Този път вината беше изцяло моя, карахме се постоянно заради мен, а се оказа,че той е имал проблем и то много сериозен..но разбрах късно, а той вече скъса с мене. Напоследък нещата никак не вървяха, аз видях в неговия скайп доста странни чатове с 1 момиче и той заяви " аз си пиша така само с тебе и с нея.." което ми беше достатъчно да разбера, че е нещо повече.
Сега е безразличен, вероятно отдавна всичко е приключило, но скоро имах рожден ден и е възможно да е чакал да мине и тогава да скъсаме . . което ми е по-болно защото ме е лъгал, но няма значение.
Всички ме посъветваха да го оставя и че явно така е трябвало да стане, това и правя..не му говоря за нас, сега сме приятели и се държим сякаш нищо не се е случило, и сякаш не сме били заедно 8 месеца..
Днес бях в тях за половин час, говорихме си общи неща, смяхме се..
Гадно ми е, че така приключиха нещата защото наистина много се привързах към него, но нали сега поне сме приятели.. това ми е достатъчно!
Благодаря на тези, които са го прочели, ако имате някакви други идеи или мнения какво да направя, или пък да не правя . . споделете, ще бъде от полза може би!