.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Leistungsklasse

Град
    around the world !

Leistungsklasse

Здравейте на всички. Тази година съм 9-ти клас в езикова гимназия и ми предстои изпит след по-малко от 2 седмици за така наречения 'Leistungsklasse' . Искам да попитам тези от вас, които смятат да кандидатстват за тези групи кога ви е изпитът и по колко човека се приемат ?

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Пич изпита е за след 8ми клас! след 9ти клас има за Sprachdiplom ако си в 91 НЕГ ако ли не не мога да ти помогна

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от fear4o
    Пич изпита е за след 8ми клас! след 9ти клас има за Sprachdiplom ако си в 91 НЕГ ако ли не не мога да ти помогна

Не съм "пич", момиче съм. И не съм София, просто гимназията ни има лиценз да провежда този изпит. Става въпрос за този след 9-ти клас, за Шпрахдиплома, на него ни казаха, че се казва така, не си го измислям аз.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    зависи от оценките колко човека ще приемат
    принципмно може и всички да влязат в Leistungsklasse

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    При нас правят 2 такива и 2 обикновени класа,около 40 човека приемат.При нас го няма това с изпита просто зависи от оценките ти.

При нас нямаше определена бройка просто всички , които изкарат над 4.00 влизат.

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от victimofpain
    И при нас Аз уча в Стара Загора и миналата година издържах изпита. Не беше толкова труден, колкото очаквам. От 78 човека влезнаха 66, но тази година, т.е след 10 клас би трябвало да отпаднат доста, но да видим

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от aDuHka
    Цитирай Първоначално написано от victimofpain
    И при нас Аз уча в Стара Загора и миналата година издържах изпита. Не беше толкова труден, колкото очаквам. От 78 човека влезнаха 66, но тази година, т.е след 10 клас би трябвало да отпаднат доста, но да видим

За това питах, тъй като в предишни години при нас приемаха по 40, миналата година към 60 и няколко, а тази година за нас пак ще са 40.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си