- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Загубена работа...
Спорт - ходя на фитнес редовно . Контакти с хора ? Боже , откакто се разделих с нея се запознах поне с 100 души , две трети от тях от женски пол . Излизам , ходя по клубове , срещам се с народ , но за съжаление това не съм аз . Аз обичам да чета книги . Колкото и приятели да имам те ми помогнаха , но както казах - видях я и от тогава съм се сринал . Може и да се самонавивам , но не знам .
Честно казано мисля да се върна в старата си форма . Човек четящ по цял ден , няма да пия повече алкохол , няма да барвам забранените материали , няма и да пуша , че дори и секс няма да правя - то и без това не ми харесва , колкото и да е красиво момичето . Писна ми да бъда това което не съм , а какво съм ? Истината е ,че съм задръстеняк , поне по нормите на връстниците ми . Е , да в последната година бях това което и те - луд купонджия , див пияндурник и нещо друго ... но явно не съм такъв тип човек .
Работата с нея е загубена , това ми е пределно ясно . Момичето си заяви ,че иска да пробва секс и връзки с други момчета , съответно аз нищо не мога да направя . ХаСамо дето идиота си е идиот . Обичаме да гоним , все пак сме били ловци и войни хиляди години .
![]()
Иначе , както обичам да казвам - Земята е голяма.
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин