- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Пее невероятно. ..Първоначално написано от SonataArctica
![]()
97=>13годишен=> след 2 години -> good bye sweet voice![]()
Май съм си добре, ахъ.
Излизане по женски, смях и лига, да, добре ми се отрази. Разсеях се, предполагам. Вече разните емоции се уталожиха и избистреният ми от тинята мироглед ми оплиска лицето със студени кристалчета..
Всичко е наред.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
нереално, въобще не знам къде се намирам и какво правя...
както се казва - просто един от онези дни
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Мисля след амлко да лягам,от няколко дни не съм се наспивала..
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Оффф най-после свърших с плиткитеЧудно ми е,какво ще се получи,защото по принцип си сплитам косата на 30+ плитки,а сега са около 25 някъде
Е утре сутринта ще видим,какво се е получило
Пффф само не знам как ще спя с тях,защото по принцип се сплитам сутрин и вечерта ги разплитам
Като за капак и милото ми липсваДнес имаше гости и цял ден напред-назад ... нямаше време да ми се обади и/или да ми пише
Чухме се само веднъж за около 5 минути и сутринта си пописахме около час ...
И така ще е до понеделник
Дано поне утре да успеем да се видим,защото имам огромна нужда да си го гушна,да си го нацелувам,а след това ... да му се скарам заради мускулната ми треска
Нямам мускулче по краката,ръцете и стомаха,което да не ме боли заради бурната ни вечер снощи
Ама така е то ... Той хубаво ми каза да пия аспирин след това ама аз не - как ще имам мускулна треска после ... Е ясно ми е вече как
![]()
Оффф скачам в леглото (не,че ми се спи де) ама и пред компа не ми се стои ...
Лека на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
защо бъдеще? Те нали фенките му твърдят, че му е мутирал гласа... аз не го чувам мутирал, ама айде.. явно мутациите са отслабнали заради погълнатия лак за косаПървоначално написано от SonataArctica
![]()
Мхм... отново...Първоначално написано от ScionOfStorm
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Уморена.. физически..
Иначе и аз не знам.. Някак имам нужда от него, някак започва да ми е важен, някак го искам, но понякога изглежда толкова недосегаем, толкова далеч от мен.. Наистина ми доказа, че държи на мен и гледам как леко полеко изчезва непукизма му, но все пак.. на моменти е прекалено студен.. Не зная..
![]()
![]()
+1 И аз така ...Първоначално написано от Candice
![]()
I'm inlove with a criminal...
02:22 и няма хора за спам... чувствам се разочарован...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
аз ти казах за изкуствата!Първоначално написано от onestar
http://www.youtube.com/watch?v=RNzkKTgMyFI взимай това примерно в тежък момент
или това http://www.youtube.com/watch?v=kRRhnomaqII
:Р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
След 20 минути тряа да тръгвам, а още съм наникъдеДобре де, ще се оправя. Някак си. Снощи до 4 часа сме си говорили с него .. толкова е миличък
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
От всичко по-малко. ;д
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Адски ми е гадно след вчера .. и незнам.Искам да оправя нещата и знам,че мога ако искам,но ще е трудно.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ай стига валя ве,мама ти,не сме се разбирали тъй![]()
Брях,брях
Много ядосана, разочарована и направо нямам думи. Да не ми се мярка пред очите, преди да осъзнае какво направи...![]()
Тъпо ми е.