- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пак скъсахме..
Историята е до болка позната.Факт е,че ти може би все още го обичаш,факт е,че и той също може и да те обича.Но щом любовта между вас не е била достатъчна да се задържите заедно,значи просто не ви е писано.Ще ти е трудно да сте приятели вероятно,но след време всичко ще отмине.Гледай напред![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Първоначално написано от sunshinepp
Ако си останете риятели,ще ти е много по-трудно да го забравиш като гадже и да ти мине това,което изпитваш в момента.Ще минава да ... но ще емного по-бавно.И често в главата ти ще се връщат стари моменти и ще те нараняват.От личен опит ти го казвам това.Със сегашния ми приятел бяхме разделени 7 месеца и когаот не го виждах ми беше много лесно,но когато се виждахме - все си спомнх нещо от миналото.Оказа се,че и с него е било така.Та ... ако наистина си решила,че не искаш и няма да се оправяте повече - по-добре не опитвай да се прикриваш зад приятелство и да се преструваш,че не ти пука само и само да си го него.Представи си пък и ако има друго момиче ... и той ти сподели?Как ще се почувстваш?Дали ще ти е хубаво?Незнам защо опитваш да докажеш нещо,което всъщност те наранява ... но все пак ти избираш пътя си.Дано скоро всичко е наред и да не страдаш дълго!
Да, наранява ме .. цялата тази история ме наранява, но искам да съм до него, ИСКАМ! На цената на каквото и да е . . имам нужда да знам,че е близко.. ако не като нещо друго, то поне като приятел . .Първоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
I don`t care .. ;] ..