- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздвоен :|
Здравейте,ами значи от къде да започна.....имам ОГРОМЕН проблемза първи път ми се случва да попадна в такава ситуация.Та проблема е следния:
Днес се запознах с две момичета,едната е от моето у-ще от долният клас)
другата е стара приятелка която не бях виждал от 3 години и честно да си кажа променила се е на 120 процента към хубаво.Проблема е че ги харесвам и двете а още по гадната работа че едната пределно ясно ми каза и показа че ме харесва,а за другата още не съм сигурен тъй като е по-потайна(но да си призная и по красива)
Та въпроса ми е да заложа на сигурното или да се пробвам да се харесам на второто момиче(там шансовете са фифти фифти)![]()
П.П Просто искам да видя какво мислите по въпроса![]()
Каквото и да правиш не се опитвай и с двете едновременно ,защото който седи на два стола много лесно пада на земята![]()
Аз те съветвам да избереш тази , с която ще имате по-добро и вероятно бъдещеНе ги избирай само по красота ,защото ако не си паснете на първата седмица ще свършат темите ви за разговор и ще почнат кавгите
![]()
--------------------------------------------------------
[quote="BlueFace"]Каквото и да правиш не се опитвай и с двете едновременно ,защото който седи на два стола много лесно пада на земята![]()
e с двете едновременно не съм си и помислял да съм не съм такъв човекно все пак мерси за отговора
![]()
е, все някоя от двете харесваш повече.![]()
ако нЕма да ги избираш само по красота, се пробвай да опознаеш и двете, пък после избирай.
Не бързай! Виж коя ти привлича вниманието повече ..
пп - Не съди по опаковката! :Р
mqy baby
обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..![]()
Нито едната,вземи мен![]()
Та,сега сериозно.. премисли хубаво коя ти харесва повече и за коя би съжалявал ако изпуснеш шанса си с нея.Все към някоя имаш по-голямо влечение..
една от двете все ще ти е при сърце
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Избери тази с която си пасвате повече.Няма значение външния вид.Опознаи ги по-добре.
Защо оставяш на други да правят твоя избор...?Сам си реши какво искаш.
И аз имам подобен проблем с 2 момчета. Питай някой твой приятел.Ще ти каже една от двете и тогаво помисли какво си почувствал когаато си чул името й.Ако си бил вътрешно разочарован, че не те е посъветвал да тръгнеш с нея, а не с другата значи я харесваш по-малко.
Дано да си ме разбрал![]()
Има удари, които понасяме Има болка, която търпим Има спомени, които отнасяме В нощите когато не спим... ЗАЩО има ЛЮБОВ, която намираме... Но не можем да я споделим?
Когато изпаднете в подобна ситуация, избирайте човекът, който е застанал в дясно. Защо? Защото шансът да се окаже ляворезбован/а е по-малък...
А сега сериозно. Както споменаха и преди мен, не оставяй избора в ръцете на хора, които дори не познаваш. Ние не сме виждали момичетата, ние сме с различни вкусове, а и не ние ще вървим с тях, държейки се ръка за ръка, не ние ще ги целуваме.
Няма начин чувствата ти да са еднакви и към двете. Може би тази, която казваш, че е по-потайна ти е легнала на сърцето, но понеже знаеш, че другата е готова, претърпяваш дисбаланс на подсъзнателно ниво.
Гледай от два стола да не паднеш на земята а и не е важна само красотата а иначе пробвай на по-сигурно!Според мен!
Избери тази,която ти допада повече по характер.Ако не можеш-забрави и двете,за да не се окажеш от 2 стола на земята.
пичага тва е форум просто пускам тема за да видя другите хора какво мислят по въпроса,решение вече съм взел :]Първоначално написано от Sh@d0w
+1 \Първоначално написано от BlueFace
/
По - добре не тръгвай с " приятелката " , защото е много вероятно след като се разделите да не запазите добрите си отношения![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
[quote="Gr0zDan0v"]Здравейте,ами значи от къде да започна.....имам ОГРОМЕН проблемза първи път ми се случва да попадна в такава ситуация.Та проблема е следния:
Днес се запознах с две момичета,едната е от моето у-ще от долният клас)
другата е стара приятелка която не бях виждал от 3 години и честно да си кажа променила се е на 120 процента към хубаво.Проблема е че ги харесвам и двете а още по гадната работа че едната пределно ясно ми каза и показа че ме харесва,а за другата още не съм сигурен тъй като е по-потайна(но да си призная и по красива)
Та въпроса ми е да заложа на сигурното или да се пробвам да се харесам на второто момиче(там шансовете са фифти фифти)![]()
П.П Просто искам да видя какво мислите по въпросаАми заложи на сигурното.
Може да си по-щастлив с нея от "по-красивата"
![]()
мечтата ти
Трябва да избереш! Поговори си с двете ( само невинен приятелски разговор) и сам ще усетиш с коя имате повече общо, т.е имате бъдеще![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Опознай ги по-добре и избери тази,която ти привлича вниманието повече.Не гледай външната а вътрешната красота! Късмет!![]()
Само гледай кат си тръгнал с голямат кошница накрая да не останеш с дясната ръчичка .....![]()
You believe but what you see
You receive but what you give
споко ти се притеснявай за себе си по- добреПървоначално написано от nimfernal
![]()
афторе..стремисе към най-доброто .. пробвай да се забиеш с тая втората дето е по хубаФка![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
винаги съм се чудила как такива теми се задържат на главната страница в продължение на 2-3 дни, а някои, които са в пъти по-интересни и смислени се забутват назад и впоследствие се трият.