.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Hybrid View

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Историята е до болка позната.Факт е,че ти може би все още го обичаш,факт е,че и той също може и да те обича.Но щом любовта между вас не е била достатъчна да се задържите заедно,значи просто не ви е писано.Ще ти е трудно да сте приятели вероятно,но след време всичко ще отмине.Гледай напред
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Много гадно, ама няма как. Само не мога да разбера как може да си го приемаш като приятел, смисъл... Ако вече не съм с някой, не мога да го гледам, а и не искам. А ти да ходиш при него, да си говорите... не ти ли става гадно, не си ли спомняш какво е било?
    Емм да, доста неприятно и трудно беше в началото тъй като изпитвах огромно желание да го гушна поне..но знаех, че не трябва. Мисля си, че е по-добре да ми е приятел и да го виждам от време на време, отколкото да не си говорим и да не се поглеждаме.. Да, трудно ми е но и с това се свиква, рано или късно :P

Ако си останете риятели,ще ти е много по-трудно да го забравиш като гадже и да ти мине това,което изпитваш в момента.Ще минава да ... но ще емного по-бавно.И често в главата ти ще се връщат стари моменти и ще те нараняват.От личен опит ти го казвам това.Със сегашния ми приятел бяхме разделени 7 месеца и когаот не го виждах ми беше много лесно,но когато се виждахме - все си спомнх нещо от миналото.Оказа се,че и с него е било така.Та ... ако наистина си решила,че не искаш и няма да се оправяте повече - по-добре не опитвай да се прикриваш зад приятелство и да се преструваш,че не ти пука само и само да си го него.Представи си пък и ако има друго момиче ... и той ти сподели?Как ще се почувстваш?Дали ще ти е хубаво?Незнам защо опитваш да докажеш нещо,което всъщност те наранява ... но все пак ти избираш пътя си.Дано скоро всичко е наред и да не страдаш дълго!
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Ако си останете риятели,ще ти е много по-трудно да го забравиш като гадже и да ти мине това,което изпитваш в момента.Ще минава да ... но ще емного по-бавно.И често в главата ти ще се връщат стари моменти и ще те нараняват.От личен опит ти го казвам това.Със сегашния ми приятел бяхме разделени 7 месеца и когаот не го виждах ми беше много лесно,но когато се виждахме - все си спомнх нещо от миналото.Оказа се,че и с него е било така.Та ... ако наистина си решила,че не искаш и няма да се оправяте повече - по-добре не опитвай да се прикриваш зад приятелство и да се преструваш,че не ти пука само и само да си го него.Представи си пък и ако има друго момиче ... и той ти сподели?Как ще се почувстваш?Дали ще ти е хубаво?Незнам защо опитваш да докажеш нещо,което всъщност те наранява ... но все пак ти избираш пътя си.Дано скоро всичко е наред и да не страдаш дълго!
    Да, наранява ме .. цялата тази история ме наранява, но искам да съм до него, ИСКАМ! На цената на каквото и да е . . имам нужда да знам,че е близко.. ако не като нещо друго, то поне като приятел . .
    I don`t care .. ;] ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си