.
Затворена тема
Страница 13 от 72 ПървиПърви ... 3910111213141516172363 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 1797
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Станах в добро настроение,въпреки че няма промяна в отношенията ни и днеска ще правя класно по математика,което означава,че ще ми се *бе майката.
    Хаха, и нашето беше вчера, кво направи? Аз три дена преди рождения ми ден .. направо много ми се решаваше, да, и все пак писах нещо ..

Иначе аз съм добре, ше лягам, утре сутринта само ще взема душ и ще уча по испански, съмнява ме по друго да отворя ..
    Абе да се надяваме,че съм направила нещо поне за 4ка,че задачите ми бяха ужасс .
    Иначе се чувствам добре.Снощи направих малка грешчица с телефона ми,но повече няма да се повтори то и няма смисъл.Сега влизам да се къпя и да се оправям ии цял ден и цяла вечер никой да не ме търси.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на December
    Супер се чувствам
    Наспах се,сега хапвах курабийки и мюсли.А после с Него ще ходим за черешки Очертава се хубав ден!
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    чувствам се тъпо няа много ине теми в форума да са посмея от сърце ..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Бивам...чудя се дали довечера да ходя на бала амааа
    оф и тия момчета
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Никога повече с него,не искам да продължавам повече така,чувствам се ужасно,а на него едвали изобщо му пука

като цяло добре,като изключим 2-3 факта...

Днес е значително по-добър ден от вчера и най-вече от снощи в здравословен план.

Иначе ми е приповдигнато настроението, цял ден се лигавя се смея за щяло и нещяло, въобще нещата вървят в нормалния си ритъм.
    Пак ме подценяват и голям ще го ядат по тая причина.
    4 дни почивка, 4...
    Толкова ми е радостно, че мисля след малко да се поразвихря в кухнята.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Оффф краката ми започват да треперят като се сетя за снощи
    Нямам търпение да повторим
    Иначе като цяло съм ... хммм добре
    Цял ден мисля да си мързелувам,а довечера - на кръчме най-вероятно.
    Само не ми е ясно,защо трябваше да сънувам онова момче и то точно по този начин Ама нищо
    Сега остана да си изтегля някое филмче и да скачам с лаптопа в леглото.Еххх ако и моето момченце беше там
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Добре съм само той където си отиде на тъпото село и чак след 2 седмици ще си дойде ужасс просто Тая по англ кво и стана та заради мене и една фр правихме контролно После пък по бг правихме заради момчетата...Бях мокра на патица –окъпаха ме сумати пъти /Чудя му се на тоя на акъла за какво се занимава с мене ..
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Голям фен
    Град
    Лондон
    Взех си изпита ,утре си заминавам .Ох нямам търпение ,много съм щастлива

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен Аватара на babity
    Като знам, че няма да дойде 'що ли се бутам и аз между шамарите? Искам да мързелувам следобяда. Сега как ще се притеснявам за морето... Толкова не ми се иска да разочаровам МишЕто, пък... Той само как се е надъхал, жал ми е, че такава неприятна изненада ще му сервирам. Патето и той иска да се виждаме там. Усещам едно лошо предсказание, че накрая пак ще съм на земята, въпреки че не се мъча да сядам на който и да е стол. Просто не съм човек, който може да има толкова опции. Искам всичко да свърши, толкова искам!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Оф преспах Повече няма да спя толкова .. не е хубаво. Иначе .. утре заминаваммммммммммммммм .. само дето не съм почнала още да си оправям багажите и представа си нямам какво ще си вземам.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Супер съм, ама небцето много ме боли преебано е от всякъде.Плюс това трябва да почвам да уча за изпитите.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    толкова толкова толкова толкова много искам да го видя...повече от всичко ....уффф ще се побъркам
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Като глупачка се чувствам...

Мега фен Аватара на babity
    Окончателно ми се каза, че Мърр няма да дойде на бала. Нищо неочаквано. Милена, от друга страна, не ми помага. Може би и аз я съдя доста строго, но тя не ми дава съвсем никакъв повод... по никакъв начин не показва, че се интересува от мен. Как да си затворя очите в такъв случай? Знаех, че така ще стане... За лошото винаги съм права, мамка му! Довечера съм и на шибан имен ден. Дано братовчед ми да се навие да ме изведе с него (добре де, знам, че няма да стане, но... мечтите са безплатни). Писна ми, до края на балове и морета обявявам, че всеки може да ме преебава безнаказано, вече му отпускам края отвсякъде и всеки да си се спасява!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Мале моя ще го убия!!!
    Такава мускулна треска имам,че нямам сили да направя дори 50 коремни преси
    Иначе като цяло съм супер
    Само се чудя дали да излизам довечера щот с моя няма да се видим,а само с другите нещо не ми се излиза ...
    Оффф ще видим Има време
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Hasselt
    Плача всичко се счупи за 1мин

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Добре, депресирах се. Сега ще си тегля някакви любовни бози и остатъка от деня смятам да го прекарам така.
    Едит: ако някой може да ми кажи лигави бози от типа: A walk to remember, The Notebook, P.S. I love you, Dear John и т.н. ще съм му много благодарна
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Малко ми се спи,,ся се прибрах и мисля да ледам филм
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Hasselt
    Hahaha бях го разбрала грешно обади ми се да ми обесни :Д ахахха за к'во ревах :Д

Прекрасно,след малко излизаме с приятелчета на бира...как да е,петък вечер,очертава се и да има момичета,какво по хубаво,насторението ми е чудесно,много съм усмихнат и весел,надявам се и да си прекарам вечерта както предполагам,а не някое неорентирано момиченце пак да ми звънне и да ми ги наговори едни...
    Айде отивам у банята,към 8 се изнасям,пожелавам на всички приятна вечер

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    мм почивка....цял ден...добре де-следобед...4 часа сън откъртих..
    а то преди това и в даскало се спа само-комбинацията български и философия е опасна за здравето и за будното състояние на човек..
    ще ни качат концерта в нета-и много искам пак да го гледам..догодина такъв купон ще си спретнем-като за последно....носталгичната вълна покрай тея абитуриенти напълно ме е обзела-ужасТ...
    иначе голяма лигня бяхме днес,но като имам да компенсирам и за него-така е....а той си идва след седмицааааааа.....мале неземна радост просто..ще си се лигавим 2мата again...имаме всички нужда от гошето....дано ги е смазал на подборния днеска нали ни е най-големия беее

Спах около час и се чувствам по-добре,но не се знае докога Сега излизам и смятам да си направя яка вечерта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си