- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
'бала съм го, писна ми. смотани задачи, смотана математика, не ми се занимава повече.
^ хах знам как се чувстваш![]()
При мен е същото обаче с история....
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Пак ме мързи и не ми се спи и нямам намерение да си лягам.Иначе се чувствам добре. Отпочинала най-вече.
![]()
Чувствам се страхотно. Утре ще бъде един прекрасен ден <3
Само обаче като си представя как ще изглеждаме двамата ии ..![]()
Добреее, аз повече никога обаче няма да го направя това. Чувствам се глупаво така, ама поне и двамата ще изглеждаме смешно![]()
И все пак ще е прекрасно ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Еми добре съмИ съм на път да го забравя,малко по-малко,надявам се да успея.Защото така или иначе,само аз страдам от тази наша така наречена 5 годишна "връзка".Надявам се да успея...Само и единственно аз мога да се пробвам поне да го преодолея,друг не може да го замести!
аз пишем царски пищови, последна сесия в живота - ще пресписвам царски. утре на изпит
много съм добре
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
а.. аз съм имал тест утре е.. ся разбирам... не че ако знаех преди щях да седна да пиша... Тоя предмет е отвратително тъп... даже даскала не знае кво преподава... гледа само от листи разни... проверява за грешки от листите, сравнява задачите от листите.. какд а е, поне знам ся![]()
![]()
приятна вечер,аз отивам на партии
![]()
![]()
![]()
ако изтрезнея до утре сигурно,ще отида на даскало (а дано ама надали)
сам сред свои
сам сред чужди
сам сред 'сите :>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Как може да съм толкова луда, че да се навия да стана в 4:30 сутринта и в 5 да пътувам. Луда, луда, луда. Ама пък са нема да се занимавам с рейсове поне. Иначе пак щяхме да се тангарикаме от 10 до 11:30, докато пристигнем. Друго си е. Са мога да си легна спокойно и да не трепна до 12, ама нещо съм се разсънила и май няма да се случи лягането.
Искам вече да ми е хубаво, искам пак да ми е хубаво .. както беше хубаво преди .. ехх, защо винаги мисля за "преди" :\
Мнооооого ми е добре![]()
Очите ми са като на наркоман xD
Станах в 7.20 и не спах цяла нощ :Д
Сега ще се разсъня, ама ще събудя и съседите ^^
Много ми е весело тази сутрин![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Да бееееееееееееее .... боли ме главата. Пффф ... ужасно е.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Чувствам се странно след вчера.. даже по-скоро гадно,че постъпих така пак.Не трябваше да й падам на нивото изобщо обаче толкова много ме вбесява,че искам да я унищожа.![]()
Дано на него да му е поминало вече поне,защото не ми се разправя пак.Тея дни съвсем се отнесох и вчера направо бях забравила,че днеска сме на даскало за съжаление.
Не ми се хоооодииииииии ; (( Искам пак да си мързелувам цял следобяд и после да изляза.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
пф писна ми от това счетоводство на съм да ме бутнат сиг сметки ще почна да диктувамкато изключим това съм много добрее
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ами не съм в много добро настроение.Чак във вторник съм на даскало.Едно момче от даскалото почина вчера. Явно затова съм в такова никакво настроение .. Много ме е жал.Мамка му , беше на 12 години ... R.I.P.
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Ооох, всичко вие за тия матури. Еми да са си седнали на д-тата и да са си ги написали. 4 почивни дни имахме! Мързеливи хора. Ама нищо де, госпожата на тях ще пише двойките :Д
Толко ми е хубаво от сутринта. То било яко да станеш в 4?!! :ДД Не чак толкова де, защото съм лекинко скапана, ама ше ми мине. Ше пия една кола и съм готова. За сметка на това си подрънках малко на любимата кухарка и са слушам EDGUY и Nirvana. 'Баси яката комбинация <3
Перфектноооо. Никакво даскало за мен днесЩе отида да посрещна мишката ми и цял ден с нея напред назад.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
чувствам се ужасно всъщност
Толкова безпътна , объркана ....
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Имам 5 по Физика,всички други имат 3-кинай-сетне си оп-раих оценката от предната контролна
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Е, таковала съм му майката вече наистина. Ужасно прибързано действам и днес ми се доказа. Как може, бе?! По математика всичко си знам а-у, реших си едната задача, замая ми се главата от самоувереност, последната задача я реших изцяяяяяло и накрая за една малка подробност всичко да се срине. Сега трябва да правя ново контролно с двойно по-сложни задачи и обезателно да изкарам шестица. Квото си надробих, това ще сърбам.![]()
Ии снощи не съм спала. Изобщо. Не съм мигнала и за секунда, гадно безсъние. Ама се чувствам пък свежа, енергична съм като за 100 мармаладки.
Чакам онея двете да кажат час и място, за да знам как да си разпределя времето, че да имам време за душ, за грим, да си уредя транспорта.
някак си щастлива се чувствами съм толкова разсеяна напоследък,че нз как ще завърша
трябва да се стягам,ама как ме мързи
![]()
и с него сиг ще се видим чак утре вечерсамо да ми напрай същия номер и ще го убия
![]()
у тая жега само до вънка ми е... и все пак бих излязъл ;] утре ше се излиза, няма начин... блах, ко да прая ся