- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Тоя дъжд ми развали цялото излизане.
Иначе голям резил днес![]()
Ама тръпката е яка
![]()
Предадена... от най-добрата ми приятелка. Имам чувството, че никой не ме разбира и че всеки се интересува само от себе си.![]()
Пф..! Толкова съм нервна, че... абе страшно тъп ден. И утре ще е такъв! И въобще не ми се пътува. Айде, хубаво, трябва, ама защо пък цялото семейство? Сигурно ще се изпотрепим докато стигнем... егати.
И ОТНОВО няма да мога да излезна. Да, няма! И кога? Сряда... когато съм на даскало и ония мухльовци ще ми съсипят настроението? Да, да... май пак ще се чака до понеделник, а той е мнооого далече. Мхм, ши*ана работа.
Оф..ще убия някого, малко ми трябва...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Мърр пак работи. Няма да се видим преди морето, явно. Снощи.. мм... мега яката вечер.Очудвам се от себе си. За първи път искам да срина всичко до основи и да започна живота си на чисто. В смисъл, това не е нищо ново, но за първи път не изпитвам страх от това, че може и да остана сама. Искам да се оттърва от всичко, искам да се почувствам жива!
Ейй познах,Качанови разкараха![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
скапанаа е меко казано..цял ден навън направо вече ме мързи да говоряСмятам да спя,че утре рано по магазинитееее...
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
хех,от 4 следобед та сега се прибирам,ехх,толкова не бял се смял отдавна,просто знаем как да си направим простотията,бахти,чак заплаках от смях...![]()
чудесно се чувствам.
Леле тия теми в тийна ме разбиват направо..![]()
Болна съм от ревност майка му стара![]()
Пфффффффф не искам да съм така.От вятъра го ревнувам.Единствените женски същества, с които искам да има контакт са майка му и сестра му
Мразя се, че съм такава
![]()
Хммм....![]()
![]()
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Вчера си казах,че няма да излизам с моя до сряда заради ината си,но май още утре ще се видим,защото почна много да ми липсваАма к'во да се прави като си го обичам толкова много
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
тъпо, тъпо, тъпо, тъпо, тъпо, тъпо, тъпо, тъпо!!! ШИБАН СКАЙП!!!![]()
оф, кога стана 23...
не ми се спи. никак. даже ми е изнервено. мисля си за утре. пари нямам. ама тва не ми е пречка толкова, просто не ми се излиза, което е доста... ретардско май.
имам много за учене, ама не ми се занимава с това сега. скучно ми е.
Още нямам глас от вчера.'Баси якото. Сега трябва да се суша и да спя...
![]()
Пийнах и ми е зле, ще си лягам, боли ме главата.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Нещо ми се приспа..
Преди малко се прибрах от рожден ден в страхотно настроение и сега точно за 2 минути ми съсипахаа животаех момчета,защо сте толкова лоши някои ... ;(
Неприлично Щастлива .. : )
зле
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Не ми се спи, не ми се спи... пък трябва да лягам - след няколко часа ще пътувам - не искам.
Оф, само да мине утре и да дойде сряда, майната му на даскалото, вечерта е важна.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ох, още два дни
страхувам се
и така ми липсва
и искам плаж и залез <3
чувствам се премазан, стъпкан, използван, някси от вътре празен, изгнил, наранен и съпреки всичко влюбен![]()
Супер се чувствам..братовчед ми и семейството му довечера ще дойдат с малкия мишок..ще падне една игра..![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!