- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Ей,тоя като почне да се прави на ''мъж'' .. много ме дразни.
Слушам Tallulah и ми е нЕкакво такова хубаво. Е така. Изпълнено ми е. Разбрах, че имам неща за които да си живуркам най - спокойно (освен заради себе си :Д ).
Тате си дойде след 17 часа в тоя боулинг. От 3 през нощта източват някаква тъпа кална вода от прелялата река. Даже каза, че оборудването за боулинга направо с лопатата и вънка. Всичко. Който ходил на боулинг, ходил .. :Д Знам, не е забавно ама днеска ми е лигавооо .. :Д:Д
И така. Такива работи. Творчески настроена съм. Може би ще седна да попиша по някое време тая вечер. Нека ме напусне мързела само. :Д
ммм иделно-хубав ден беше,наистина приятен....особено завършека![]()
Emii vsushnost ne sam mnogo dobre ... vsmisal imam problemi s priqtelq si ...toi haresva neshto koito az neodobrqvam ... kazah mu che ako ne prestane shte ostane bez mene .... obicham go adski mnogo no ako naistina produljaa shte go zareja ":X:X
Дразни ме, ама толкова много ме дразни. Лази ми по нервите. Как може да е такъв, как може да се държи такаАз съм била ината, а той какво е - някое мекотело ли?
Мамка му, да се държи, като мъж, няма все аз да върша всичко в тая връзка... Ама не е познал, тоя път ще ми тича по гъза да види какво е
![]()
Добре, че говорих с приятелка :# Имах тест утре, а не бях видяла даже и ся набързо научих. .Ся просто чилллллллл =)
Изпитвам адски страх. Трябва да се справя. Трябва! Последен прочит за днес, а пък утре... каквото сабя покаже.
Колко бързо минаха тия 4 дни. Така де, 3 са минали, ама само утре остана, а така ми се искаше да си постоя повече туууук .. :\ Ще ми липсва всичко, дори само за 3 дни след това .. :\
Тея пък в БГ търси талант как ме издразнихаа .. Ралица беше най - добрата ..
Ми как да съм цял ден у тях с една фр –смях,смяхрешавахме некви тестове ,а пък тия двамата ме убиха от смях
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
чувствам се объркана.
когато не знаех какво(кого) искам, получавах внимание от този и онзи, дори от хора, с които никога до този момент не съм си мислила, че някога мога да общувам, камо ли да ми се хвърлят в краката.![]()
след наскоро проведен разговор с баща ми и известна мисловна дейност върху нещата, които ми се случват в последно време, май вече знам какво(кого) искам и защо го искам. въпросът е, че твърде късно се осъзнах. смисъл, за такива неща никога не е късно, но с въпросната личност скоро няма да ни се пресекат пътищата ии... да.
та сложно ми е, защото най-сетне от много време насам си изясних коя съм, що съм и какво искам, но пък съм нещастна. когато не знаех какво искам, получавах всичко на тепсия, занимавах се с абсолютни простотии и се забавлявах, а сега, когато станах по-сериозна, се чувствам нещастна, празна и ми е крив светът, защото знам кого искам, но точно него в момента го няма и никой друг в момента не (е способен да) ми е интересен.
мда. да си пия парацетамола най-добре и отново да ходя да спя, че не ми се отразяват добре малкото минути, в които съм (уж) адекватна.
Влизам в някакви ненормални филми .. адски съм з;ле.лпьахьаь![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Абе кой е той, че да ми диктува живота? Кой е той, че си позволява да определя кой на какво ниво е? И кой е той че да ми държи сметка с кого излизам?
Ай сиктир!
Ей такива лапета дето ми се правят на мъже, а нямат навършени 15г. просто много ги обичам!
Как няма да се случи едно хубаво нещо тоя месец?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Заспал, а уж сега се събуждам![]()
садвам![]()
![]()
заради дъждът навън...
![]()
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
лелееее, ОТВРАТИТЕЛНО се чувствам. не е истина просто![]()
![]()
идея си нямам как да постъпя и на всичкото отгоре изпитвам чувство на вина за простотията, дето я напрайх. не знам изобщо кво да правя, как да си подредя нещата, дали да седя с него, дали изобщо има смисъл след тва, което направих, а и като добавим, че и без тва май не си подхождаме много.. но пък как да съм сигурна, като още почти не сме се опознали?!?! оффффффффффффффффф, така яко ми е прищракало, чеее не знам как ще излизам от кашата, в която сама се оплетох.
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Сънчо ин да хаус.Спи ми се...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
I have invisible dreams
Where no one can touch me
Maybe I'll find a way to disappear
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ми не ми е добро, слушам сръбско... и се сещам за миналото паак и ми става смесено гадно с яко.. чувството е добро, ама... абе тва лято пак ^^ и не ми се спи.. по-странното което е... и ше си сипя още 1 чаша мляко, щото 1 доза не ми стигна да се приспя
Толкова ми е хубаво. Днес с Него правим 2 години и се чувствам много, много, мноооого добре ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Направо .. в последно време не осъзнавах какво имам след като имах Него, но вече няма да е така, чувствам се най - голямата късметлийка, че го имам. Той е тооолкова прекрасенн ♥ ♥ <33
де да знам
Как пък сега намери да се обади..много мразя да ме събуждат![]()
Тоя е яко хубав. Само да знаех как се казва ...И футболистче .. ммммм. Жалко, че е актьор.
![]()
Иначе ... да, добре съм. Тоя дано да си земе изпита, че да му върнат книжката и да ме вози. ^^
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!