.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

къде да кандидатсвам?

В момента съм в 7 клас и както знаете държим национален изпит тази година (всъщност ние си държим такива изпити всяка година) новото е, че с оценката от изпита можем да кандидатсваме в други училища. Като завърша средното си образование мисля да следвам право ( мечтата ми е да стана адвокат). Проблемът ми е, че незнам да кандидатствам ли в някое др училище или да си остана в моето то е СОУ. В момента съм се насочила към ДФСГ"Интелект" със специалност Банково дело.
    Много се колебая затова моля насочете ме на някъде.
    Учението е слънце, но всеки ден по 6 часа, човек може да слънчаса!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Според мен не оставай в някакво обикновено СОУ..Според мен не си заслужава да "пропиляваш" 5 години в такова училище..

За ДФСГ съм чувала добри мнения,но като цяло не знам какво е,що е..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

където мислиш, че ще ти е най - добре и разбирасе където ти си решиш
    ... Can you feel me
    Can you touch me
    Do you believe in me
    Do you love me
    ...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Вярвай във възможностите си и следвай амбициите си. Не слушай другите какво приказват, щом искаш да станеш адвокат (надявам се не е временна прищявка) следвай това. Учи за това. В крайна сметка ти ще учиш, а не другите. Виж, кое училище ще ти даде нужното обучение за това, къде мислиш че ще ти е добре, и къде искаш да влезеш. За СОУ не мисля, че е добра идея.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Аз ти предлагам езикова гимназия. Езиците са невероятно важни за повечето професии, а след това ще си следваш право.

Не е прищявка искам да следвам право от малка си мечтая за това, нз надявам се, че ще реализирам мечтата си.
    Да и за езиковата съм се замисляла, обаче чувам все отрицателни неща за нея. И ако кандидатствам там искам да пиша англиски с немски в ДФСГ в специалносат която съм си избрала също е интензивно изучаване на англииски и немски език. Ддз казват, че "интелекта" е по-добрия вариант.

Където искаш!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Напълно съм съгласен с changess .

Седми клас съм . Аз също не знам със сигурност къде ще вляза. Мислех си за Банково дело като теб , но според мен е по-важно да си изкараш език , а после да следваш право

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от shediovar
    Напълно съм съгласен с changess .

Седми клас съм . Аз също не знам със сигурност къде ще вляза. Мислех си за Банково дело като теб , но според мен е по-важно да си изкараш език , а после да следваш право
    Така е езика е от огромно значение.Така, че дори и да си избереш училище с икономическа насоченост, е хубаво и да се запиш на курсове по език.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    То не е чак толкова въпроса в "какво искаш". Каквото си направила тая година,тва е. Въпроса е в "за къде ще ти стигне".
    Моето мнение е,че СОУ-тата не дават абсолютно никаква реализация занапред.
    Лично аз ще се постарая да вляза в Първа Езикова ..

Постарала съм се доста тая година по всичко имам отлични оценки и така се очетрава и да завърша годината. Обаче това външно оценяване ме притеснява, защото казват че оценките от него остават оценки за годината не знам до колко е вярно, но съм се наплашила доста ( все пак цяла год да се трудиш и после един тест да развали всичко
    Значи според Вас по-добрият вариант е езиковата?

Карибските острови са тъкмо за теб!
    Колкото повече препятствия преодолее,толкова любовта става по- истинска и по- силна : )

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Кво да те притеснява изпитът?
    Кат си учила цяла година .. не виждам какъв ти е проблемът.
    Аз лично съм напълно убедена в умствените си възможности така да се каже и наблягам повече на стабилна психическа нагласа. Точно тя ще играе най-важна роля.
    Същото съветвам и теб. Ако си се пънала цяла година, забави темпото сега, освободи си съзнанието замалко, преговори леко и отиди там с убеждението,че можеш и ще направиш всичко кат хората.

А.. и тези оценки не остават за годината като цяло. Те само се вписват в дневника.

Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си