- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
това обръщение "миличка" от една седмица ми го набиват в главата. инфантилно е!
изобщо, какво се занимавам аз със вашите форумни драми, отивам да си гледам Хаус.![]()
Аааа ако ще зяпаш последния епизод - брутален е!!!
Айде марш![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
неква ирония долавямПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
нищо подобно, просто отбелязах.![]()
взе ли си матурите, или още не са излезли резултатите?
valdesbg, гледам по Нова, нямам си и на идея кой сезон е. сериалът е хубав, но не чак дотолкова, че да си направя труда и да си губя ценното време в гледане на 5 серии за един ден.![]()
още няма резултати, ама се молим за 3![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ами .. супер, бих могла да кажа.За разлика от по-рано днес.
![]()
I'm inlove with a criminal...
М'да, пропуснала съм някои неща явно...
А аз... не чувствам нищо.
Само знам че трябва да легна ако искам утре да съм що-годе в нормален вид и да се опитам да направя трито изходни...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Сега станах,оправям се и заминавам за дск.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Станах в добро настроение,въпреки че няма промяна в отношенията ни и днеска ще правя класно по математика,което означава,че ще ми се *бе майката.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Такааааа добро утро от мен чеда мои
Добре ли се наспахте?
Батя ви пак е в някакво откачено настроение, поне главата вече не ме боли
Да виидм дали днес ще излезе нещо интересно като тема![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
мухахаха, не ходих за първи час на училище. щеше да е много по-добре, ако изобщо не бях ходила. само недоразумения, глупостЕ и излишни нерви.
че и утре ще ме изпитват по математика, и по литература сигурно, и по испански... дге, прецакана съм, особено по математика, защото и на представа си нямам за какво иде-реч, ама уроците пък са написани като за идиоти, така че има надежда.![]()
ииии утре, ако пак е същата помия като днес, изобщо няма да ставам от леглото.
Днес не бях на училище .. Само за 3 часа не ми се ходешеХодих при милото и гледахме филм .. Сега той е на уроци .. Охх иска ми се пак да си го гушна, щото така ми се нуна, че веднага бих заспала в ръцете му.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
И аз станах в добро настроение,в даскало беше голям смях..и момента в който се прибрах пак ми се скапа настроението заради него !Първоначално написано от Assshley
![]()
самичка![]()
кака замина
мама сиг е на работа
имам да уча и тоя тъпия текст трябва да го прочета
ох и тоя цикъл
тоя месец явно ще съм лигла
как ми се иска да не съм на даскало
дано да ни освободят
![]()
и общо взето пак съм си весела![]()
![]()
не се оставяй да ти влияе на настроениятаПървоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
знам какво е и ти съчувствам
![]()
Оф .. чувствам се поносимо зле![]()
Ми ... поносимо.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Искам гадният месец да свършва вече. ;( Искам да мине утре, заедно с тая шибана класна по математика, ако оная идиотка изобщо ми я даде, да дойде уикенда, да си почина, да си оправя новия апартамент, оня тъпанар да ми каже веднъж завинаги к'во иска от мен, да се видя с оная шматка, с която ни делят 140 км, да си лягам пак сутринта към 5 и 30, вместо да ставам тогава. Тъпо, сдухано и изнервено ми е. И ми се пуши, а майка е в нас и няма как. Явно ще се търпи до довечера.![]()
![]()
![]()
полудявам вече!
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
йес бе, реших си 1/3 от задачите по математика съвсем самичка, 'баси моШната съм.ама малко(много) ме заболя главата, скоро не съм си напрягала мозъчните клетки така.
![]()
и ми е лошо, 'щото попрекалих с натуралния шоколад.![]()
много се радвам, супер съм организирана днес. дремнах мъничко, понаучих си по повечето неща, остава ми само да си лакирам ноктите, да си взема душ и евентуално после да си довърша задачите, ама със сигурност вече ще ползвам помощ от родителско лице.![]()