- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
от изпращането съм се замислил как на бала всички ше покажат колко държат на алкохол... затва догодина или няма да отида.. макар че вече имам дама на бала, или ше бъда Д'Артаняннай-трезвения от всички хаха... или и 2те..... бе ше ида, въпроса вече е дали ше си изкарам добре или не... иначе днеска си навъртях около 20км, ако не и повече... по едни пътеки, уж асфалтирани, то по-надупкано от луната... как да е, после като стигнахме горе.. "е то било мноо красиво бе!"
пихме бирички... и слязохме със средна скорост 30-40км/ч... за колело си е добре
![]()
Страхотно![]()
Ядосвам се многоооооооо и то естествено заради момиче.![]()
чувствам се като човек,който усложнява нещата повече от неопходимотогадно чувство
иначе концерта мина добре![]()
![]()
![]()
Точно така се чувствам и аз ..Първоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
Господи,като дрога ми е тоя човек,честно!![]()
Искам свръх доза,искааам!
Брях,брях
Разхоката за черешки беше много приятнаМного си се радвахме с Гошето и черешите бяха страшно вкусни
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Оф ... мамка му .. май съм влюбена. МАЙ. НЕ ИСКАМ ВЕ !Тъпак ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Хмм за к'ви простотии са разправям.Не е истина просто.
Напълно объркана. Е тва е. Да не си сам, а самотен .. нещо днеска не ми е ден ..
Ами добре съм,ама сякаш мещо ми липсва.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много добреЕдна мацка до мене в този късен час нямаше да навреди ,но няма да ставам претенциозен
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Вече бивам..Уж мислих да си изкарам супер яка вечер,а то ко стана...Отначало всичко беше ОК,ноооооо естествено ТОЙ пак ме опустоши.Поревах си,позагубих се,ама намерих пътя обратно.
Слушам си Helloween - Forever & One и за пореден път си казвам,че повече няма да му позволя да се подиграва толкова жестоко с чувствата ми..![]()
ае Дяволе, ко се оплакваш бе, супер следобед си изкарахме, особено биричките на хижата... ся малко ми се спи от тях, ама доорей...
мичето го няа у скайпа, нещо се покрива май.. че си е сбрало китките напрао... май ш къртя след малко
За първи път от месеци съм добре! И то невероятно добре! Направо издивявам. Бях на бирария /розовото/ и дъних на барабани и ел. китара![]()
![]()
и също така ме черпи едно мн. сладко момиче ме черпи чашка водка
и аз някво се изчервихх
не успях да се добера до бас китарата ама беше велико!
![]()
Да живеят Стъкито и Орлето !![]()
![]()
Зле. Не ми се занимава с немски, ама няма как.![]()
Добре че поне утре ме чака излизане и кафееенце, че и ще ходя да гледам онуй смешното к'во ще прави.![]()
С шматката ще кръстосаме по улиците, току виж сме намерили нещо интересно. Ловният ми инстинкт започна да се задейства пак. Явно се излекувах от предишната 'плячка'.
![]()
Хах, вече не ми е толкова зле.Смятам и да се лакирам за завършек на вечерта.
![]()
Някакво. ..заспало ми е .. и мисля да му се обадя и ще спинкам.. то и без това няма какво да правя![]()
http://www.youtube.com/user/greyson97![]()
![]()
Приспа ми се.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!