- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздвоен :|
Епа той да опита...не му пречи...пък и няма гаранция,че и 2те ще му вържатПървоначално написано от BlueFace
![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
аз бих те посъветвала,да се пробваш с тази несигурната иии ако не станат нещата и просто си си втълпявал,че те харесва...орентирай се към другото момиче...![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
По-красивата естествено, а и предизвикателството си заслужава
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
Ти сам подсъзнателно си знаеш с коя искаш да си повече. Давам ти идея - вземи един лист и напиши имената на момичетата в две отделни колонки. Напиши какво харесваш в едното и какво в другото и сам прецени с кое от момичетата искаш да си.![]()
абе не е задължително да пише каквото и да е...ти сама каза-той подсъзнателно знае с коя иска да е ..и всичко е в неговите ръцеПървоначално написано от m0n4yyy
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
са ме съм с нито едната,нито другатаПървоначално написано от gabsit000
![]()
намерих си 3-та която е най-добрата и си я лоФкам истински![]()
![]()
Нищо не ти пречи да излизаш и с двете. Излизаш и с двете и, ако с едната вземе да става вече сериозно, оставаш с нея. Не трябва да се ограничаваш. Трябва да знаят, че не си им 100% сигурен и, че ако тръгнат да се отварят много, ще избереш друга.
Temet Nosce
벨야카
която ти харесва повече
Да ама ако му вържат и двете и изпадне в положение ,в което трябва да отреже едната или да върти двойна афера ,няма да му е много приятно,нали?Първоначално написано от Lav40
А и според мен е много долно това да се пробваш с две момичета наведнъж.Не е уважително спрямо момичетата![]()
--------------------------------------------------------