- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Бясна съм,бясна,бясна,БЯСНА! МХХХХХХХХ!!!!!!Как може да е толкова завеян,несериозен и не организиран,ще го убияяя!!!!!
Брях,брях
Първоначално написано от Glamour92
Разбита...
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Еуфория! Утре е денят.![]()
![]()
Дано всичко е ОК. Ще го видя и Тузаро какъв образ ще е.
А другите индивиди, които бях поканила, а те взеха да го дават много на голяма работа, да си барат ушите!!! :P
Имах нужда да ме навали един хубав дъжд и днес му се порадвах (:
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
He`s a pirate
Много ме зарибява тая песничка.. Изпратих Зори да спинка и сега ще будувам тук.
Иначе по добре съм вече![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
На градус и естествено пак наруших обешанието си,че няма да се занимавам никога повече с него,но ко да се прай.
Иначе беше много яка вечер
![]()
Доволна от себе си и разочерована от това как стоят нещата и от него ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
пия бира и слушам Sonata Arctica... чатя у скайп и се чудя що още имам такъв... само разваля всичко...
Днеска бях цял ден с милото, след т'ва отиде да работи и ся след час и половина пак идваехх любовв
)
така ми са спи, ама няма
искам си при негууу
![]()
Цял ден съм спала, сега се чудя кво ще правя цяла нощЕ ако мелото беше тука, нямаше да се чудя
Днес не сме се виждали.. Чакам утре да го цункамм!
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Супер уморена съм, но остават още 20 минути и милото ще е тук... офф ще го трепя начи =)) то трябва себе си де :д аз му казах, че ще го чакам :Д
И тоя ерик хърка тука на дивана тв-то работи ,нз къде е мушнал дистанционното не моа го спра даже.Ако ма заключи отвънка дупе да му е здраво :Д после ще звъня към 3 вечерта кат на пожар :Д
Тц. Пак стана два часа...
Чувствам се... сама, ненужна...
Навън вали, толкова много искам да излезна, да легна на асфалта гледайки мрачното небе и усещайки капките дъжд върху себе си, въпреки късни час...
ScionOfStorm - знам че си пратил линковете към онези песнички отдавна, но... ми се искаше да ти благодаря, а сега ми се отваря възможност... и така... благодаря![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Супер съм,свежичка,ся се къпах и след 1 час излизам.Въх,какъв сън сънувах,не е истина просто,май мн съм се филмирала напоследък..
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
спии ми сееенапаравих банички от бутер тесто с кашкавал и сладко и се чувствам удовлетворена
обаче пъък имам много да уча и се чувствам притеснена че нямам време а толкова много не ми се учи...да дойде 17 юниииии малее
![]()
![]()
Вчера беше супер яко с милото ,ей ся пак бях с него хахапрекаляваме
ама ся ще взема да пусна една тема в "здравни проблеми", защото вече се плаша.
Сега станах,а още се чувствам премазана след снощи.Беше хубаво.Тея дни само изпращания и балове са ми на главата.Довечера пак само,че малко по-спокойно ще го даваме и отказвам да ходя в Слънчев Бряг.
И без това не смятам да прекарам толкова време с него на едно място.Днеска ще ми е достатъчно.Кофтито е,че снощи пак го сънувах.;//
Така ще ходя да ям,да се къпя и да се чудя какво да си обличам за довечера,че ми е голям проблем.;//
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ами супер като изключим,че една пача много ме нерви напоследък.Много почна да се завира там дето не и е работа,но трябва да е наясно,че няма да я огрее.![]()
чудя се дали няма раздвоение на личноста
в един момент е принца на бял кон а в друг магаре
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
^ Може да има брат близнак?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Искам съвет. Харесвам си момче с 4 години по-голямо от мен.той изобщо не ме забелязва а и май си има гадже.Да продължа ли да го преследвам или да се откажа?![]()
![]()
![]()
Писмото изпрати
Моя милост-mi6ona
^ не е тая тема мястото и все пак: той е с 4 години по-голям, имате различни интереси. не го преследвай(). остави го момчето, щом не проявява интерес и щом си има приятелка.
![]()