- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пак скъсахме..
Този път вината беше изцяло моя, карахме се постоянно заради мен, а се оказа,че той е имал проблем и то много сериозен..но разбрах късно, а той вече скъса с мене. Напоследък нещата никак не вървяха, аз видях в неговия скайп доста странни чатове с 1 момиче и той заяви " аз си пиша така само с тебе и с нея.." което ми беше достатъчно да разбера, че е нещо повече.
Сега е безразличен, вероятно отдавна всичко е приключило, но скоро имах рожден ден и е възможно да е чакал да мине и тогава да скъсаме . . което ми е по-болно защото ме е лъгал, но няма значение.
Всички ме посъветваха да го оставя и че явно така е трябвало да стане, това и правя..не му говоря за нас, сега сме приятели и се държим сякаш нищо не се е случило, и сякаш не сме били заедно 8 месеца..
Днес бях в тях за половин час, говорихме си общи неща, смяхме се..
Гадно ми е, че така приключиха нещата защото наистина много се привързах към него, но нали сега поне сме приятели.. това ми е достатъчно!![]()
Благодаря на тези, които са го прочели, ако имате някакви други идеи или мнения какво да направя, или пък да не правя . . споделете, ще бъде от полза може би!
I don`t care .. ;] ..
Щом сама осъзнаваш, че това е края и си съгласна с това, добре!
Но в дълга връзка нямам как да не се превържиш! Спокойно ще дойде друг и всичко пак ще е прекрасно, но не бързай да го намираш все още.Почини си от миналата връзка и.. не съжалявай за нищо![]()
mqy baby
обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..![]()
Запазете приятелските си отношения, доколкото е възможно...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
честито
Радвай се на свободата си![]()
Първоначално написано от MaTSava
Странно, но не ми е много радостно..
I don`t care .. ;] ..
след време ще си спомняш и ще се смееш , но след колко зависи от тебе
Не прави нищо. Остави нещата така, ще се уталжат с времето и ще си останете с добри взаимоотношения. Всяко действие в момента,предполагам ще е в твой минус, явно иска да е сам или с друга.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Ани,помниш ли като ти казах още първия път да не се опитваш да си пак с него,че само ще те боли отново и пак ще трябва да преживееш всичко...ако ме беше послушала сега нямаше да пускаш тази тема![]()
Както и да е сега мисля че знаеш какво трябва да направиш,защо очакваш някой да ти го напише :P ?
Не очаквам нищо, смисъл . . до някаква степен написах темата защото трябваше да го напиша някъде, за пред всички аз го приемам леко и без проблеми, правя се , че не ми пука и че е нещо обичайно . . ии търсих някъде да изразя, това което наисттина чувствам ;]]Първоначално написано от Sh@d0w
I don`t care .. ;] ..
Ами няма какво да се направи .. рано или късно ще осъзнае какво е изгубил!! .. Момчетата имат този навик малко по - късно да се усещат какво се е случило ..![]()
Опитай да продължиш напред и запази хубавите спомени в себе си .. (:
Вече дори и не си и помислям да се събирам с него..Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
![]()
I don`t care .. ;] ..
Любов, любов.. сварен картоф (:
А и си смени подписа :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
![]()
не го бях забелязала . .
I don`t care .. ;] ..
А дано си си взела поука от цялата история.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Пак скъсахте, пак ще тръгнете!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Не можеш да си правиш такива заключения ,че щом си пише само с теб и с нея има нещо повече м/у тях![]()
Скайп не е показател,може да са имали общи теми и за това да си пишат
![]()
Нормално е ,като се карате постоянно,да те отреже ,на всеки би му писнало![]()
--------------------------------------------------------
![]()
Много гадно, ама няма как. Само не мога да разбера как може да си го приемаш като приятел, смисъл... Ако вече не съм с някой, не мога да го гледам, а и не искам. А ти да ходиш при него, да си говорите... не ти ли става гадно, не си ли спомняш какво е било?
![]()
еlsy![]()
Първоначално написано от uBuTo
Ммм .. не мисля, че пак ще тръгнем . .![]()
I don`t care .. ;] ..
Емм да, доста неприятно и трудно беше в началото тъй като изпитвах огромно желание да го гушна поне..но знаех, че не трябва. Мисля си, че е по-добре да ми е приятел и да го виждам от време на време, отколкото да не си говорим и да не се поглеждаме.. Да, трудно ми е но и с това се свиква, рано или късно :PПървоначално написано от nicolepcd
![]()
I don`t care .. ;] ..
или отдавна сте спряли да се обичате, или изобщо не сте се обичали и през цялото време сте си били само приятелчета.това са 8 месеца, 8... късате и после все едно нищо не е станало. Явно само аз не го разбирам.
![]()
Еми гадно ,но пък факт все пак живота не свършва!![]()
Аз не казвам, че за мен е все 1 нищо не е станало, просто той се държи така и нужно ли е аз да показвам какво всъщност чувствам?.. Не мисля, че има смисълПървоначално написано от mArMaLaDkA
..
I don`t care .. ;] ..
Много момичета искат да са на твое място,но нямат този късмет.Сама осъзнаваш,че сте само приятели.Радвай се,рядко от любовта става приятелство.Не прави нищо.Остави нещата,както са си и гледай напред.