- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Загубена работа...
Не искам съвет или нещо подобно , просто желая да споделя .
Тъй .
Имаше мацка в моя живот , обичах я , но тя скъса с мен . Въртя ме че ще тръгнем след време , ала ... Тя се хвана с един пич от класа и . Кофтито е ,че преди да тръгне с мен тя го харесваше , даже беше влюбена в него . Как интересно се подреждат нещата , а ? Ходихме година и три месеца , а след това се разделихме , пъф . Мислех си ,че съм я забравил , но вчера я видях . Там , на улицата , прегърната с пича . Някак си се бе разхубавила и съответно се сещате какво ми се случи след това . Не отидох при нея , тя не ме видя - и слава богу . Обаче скапаните му чувства ,осъзнах ,че не са изчезвали никога , а минаха 6 месеца ... Сега седя тук в моя дом , осъзнавам ,че съм надебелял от 80 на 94 кила , че я обичам и искам да я чуя , но знам - това ще е грешка , пък и нямам шанс . Какво да правя освен да пия няколко валериана и да легна ... Мизерия , но пък си извадих поука - какъв не бива да бъда . Явно трябва да се стегна .![]()
ПС. с два палеца на 17-ти за мен ... матурата ще е неприятна ..![]()
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин