- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Честит празник на всички!
Колко много ми се спи. Yawn. Пред дилема съм дали да излизам или не. Имам да пиша 2 теми за матури по математика и незнам дали ще смогна да ги напиша ако излезна. Оф, не е лесна мойта ..
добре, че за 11 клас манифестацията не е задължителна, че не знам как щях да издържа в тая униформа повече от половин час... наспах си се нормално - 8 часа, кафенце си смуча.. яка раота
Зле.Трябваше да ми е най-хубавия ден.
С милото правим 2 години, наложи се да работи ,ок щеше да стане рано, за да се видим преди 10 мин трябваше да е тука, сега имаме по-малко време ,щото се успа.Ерик е уж тежко болен ,заради окото си, и заради това няма да ходим на рожденния ден..
Добре съм,пея си тука една песен.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не съм добре...пак го сънувах а така се опитвам да го забравя..а той дори не се сеща за мен...4увствам се сама..отново ще е цял ден скукамислех си 4е така като не се сеща за мен ще е по-лесно да го забравя но явно не е така ..
![]()
We are all under the sun, under the same sky, so why do I feel all alone?
*
The Vampire diaries![]()
*
I really want you to really want me
Скука....скука.. скука...![]()
най-щастливата :PpP
Еми никакво ми е,без настроение съм абсолютно.Определена причина няма,но винаги си има една,която просто си я има.Сега трябва да чистя вкъщи,а не мога да се отлепя от компютъра.
Много ми се събира. Много! Ама е кефско :Д
Гати пре**ания ден.
Никъде няма да ходя!
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Вече ми е якоПея си,сама съм вкъщи,сама си оправих настроението
![]()
I don't need a man to make me feel good I get off doing my thing !!![]()
Честит празник и от мен!![]()
Много лицемерно ще прозвучи, но аз изобщо не ходих на манифестациите, уж беше задължително.
Сега се събуждам дории ще съм сама до някое време, което ме устройва.
Малко ми е кофти, че отново нямам пари, но пък още по-кофти ми става като се сетя колко съм изхарчила за 4 дни.![]()
Все тая де, ще пропусна няколко излизания, нищо няма да ми стане. И без това, като знам каква ще е компанията, по-добре дори, че ще си вися у нас.
life is hard enough as it is :>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Чуствам се виновна. Снощи не трябваше да казвам това... цяла нощ го търсих .. без отговор. Днес като се засякохме.. той можа да ми каже само ` Обичам те` .. и... сега пак не си вдига телефона. ;x В тях го няма.. до преди малко се бяхме събрали цялата компания и го нямаше.. оф не знам.. гузно ми е, тъжно ми е .. ;х
бръммм, толкова се притеснявам за тези изпитиииииии
ама нищо, той ми действа като успокоително![]()
Един от най-хубавите дни в живота ми ..![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
супеееееер.. тъп ден... не намирам смисъл в такива дни, дано вечерта е по-градивна, че... ако е ДЕградивна, лошо..
Мхмм хубав ден беше добре ми се отрази кафенцето с Вилс ,а пък шопинга с Викито супер просто. Сега остава и милото да си дойде и ще съм на 7-то небе![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
3 - тии ден не съм мърдала от нас (освен до магазина) ... Не издържам, каква е тая болест, какво е това чудо! Имам чувството, че ще падна, както си стоя![]()
Живей за мига!
Толкова.... разпадната...
http://www.youtube.com/watch?v=3VXpgygYwF0
Няма шанс, просто...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
доста добресамо където не можем с никого да се разберем :Д говорим за едно, всеки си мисли друго ..
![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
вече губя надежда за всичко..тъпо ми е,тъжно ми е..И искам да го видя,дори да знам,че нищо няма да се случи![]()
Well I know that these feelings won't end no, no.
They'll just get stronger if I see you again. <3 ;[
Добре съм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!