[/b] здравейте нямах време да търся тема засягаща проблема ми тъи като трябва да намеря отговор на въпроса си по възможно най-бързия начин.. та така значи моят проблем ..може да се нарече любовен триъгълник.. преди време се запознах с едно момче .. което ми допадна адски много ..с него тръпката беше много голяма.. всеки път когато го видех се чувствах така че все едно сме на първа среща...всяка целувка ни беше като първата .. (най-сладката.. ) смело мога да кажа че го обичам.. най-важното е че не се съмнявам и че той ме обича... но същноста на проблема е че .. н6 ми прищрака.. заминах на екскурзия и там се запознах с един красив момък..и запознанството ни много бързо премина във връзка..лошото е че аз не притръпвам по това момче освен че е красив..нищо друго .. не ме впечатлява в него...та прибрах се в софия .. и вчера цялл ден бях със момчето което ме кара да се чувствам на върха.. и нали знаете когато двама души се привличат какво.. става.. обичам си го момчето.. но нз как да скъсам красивото глуповато момченце.. носещо красиви очички но празни и безразлични... другото което ме притеснява са родителите ми ..- те не харесват моето момче... и ми налагат някакви тъпи забрани.. все едно че съм на 10.. незнам какво да кажа и на тях като те дори са ми забранили да говоря с него.... та незнам какво да правя .. да скъсам с онзи глупчо и да послушам родителите си .. и да не се виждам със ... или да остана с този които искам и да не давам отчет на родителите си .. които ако разберат ще ми отрежат сички премий