.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d

Раздвоен :|

Здравейте,ами значи от къде да започна.....имам ОГРОМЕН проблем за първи път ми се случва да попадна в такава ситуация.Та проблема е следния:
    Днес се запознах с две момичета,едната е от моето у-ще от долният клас)
    другата е стара приятелка която не бях виждал от 3 години и честно да си кажа променила се е на 120 процента към хубаво.Проблема е че ги харесвам и двете а още по гадната работа че едната пределно ясно ми каза и показа че ме харесва,а за другата още не съм сигурен тъй като е по-потайна(но да си призная и по красива)
    Та въпроса ми е да заложа на сигурното или да се пробвам да се харесам на второто момиче(там шансовете са фифти фифти)

П.П Просто искам да видя какво мислите по въпроса

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Каквото и да правиш не се опитвай и с двете едновременно ,защото който седи на два стола много лесно пада на земята

Аз те съветвам да избереш тази , с която ще имате по-добро и вероятно бъдеще Не ги избирай само по красота ,защото ако не си паснете на първата седмица ще свършат темите ви за разговор и ще почнат кавгите

--------------------------------------------------------

Град
    Софето ;d
    [quote="BlueFace"]Каквото и да правиш не се опитвай и с двете едновременно ,защото който седи на два стола много лесно пада на земята

e с двете едновременно не съм си и помислял да съм не съм такъв човек но все пак мерси за отговора

е, все някоя от двете харесваш повече.
    ако нЕма да ги избираш само по красота, се пробвай да опознаеш и двете, пък после избирай.

Не бързай! Виж коя ти привлича вниманието повече ..
    пп - Не съди по опаковката! :Р
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Нито едната,вземи мен
    Та,сега сериозно.. премисли хубаво коя ти харесва повече и за коя би съжалявал ако изпуснеш шанса си с нея.Все към някоя имаш по-голямо влечение..

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    една от двете все ще ти е при сърце
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Избери тази с която си пасвате повече.Няма значение външния вид.Опознаи ги по-добре.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Защо оставяш на други да правят твоя избор...?Сам си реши какво искаш.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    ++++++++++

И аз имам подобен проблем с 2 момчета. Питай някой твой приятел.Ще ти каже една от двете и тогаво помисли какво си почувствал когаато си чул името й.Ако си бил вътрешно разочарован, че не те е посъветвал да тръгнеш с нея, а не с другата значи я харесваш по-малко.

Дано да си ме разбрал
    Има удари, които понасяме Има болка, която търпим Има спомени, които отнасяме В нощите когато не спим... ЗАЩО има ЛЮБОВ, която намираме... Но не можем да я споделим?

Когато изпаднете в подобна ситуация, избирайте човекът, който е застанал в дясно. Защо? Защото шансът да се окаже ляворезбован/а е по-малък...
    А сега сериозно. Както споменаха и преди мен, не оставяй избора в ръцете на хора, които дори не познаваш. Ние не сме виждали момичетата, ние сме с различни вкусове, а и не ние ще вървим с тях, държейки се ръка за ръка, не ние ще ги целуваме.
    Няма начин чувствата ти да са еднакви и към двете. Може би тази, която казваш, че е по-потайна ти е легнала на сърцето, но понеже знаеш, че другата е готова, претърпяваш дисбаланс на подсъзнателно ниво.

Гледай от два стола да не паднеш на земята а и не е важна само красотата а иначе пробвай на по-сигурно!Според мен!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Избери тази,която ти допада повече по характер.Ако не можеш-забрави и двете,за да не се окажеш от 2 стола на земята.

Прави каквото ти казва сърцето Избери не тази, която те харесва повече, а тази, която те влече повече ))
    Късмет! !

Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    пичага тва е форум просто пускам тема за да видя другите хора какво мислят по въпроса,решение вече съм взел :]

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Каквото и да правиш не се опитвай и с двете едновременно ,защото който седи на два стола много лесно пада на земята

Аз те съветвам да избереш тази , с която ще имате по-добро и вероятно бъдеще Не ги избирай само по красота ,защото ако не си паснете на първата седмица ще свършат темите ви за разговор и ще почнат кавгите
    +1 \/

По - добре не тръгвай с " приятелката " , защото е много вероятно след като се разделите да не запазите добрите си отношения
    FUCKтически не ме интересува

Re: Раздвоен :|

[quote="Gr0zDan0v"]Здравейте,ами значи от къде да започна.....имам ОГРОМЕН проблем за първи път ми се случва да попадна в такава ситуация.Та проблема е следния:
    Днес се запознах с две момичета,едната е от моето у-ще от долният клас)
    другата е стара приятелка която не бях виждал от 3 години и честно да си кажа променила се е на 120 процента към хубаво.Проблема е че ги харесвам и двете а още по гадната работа че едната пределно ясно ми каза и показа че ме харесва,а за другата още не съм сигурен тъй като е по-потайна(но да си призная и по красива)
    Та въпроса ми е да заложа на сигурното или да се пробвам да се харесам на второто момиче(там шансовете са фифти фифти)

П.П Просто искам да видя какво мислите по въпроса Ами заложи на сигурното. Може да си по-щастлив с нея от "по-красивата"
    мечтата ти

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Трябва да избереш! Поговори си с двете ( само невинен приятелски разговор) и сам ще усетиш с коя имате повече общо, т.е имате бъдеще
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Опознай ги по-добре и избери тази,която ти привлича вниманието повече.Не гледай външната а вътрешната красота! Късмет!

Само гледай кат си тръгнал с голямат кошница накрая да не останеш с дясната ръчичка .....
    You believe but what you see
    You receive but what you give

Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от nimfernal
    Само гледай кат си тръгнал с голямат кошница накрая да не останеш с дясната ръчичка .....
    споко ти се притеснявай за себе си по- добре

афторе..стремисе към най-доброто .. пробвай да се забиеш с тая втората дето е по хубаФка

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

винаги съм се чудила как такива теми се задържат на главната страница в продължение на 2-3 дни, а някои, които са в пъти по-интересни и смислени се забутват назад и впоследствие се трият.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си