.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: побой

Град
    Sофiiя City xD

побой

има ли някакъв начин да се предотврати боя, ако момчетата са решили да се млатят и е само въпрос на време?
    трябва да има все НЕЩО, което да може да се направи, мама му ..

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    чесно казано не мисля но ако мислиш че ще помогне биеш ги сичките и им казваш като майка на напикано дете да не се бият че иначе ше им се случи случка

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    предложи им по 1 свирка

Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    предложи им по 1 свирка
    +1

Град
    Sофiiя City xD
    ^ ъъъ едната свирка няма да оправи нещата

Голям фен Аватара на Wildchildd
    ^ Все пак може да опиташ

Супер фен Аватара на someonerandom
    Защо ще се бият?Принципно има начин,обаче зависи от ситуацията и трябват малко повечко подробности
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Нищо не можеш да направиш..освен да се включиш в боя

Кат са тръгнали да се бият защо им е да спират
    I love my girl <3

ти ли си виновна?
    Ако да-поеми си вината и ги накарай даразберат,че не систрува.
    Ако не-ЗАЩО ПИТАШ?
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен Аватара на filmimilmi
    С разговор с тях няма да стане. Свържи се с родителите им или пък класния ръководител, за да можеш реално да опиташ да направиш нещо. И спокойно, няма да си долна порта, а ще спасиш поредните хлапетии от това да се правят на герои подръжавайки на "кеча" и да пратят някой връстник в болницата или на по-лошо място...

не се бъркай, където не ти е работата

Голям фен Аватара на producenta
    Цитирай Първоначално написано от antiWHAT
    не се бъркай, където не ти е работата
    мхм най-много и ти да си изпатиш остави ги да се бият

щом само така могат да си решават проблемите са безнадежден случай
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Надъхвай ги с бруталност, разправяй им, че искаш да видиш кръв и т.н., ако са под ~16 години ще се уплашат.
    Колкото повече се опитваш да ги спреш, толквоа повече ще се нахъсват.
    Разбира се ако това става заради теб, ако не - НЕ СЕ МЕСИ !

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Требе да има насилие! Боят калява!
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

а сигурна ли си, че просто не се перчат и не се правят на мъже, а като се шутнат по веднъж по-силно ще заквичат?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Кво ще рече, че ще се бият след време?

Да не тренират у тях си в момента

Голям фен
    Кажи и че нищо няма да променят с боя, ако ли не, зимай телефонут и пращай материяла

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    С разговор с тях няма да стане. Свържи се с родителите им или пък класния ръководител, за да можеш реално да опиташ да направиш нещо. И спокойно, няма да си долна порта, а ще спасиш поредните хлапетии от това да се правят на герои подръжавайки на "кеча" и да пратят някой връстник в болницата или на по-лошо място...
    То ако от всеки бой се влизаше в болница...абе в какви филми се вкарвате?Какво,звъни на техните "Извинете,ама синът ви смята да се бие с Х не знам кога си " или класния" Госпожо,ама те ще се бияят ".Не мисля,че ще стане,а и аз никога не бих имал особено високо мнение за човек,ако направи това с мен.Ако ще се бият заради нещо,свързано с теб,се намеси,ако нямаш нищо общо,можеш да се опиташ да помогнеш,ако поне единият ти е приятел,но не прекалявай с намесата.Щом искаш да ги спреш,а те вместо да се хвърлят като бикове имат уговорка,значи едва ли сте 4-5 клас,което ме навява на мисълта,че те знаят за какво си струва да се бият и ако ги спер по такъв начин,а те са убедени,че са прави,последствията ще са лоши.А и техните няма да ги спират вечно.Ден,два,седмица-ако наистина ще се бият,те само ще се надъхват допълнително през това време.За да ги спреш,трябва наистина да ги убедиш,че не си струва да се бият.Насила не може да стане.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Голям фен Аватара на autista88
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Требе да има насилие! Боят калява!
    +1

Град
    Sофiiя City xD
    абе не са на по 14-15, завършили са училище вече (единия на почти 19, другия на почти 20)
    единия ми е гаджето, другия ми е приятел
    преди бяха в една компания и бяха приятели, сяя ..
    ще се бият .. хм как да го кажа не само заради мен (аз съм само една от причините) - и на двамата като им кажа че няма смисъл да се млатят те ми обясняват "много мразя да ми говорят зад гърба" и некфи такиа филми .. и няма да стане с уговаряне, а за разговори с родители мисля че ви стана ясно вече
    просто ми е тъпо така да си скачат на главите заради някфи простотии и накрая да има един милион разправии за нищото ... и имам чувството че накрая някой ше каже "нямаеш смисъл от всичкото тва, закфо го напраихме" .. е аз щото не го повтарям като развалено радио ...

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    кво се вреш между шамарите...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

не,няма начин,казвам го от много личен опит,просто решим ли да се бием наистина,а не просто да се "галим" и перчим пред женските...тогава,най-много и някой който се опитва да ни спре да го отнесе..

Цитирай Първоначално написано от Rounder
    не,няма начин,казвам го от много личен опит,просто решим ли да се бием наистина,а не просто да се "галим" и перчим пред женските...тогава,най-много и някой който се опитва да ни спре да го отнесе..

Ти пък защото сега не се перчиш, че си голям бияч и никой не може да те спре.Неееееееее

ахахаха...
    грешно си ме разбрала...но както и да е,да аз се перча

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си