чесно казано не мисляно ако мислиш че ще помогне биеш ги сичките и им казваш като майка на напикано дете да не се бият че иначе ше им се случи случка
![]()
![]()
+1Първоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
Защо ще се бият?Принципно има начин,обаче зависи от ситуацията и трябват малко повечко подробности
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Нищо не можеш да направиш..освен да се включиш в боя![]()
Кат са тръгнали да се бият защо им е да спират![]()
I love my girl <3
ти ли си виновна?
Ако да-поеми си вината и ги накарай даразберат,че не систрува.
Ако не-ЗАЩО ПИТАШ?
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
С разговор с тях няма да стане. Свържи се с родителите им или пък класния ръководител, за да можеш реално да опиташ да направиш нещо. И спокойно, няма да си долна порта, а ще спасиш поредните хлапетии от това да се правят на герои подръжавайки на "кеча" и да пратят някой връстник в болницата или на по-лошо място...![]()
мхм най-много и ти да си изпатиш остави ги да се биятПървоначално написано от antiWHAT
щом само така могат да си решават проблемите са безнадежден случай
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Надъхвай ги с бруталност, разправяй им, че искаш да видиш кръв и т.н., ако са под ~16 години ще се уплашат.
Колкото повече се опитваш да ги спреш, толквоа повече ще се нахъсват.
Разбира се ако това става заради теб, ако не - НЕ СЕ МЕСИ !
Требе да има насилие! Боят калява!
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
а сигурна ли си, че просто не се перчат и не се правят на мъже, а като се шутнат по веднъж по-силно ще заквичат?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Кво ще рече, че ще се бият след време?
Да не тренират у тях си в момента![]()
Кажи и че нищо няма да променят с боя, ако ли не, зимай телефонут и пращай материяла
То ако от всеки бой се влизаше в болница...абе в какви филми се вкарвате?Какво,звъни на техните "Извинете,ама синът ви смята да се бие с Х не знам кога си " или класния" Госпожо,ама те ще се бияят ".Не мисля,че ще стане,а и аз никога не бих имал особено високо мнение за човек,ако направи това с мен.Ако ще се бият заради нещо,свързано с теб,се намеси,ако нямаш нищо общо,можеш да се опиташ да помогнеш,ако поне единият ти е приятел,но не прекалявай с намесата.Щом искаш да ги спреш,а те вместо да се хвърлят като бикове имат уговорка,значи едва ли сте 4-5 клас,което ме навява на мисълта,че те знаят за какво си струва да се бият и ако ги спер по такъв начин,а те са убедени,че са прави,последствията ще са лоши.А и техните няма да ги спират вечно.Ден,два,седмица-ако наистина ще се бият,те само ще се надъхват допълнително през това време.За да ги спреш,трябва наистина да ги убедиш,че не си струва да се бият.Насила не може да стане.Първоначално написано от filmimilmi
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
абе не са на по 14-15, завършили са училище вече (единия на почти 19, другия на почти 20)
единия ми е гаджето, другия ми е приятел
преди бяха в една компания и бяха приятели, сяя ..![]()
ще се бият .. хм как да го кажа не само заради мен (аз съм само една от причините) - и на двамата като им кажа че няма смисъл да се млатят те ми обясняват "много мразя да ми говорят зад гърба" и некфи такиа филми .. и няма да стане с уговаряне, а за разговори с родители мисля че ви стана ясно вече![]()
просто ми е тъпо така да си скачат на главите заради някфи простотии и накрая да има един милион разправии за нищото ... и имам чувството че накрая някой ше каже "нямаеш смисъл от всичкото тва, закфо го напраихме" .. е аз щото не го повтарям като развалено радио ...![]()
кво се вреш между шамарите...![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
не,няма начин,казвам го от много личен опит,просто решим ли да се бием наистина,а не просто да се "галим" и перчим пред женските...тогава,най-много и някой който се опитва да ни спре да го отнесе..
Първоначално написано от Rounder
Ти пък защото сега не се перчиш, че си голям бияч и никой не може да те спре.Неееееееее![]()
ахахаха...
грешно си ме разбрала...но както и да е,да аз се перча![]()