- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Скапана съм. Снощи май попрекалих с алкхола, отново нейните номера... Мислех, че тя може да оцени какво правя за нея, а не че ще ме зареже някъде за да си прави кефа... Не е като да не съм го очаквала, но все си мислех, че егоизмът и има някаква граница. А аз пак съм бясна на себе си... Искам само да ми бъде даден шанс да започна отначало, на чисто. Да минава и шибания бал, насраната екскурзия и да се посветя само и единствно на себе си.
ще стане,ще стане![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
схемите с наще мисля че са оправени за утре![]()
![]()
![]()
кефче кефче кефче
![]()
![]()
![]()
егати иякия нпмг-концерт....направихме си купона на 100 процента и почти всички нямаме глас вече,но си струваше....плюс,че го виждам отдалеко на тъмно и сред 100 човека-орлов поглед братче..мани,че 2 часа се въртях като изоглавена....после и алекс видях и много много се зарадвах-1 година без виждане..ще наваксваме сега май...![]()
ох,айде малко рилякс и в леглото ,въпреки че не ме свърта мн мн
пия кафе на омв и ми е малко скучно ама няма как, чакам да прибера парите![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Хммм...как се чувствам...Не знам и аз вече..Объркана..самотна..не ми е тъжно...По-скоро искам да съм наясно с това какво чувства и мисли той..Но това все не става...Имам нужда от още малко търпение...а вече то е на изчерпване...а знам че остана още малко и трябва да потърпя![]()
Уморена... нЕ'кво празно ми е...![]()
Утре - класно по математика. Найс. Ако разбирах задачите малко повече, щеше да е още по-найс... А особено като не съм пипала по нищо другоо![]()
Ама тая гей двойка нещо ми се мандахерца из мислите... ммм...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
От два дни ми е някакво странно, все едно гледам през погледа на някой друг.
И спря да се върти за миг земята..
идеално се чувствам утре няма да имам време да се погледна...агррр даскало изпращане на абитуриенти после оправяне на багаж ходене за раница и пътуване към Шумеееен![]()
![]()
айде лека нощ![]()
Много силни емоции ме избиват днеска. Дано само не ме избият на лошо.
Аз съм.. объркана...![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Мн съм лигава еии![]()
![]()
в момента съм така пред компа
![]()
![]()
![]()
Целувай мрака... : ))
DIO R.I.P. .....(bow)
Добре съм.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
докато има толкова малоумни хора, аз ще продължавам да си тровя нервите... и ше тряа действам с шибания скайп, ДГЕ!!!
Уморена, обаче още не ми се ляга.
стана супер як бирен фест,леко ми е замаяно и ходя в кенефо през 10 мин. но ко да се прави,3 л. бира се тря изтекат от некъде,с две думи,добре съм![]()
същотоПървоначално написано от babity
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
След дълго време казах на момичето което харесвам че отново я харесвам(прди време бях и казал ама се появи едно момиче което ме разсея когато това момиче ме отряза ).Тоя път го понесе много добре и даже май и хареса тоя факт но...имам чуството че отново нищо няма да стане![]()
>>DjBelev<<
Боли ме...
http://www.youtube.com/watch?v=sFEH56MBcpM
Малко останаха нещата, за които си струва да не се отказвам, въпреки... желанието.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Чувствам се много глупаво. Не искам пак да се вкарвам в ш*бани филми..![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Хаха, и нашето беше вчера, кво направи?Първоначално написано от Assshley
Аз три дена преди рождения ми ден .. направо много ми се решаваше, да, и все пак писах нещо ..
Иначе аз съм добре, ше лягам, утре сутринта само ще взема душ и ще уча по испански, съмнява ме по друго да отворя ..![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Добро утро на всички
искам или не искамискам,ама да знаех и само какво ме плаши толкова
какот и да естанала съм толкова рано и съм на 6 часа сън
и съм убиствено весела
![]()
![]()
мале не мога да се позная
![]()