Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
С разговор с тях няма да стане. Свържи се с родителите им или пък класния ръководител, за да можеш реално да опиташ да направиш нещо. И спокойно, няма да си долна порта, а ще спасиш поредните хлапетии от това да се правят на герои подръжавайки на "кеча" и да пратят някой връстник в болницата или на по-лошо място...
То ако от всеки бой се влизаше в болница...абе в какви филми се вкарвате?Какво,звъни на техните "Извинете,ама синът ви смята да се бие с Х не знам кога си " или класния" Госпожо,ама те ще се бияят ".Не мисля,че ще стане,а и аз никога не бих имал особено високо мнение за човек,ако направи това с мен.Ако ще се бият заради нещо,свързано с теб,се намеси,ако нямаш нищо общо,можеш да се опиташ да помогнеш,ако поне единият ти е приятел,но не прекалявай с намесата.Щом искаш да ги спреш,а те вместо да се хвърлят като бикове имат уговорка,значи едва ли сте 4-5 клас,което ме навява на мисълта,че те знаят за какво си струва да се бият и ако ги спер по такъв начин,а те са убедени,че са прави,последствията ще са лоши.А и техните няма да ги спират вечно.Ден,два,седмица-ако наистина ще се бият,те само ще се надъхват допълнително през това време.За да ги спреш,трябва наистина да ги убедиш,че не си струва да се бият.Насила не може да стане.