- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
писна ми да вали всеки ден![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
фак ал![]()
В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги.
Чувствам, че съм сам, че съм станал по-затворен, че отбягвам хората, суров съм към всички други жени в името на една!!!
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Чувствам, че съм сам, че съм станал по-затворен, че отбягвам хората, суров съм към всички други жени в името на една!!!
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Много щастлива и същевременно малко тъпо заради това,което направих,но ще го преживея![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Утре на балллллллллллллллллл (party) поздрав за всички абитуриенти випуск `10 http://vbox7.com/play:81235d26
ПП. как минаха само 5 незабравими години ;(
След кратко потапяне в размишления за нещата от живота и живота от нещата, си направих кратка равносметка, а тя е следната:
1. Много обичам да действам импулсивно и да махам разни хора от живота си все едно нищо не е било и няма да бъде.
2. Заритвам, че искам отново да върна тези хора в живота си, едва когато видя, че някой друг ги иска или е с тях.
3. Това се отнася за приятелите ми, потенциалните ми гаджета(плашещо голям процент от тях наистина си остават "потенциални", защото по някакви глупави причини решавам, че няма да го бъде и те не са подходящи за мен), дори за нашите.
4. Сприхава съм, не знам какво искам => си играя с чувствата на хората => някой ден ще усетя ритника на живота в задните си части
5. Ще си умра сама, само защото съм прогонила от живота си хората, които са ме обичали, които са искали да бъдат с/до мен и да ме подкрепят.
6. Sad, but true.
7. За жалост, не е ПМС, защото такива мисли ме спохождат доста често, както и със същата честота получавам доказателства пред себе си, че ще се окажа права за т. 5.
cool
Супер якият бал беше .. ама и след бала си беше яко.![]()
Запалихме дансинга обаче.![]()
палатка тук тук тук ще си опънасупер съм гледах Принцът на Персия...
и се блъсках на колички
![]()
Оревах орталъка.Ако кажа на някой за к'во съм плакала ще ме сметне за луда сигурно.Но някои хора ще ме разберат 100%во . . хммм просто се моля на Господ нищо да не се случиСтрах ме е
![]()
![]()
Малко странно..![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И вчера и днеска беше много хубаво,но днеска най-вече,защото май оправихме нещата с мойто лайно ама да не бързам да се радвам.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
виновна...и многоооо объркана/побъркана
![]()
Малко ми е тъжно. Някои неща ми липсват.
значително по-добре се чувствам, след като победих онея на conQUIZtador, и то на дълга игра.![]()
Ех спомени![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много добреСлушам си AC/DC и не мисля за проблемите
![]()
--------------------------------------------------------
Тъпият нахалитет много ме дразниНе може да ме надвие по никакъв начин,обаче е тъпо и упорито,само го забивам с доводите си...
Не искам да е така...
Как искам да избягам от всичко и всички за два дни, само толкова... някъде далеч, сама, без мисли, без чувства, без нищо...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
както винаги![]()
спи. ми. се. Лека нощ! (или поне остатъка от нея)
Засега съм добре..ще видим по-късно..![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Честит празник
големи разговори бяха тука два денапо план трябва да се видим днес
ама да видим ко ще стане
![]()