- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Хайде, дано не е фатален за вас.
Супер съммм направих се като принцескааа :Р)
Деееба жегата.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Супер съм,мадафака,ей ся излизам...![]()
Брях,брях
Засега добре
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Супер съм. .хайде да става 4 и да излизам с моите кукли
![]()
Ям семки и играя МОНОПОЛИ с бро. <33 Навън вали и няма да излизам, пък и мама иска нещо да й помогна вкъщи. Дано реката да не прелива пак, че тати се е спукал от работа в тоя тъп Боулинг само да търси хора да го оправят и да се чуди на къде да се завърти.
Яко ми е, че нашите ми гласуваха такова доверие, изобщо не го очаквах, дори мислех, че всичко е загубено, ама ето, спечелих ДЖАКПОТ! ^.^
Не много добре. Вчера се окуражих, днес съм пак под нулата.
Само още 5 дни.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
please don't go
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Не добре. Почивка сме , скука. Слушам една и съща песен от ~ час и си мисля за неща, за които изобщо не трябва... Абсурд да седна да поуча малко, макар че това беше плана...
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
ужасно време.накрая ще взема да позная, че посред май ще вали сняг.
![]()
Скъпааа, ако мислеш, че с тази позиция на жертва ще провокираш съвест или съжаление в мен... яко си в грешка. Отдавна съм те отписала, не ми говори глупости само за да си подсигуриш авантюристичното задниче. Не само, че не знам тайните ти, но и не искам да ги знам.
Искам да получа още два часа спокойствие и да поуча още малко, че нервата вече ме хвана.
ок.![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
обичана
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Скучно ми е, еднообразно, безмислено, някак... странно - с разни приливи на тъга, глупави желания, надежди, болка...
Вали, поне времето ми харесва <3 напълно съвпада с настроението ми...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
нещастна. самотна, разбита,наранена и всички подобни
Скукааа, изкуквам вече, няма с кого да изляза![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
времето е скапаносамо дето неска си обух къси кащи като излизах
![]()
мама прави питки![]()
![]()
![]()
имам 4 серии на сериала си и се теглят още две след час почва др ми сериал
приличам на баба ми само дето моите сериали не са турски сапунки
![]()
![]()
Като изключим главоболието от там стреса съм неверояятно
или както казва един познат като изключим всичко лошо сме суперрр (:
Йооо Йооо ... аз ще съм активната .. аз казвам програматаааа... секс, секс![]()
Лигава.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Започвам да се паникьосвам много здраво за утре, а освен това се получава и една не особено приятна кашица в иначе толкова красивата ми глава. Някой ако ми каже примери за хетеро- и хомобиополимери, бих го разцелувала от сърце.
Добре съм сималко съм уморена и не ми се ходи на даскало утрееее ама иначе съм ок.Липсва ми милооотооо <3
^ Знам само, че белтъците са хетеро.![]()
Hilary_![]()
Самотно,зле,по-изтощена отвсякога..трябваше да намеря сили да сложа край на една връзка,която в последно време беше ужасна .. Нооо Go on и така ..