.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

гадна работа :s

ии така .. моята история е следната

запознах се с едно момче С всичко беше хубаво ,но се скарахме и не си писахме ,не се виждахме в продължение на 2 3 седмици . През това време си писах с едно друго момче И ,с което се познаваме ,но не сме се имали до този момент ,всичко хубаво ,но той искаше само секс . Аз му отказах ,защото не смятам да се е.. с всеки срешнат . И преди няколко дни С ми писа с думите ''искам да бъда с теб'' и така видяхме се и тръгнахме (щастлива съм с него) ,когато И разбра ,че ходя с някой започна да се държи различно да се караме за всичко .. аз му казах ''ти искаш секс от мен а аз искам нещо сериозно и вече го имам'' ,а неговите думи бяха '' щом му се занимава да ти дава '' . Днес пак си писахме с И и се скарахме за нищо и му казах блоквай ме и не ме търси и той го направи сега ми е гадно защото аз го имах за приятел споделях му много .. и сега си казвам ,че нямам нужда от такива приятели

исках само да поделя някаде за да ми олекне
    съжалявам ,ако има грешки но наистина не ми е до това

на 15 съм приятеля ми на 18 .. ,а другото момче е колкото мен ако има някакво значение

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    За първи път чувам на човек да не му е до това да пише правилно То това или си го можеш ,или не....

--------------------------------------------------------

ами тва или го можеш или не в тетрадката а не на компа

сама си си направила заключенията, така че ние с какво да ти помогнем повече?

казах ,че само искам да споделя

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Абсолютно еднакво е Но да не спамим повече

--------------------------------------------------------

Град
    Антиохия
    Момче и момиче не могат да бъдат приятели . Толкова ли е трудно да се разбере ...

ПС. Пожелавам ти успех с гаджето . Дано да е сериозно .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Цитирай Първоначално написано от T91
    Момче и момиче не могат да бъдат приятели . Толкова ли е трудно да се разбере ...
    Глупости! 13 години имам силно здраво и истинско приятелство с момче и то още продължава и ще продължи!

а по темата - по - добре, че не поддържаш връзка с И(15-годишния), защото на всеки може да споделяш,но малко да те разбират .. а и хубаво, че си останала с 18-годишния щото той ще ти даде опит и ще ти покаже неща, които един 15-годишен пикльо,искащ само секс, не може!
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

еййййййййййй

Цитирай Първоначално написано от T91

ПС. Пожелавам ти успех с гаджето . Дано да е сериозно .

Съгласна съмл
    мечтата ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си