Здравейте приятели !Чета сайта от доста време ,но днес се регнах по простата причина ,че имам сериозен проблем.
Знам ,че със сигурност съм за подигравка ,но ви моля не се подигравайте, проблемът ми наистина е сериозен.
Та значи ,влюбен съм в едно момиче,не мога да ви опиша колко много я обичам ,тя също изпитва адски силни чувства към мен,говорили сме си и ми е споделяла ,че съм единственото момче което е обичала до сега и съм човек ,в които открива всичко онова което иска да притежава човека до нея.
Един ден обаче докато бях на лекции и изпратих смс повече да не ме търси , след това и обясних точно защо го правя и тя ми каза ,че не може да повярва ,че така лесно се отказвам от чувствата ни. Хораа с 13-14 см член съм , не е и много дебел ,средно положение , обичам я ,искам да и е добре с мен ,но едва ли с тези размери да мога да я накарам да бъде щастлива. Хубаво момиче е ,добро ,скромно ,заслужава да бъде обичано ,но не се чувствам нормален да бъда с нея,затова я оставих да си търси друго нормално момче...
Изобщо имам ли право с тези размери да искам да съм щастлив с момиче ? Няма ли да е грешно спрямо нея...
Как да постяпя според вас ! Благодаря ви