си от София обаче, нали? Абе откъдето и да си, все ще има техен магазин наблизо.;] Идеалното компромисно решение си остават за мен.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    На вас поляризацията май ви е самоцел.
    Браво на маркетинга!
    Grumpy old madman

Град
    бълХаристан
    купи си скъпи! за очите пари не трябва да се пестят
    нещо и аз станах кьорав малко, ама тва е от висенето на компа до 4 сутринта, ма работа, кво да правиш..
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Град
    бълХаристан
    ми купи си от бълха пазара тогава и им тури един кондом като искаш с протекция
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си