.
Затворена тема
Страница 22 от 72 ПървиПърви ... 1218192021222324252632 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 1797
    Голям фен Аватара на one
    проблем след проблем.ше му ебъ макята

'бала съм го, писна ми. смотани задачи, смотана математика, не ми се занимава повече.

Мега фен Аватара на December
    ^ хах знам как се чувстваш
    При мен е същото обаче с история....
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Пак ме мързи и не ми се спи и нямам намерение да си лягам. Иначе се чувствам добре. Отпочинала най-вече.

Чувствам се страхотно. Утре ще бъде един прекрасен ден <3
    Само обаче като си представя как ще изглеждаме двамата ии ..
    Добреее, аз повече никога обаче няма да го направя това. Чувствам се глупаво така, ама поне и двамата ще изглеждаме смешно
    И все пак ще е прекрасно ^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Еми добре съм И съм на път да го забравя,малко по-малко,надявам се да успея.Защото така или иначе,само аз страдам от тази наша така наречена 5 годишна "връзка".Надявам се да успея...Само и единственно аз мога да се пробвам поне да го преодолея,друг не може да го замести!

Град
    бълХаристан
    аз пишем царски пищови, последна сесия в живота - ще пресписвам царски. утре на изпит
    много съм добре
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    а.. аз съм имал тест утре е.. ся разбирам... не че ако знаех преди щях да седна да пиша... Тоя предмет е отвратително тъп... даже даскала не знае кво преподава... гледа само от листи разни... проверява за грешки от листите, сравнява задачите от листите.. какд а е, поне знам ся

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Супер и си лягам директно =)

приятна вечер,аз отивам на партии

ако изтрезнея до утре сигурно,ще отида на даскало (а дано ама надали )

сам сред свои
    сам сред чужди
    сам сред 'сите :>
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Как може да съм толкова луда, че да се навия да стана в 4:30 сутринта и в 5 да пътувам. Луда, луда, луда. Ама пък са нема да се занимавам с рейсове поне. Иначе пак щяхме да се тангарикаме от 10 до 11:30, докато пристигнем. Друго си е. Са мога да си легна спокойно и да не трепна до 12, ама нещо съм се разсънила и май няма да се случи лягането.

Искам вече да ми е хубаво, искам пак да ми е хубаво .. както беше хубаво преди .. ехх, защо винаги мисля за "преди" :\

Мнооооого ми е добре
    Очите ми са като на наркоман xD
    Станах в 7.20 и не спах цяла нощ :Д
    Сега ще се разсъня, ама ще събудя и съседите ^^
    Много ми е весело тази сутрин
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Да бееееееееееееее .... боли ме главата. Пффф ... ужасно е.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Чувствам се странно след вчера.. даже по-скоро гадно,че постъпих така пак.Не трябваше да й падам на нивото изобщо обаче толкова много ме вбесява,че искам да я унищожа. Дано на него да му е поминало вече поне,защото не ми се разправя пак.Тея дни съвсем се отнесох и вчера направо бях забравила,че днеска сме на даскало за съжаление. Не ми се хоооодииииииии ; (( Искам пак да си мързелувам цял следобяд и после да изляза.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    пф писна ми от това счетоводство на съм да ме бутнат сиг сметки ще почна да диктувам като изключим това съм много добрее
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Ами не съм в много добро настроение.Чак във вторник съм на даскало.Едно момче от даскалото почина вчера . Явно затова съм в такова никакво настроение .. Много ме е жал.Мамка му , беше на 12 години ... R.I.P.
    Неприлично Щастлива .. : )

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ооох, всичко вие за тия матури. Еми да са си седнали на д-тата и да са си ги написали. 4 почивни дни имахме! Мързеливи хора. Ама нищо де, госпожата на тях ще пише двойките :Д

Толко ми е хубаво от сутринта. То било яко да станеш в 4?!! :ДД Не чак толкова де, защото съм лекинко скапана, ама ше ми мине. Ше пия една кола и съм готова. За сметка на това си подрънках малко на любимата кухарка и са слушам EDGUY и Nirvana. 'Баси яката комбинация <3

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Перфектноооо. Никакво даскало за мен днес Ще отида да посрещна мишката ми и цял ден с нея напред назад.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    объркан

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    чувствам се ужасно всъщност
    Толкова безпътна , объркана ....
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Имам 5 по Физика,всички други имат 3-ки най-сетне си оп-раих оценката от предната контролна
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Е, таковала съм му майката вече наистина. Ужасно прибързано действам и днес ми се доказа. Как може, бе?! По математика всичко си знам а-у, реших си едната задача, замая ми се главата от самоувереност, последната задача я реших изцяяяяяло и накрая за една малка подробност всичко да се срине. Сега трябва да правя ново контролно с двойно по-сложни задачи и обезателно да изкарам шестица. Квото си надробих, това ще сърбам.

Ии снощи не съм спала. Изобщо. Не съм мигнала и за секунда, гадно безсъние. Ама се чувствам пък свежа, енергична съм като за 100 мармаладки .

Чакам онея двете да кажат час и място, за да знам как да си разпределя времето, че да имам време за душ, за грим, да си уредя транспорта.

Голям фен
    някак си щастлива се чувствам и съм толкова разсеяна напоследък,че нз как ще завърша трябва да се стягам,ама как ме мързи
    и с него сиг ще се видим чак утре вечер само да ми напрай същия номер и ще го убия

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    у тая жега само до вънка ми е... и все пак бих излязъл ;] утре ше се излиза, няма начин... блах, ко да прая ся

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си