- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
супер...супер мн ми се ходи някъде ама не се очертават оферти за никаде тая седмицааааа![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
'Another day will go astray...
Another tear in this life so grey
If you ever saw me smile
You should know I felt sick inside.'
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
'Cause I'm fake at the seams, I'm lost in my dreams. And I want you to know, that I can't let you go. ;/
//please don't go
днес не се чувствам.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
ГадноНавън вали,следователно половината програми изчезнаха и сега не мога да гледам маратонът ,,Всички обичат Реймънд"
![]()
сънен, пия си кафето, къщата е пълнаднеска май пак ше излизам с колелото, щото тука скука някак... още от сутр... оф, ква сутрин, то е 3
![]()
Чувствам се малко самотна от една страна, но от друга след малко отивам на маникюр и вярвам, че това ще ме ободри. Утре е големият ден! Дано всичко мине гладко.
Всичко е толкова сиво, толкова безмислено, че чак е плашещо.
За втори път в живота си усещам такава празнина и такава липса.
И въпреки, че отвътре ме човърка желанието да хвана телефона, няма да го направя. Защото съм инат, защото имам гордост и защото няма да тичам подир гъза на някой, който ме е зарязал. сиктир.
+1 както и някъв такъв нервен,неспокоен...Първоначално написано от DeViLMaN
![]()
Скучен ден... няма ли някоя интересна тема поне?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Оф, ами и аз не знам. Лошо ми е, боли ме главата... и все не мога да си намеря място.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
пфф...скука![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Купих му много хубави неща, взех си и на мен рокля за бала иии сега ще чакам вторник
Баси премеждията ще бъдат ..![]()
Дано да е яко ^^
И дано да отидем във вторник, за да си имаме време малко :Д ..![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
През целия ден .. само едно изречение ще опише настроението ми:
Чуствам се като парцал .. ненужен и стар .. закърпян, прекърпян и просто захвърлен в някой прашен ъгъл...........
Вече почвам да се панирам за изпитите . За мен странно и необичайно , но факт![]()
![]()
![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
Чудничък ден![]()
Хареса ми и разходката, и спектакъла, и всички глупости, които избърборихме, и времето, и всичко.
Освен това сега съседите ги няма и мога да си вдигам колкото шум искам, защото тате нищо няма да ми каже, дори да издъня нещо.
Чудесно съм, стига компът да спре да се рестартира на всеки 15 минути. К'во пак се е разбрицал, нямам си и на идея.
![]()
Не че това може да ми помрачи настроението.![]()