- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Лелее миналата година точно преди изпита ми по счетоводство на сън казвах сметкитеПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
Иначе зле съм, кофти ден, времето е мрачно, имам да уча.Нищо не ми се прави.И моя ма поиздразни малко.
чувствам се ужасно .. не спирам да плача .. надявах се , че поне още 3 седмици ще мога поне да го виждам , но НЕ! Оказа се че заминава и нямам дори 1 седмица .. не знам кога ще се връща , но дори и да се върне не знам дали ще мога да го видя пак ..![]()
Нямаше логика,беше любов.
1.Някво много тъпо.Хем ми се прави нещо ама не знам кво и в тва време 30 градуса в момента в Пловдив,не ми се излиза
2.Копнея за женскъ плът ама не намирам излишна
Нещо малко объркана, ама от т'ва готиното объркване с тръпката и пеперудите в корема. Нямам търпение да видя развитието на събитията! ^_^
разболявам се, боли ме ухото, тъпо горещо време![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Утре имам изпит, а не ми е никак притеснено, забавно![]()
Днес няма да уча, съм казала.
I can't wait to fall in love with you
You can't wait to fall in love with me.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Еба го у якия ден !!![]()
Имам най-високата оценка на класното по БЕЛ... 5.01![]()
Имам шестичка на последното контролно по математика. Чудо !!
![]()
Бегах по география и даже нямам отсъствие.![]()
А утре цял ден ще бъда аут![]()
По-добре на къде ?!
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Кеф ми е, ама като се сетя за него..Няма пък да му звънна! Той да звънне/минимааална вероятност/.. Пф..... инати, инати!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Чувствам се някак си.. объркана :/ Напират спомени.. все пак се мъча да забравя и в същото време да не се сдухам напълно...![]()
There's no comfort in the truth.. pain is all you'll find.
Трябваше вече да съм си вкъщи, ама тия още ги няма да дойдат да ме взематИскам при Него :\
зле.....след днешния ден вече всичко ми е безразлично
![]()
I Love Justin Bieber
Как ли . . тъпо.Ся слушах негови песни . .точно за него не трябва да си мисляТолкова обичам гаджето си, за к'во като бяхме разделени трябваше така да си го харесам тоя козел . .
и ся не го харесвам изцяло съм отдадена на мъжа, ама проблема е един само. .. чуя ли му песните /на които съм фенка по начало/ и ми става сууупер сдухано.Исками се да не го познавах .. никога да не го бях виждала.. мани докосвала.
няяяя чуден ден като изключим 4ката по физика..затова по химия имам 5.50 въпреки очакванията ми за 4-4.50...не бях чела тогавачувствам се умна-развивам тема без да съм я учила..какво ли ще е като я науча мухаха
![]()
лигавихме си се днес на воля-забавно....
мисля,че всичко ще ена 6 за мен![]()
Днес направо се побърках
Цял ден говоря с татко за Академията на МВР,цял ден чета в сайта им и направо ми подпуши главата ...От утре с милото ще ходим да бягаме,защото знам,че сам няма да се надъха,а и трябва някой да му се кара,когато мързелува.
Само дано му се обадят след 9-ти,защото иначе ще трябва да избира между изпитите си за професионална квалификация и академията
П.П.Батеее,пак никакъв те нямаАйде появи се,че трябва да говоря с теб!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
цЕл ден нЕкви мъжки индивиди се държат от детински по-детински с цел да ме впечатлят, пък мен какво ме грее, да не съм излязла да си търся мъж?
прекарах си супер добре с момичетата, много сме се смяли. Успях да си опазя парите от самата мен и вече имам спестени 12 лв., които ще се оползотворят по най-добрия начин, естествено не за мен, а за някой, който заслужава. Дано оцени жеста, за подаръка имам съмнения.![]()
ии супер ме болят краката. днес съм избягала 600 м почти на един дъх, после кръстосвах града с моите, прибирах се ПЕША, т'ва никога не е било, с едно изречение: физическото натоварване днес ми дойде в повечко.ама беше приятно, така че нЕма да мрънкам много.
![]()
и така. взех си душ, вечерях, сега мисля да ходя в Страната на Сънищата, че 24-те часа без сън + голЕмата разходка направо ми изхабиха батериите.![]()
Ебаси жегатаааааааа ... умрях направо.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ааааа октобърфест с по-скъпа бира тамън мислех да ида![]()
![]()
Ще ми се да бях срещнал такава жена наживо поне 1 път в живота си, но очевидно сте дефицит.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Чувствам как мързелът ме е сграбчил здраво и не иска да ме пусне, освен това почвам да се депресирам от най-тежката ми сесия досега...HELP![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
пф мина време от последния ми пост във форума оО здравейте отново на всички ;д
по темата ... уверявам се в това че любовта не винаги е достатъчна .. ;/ а бих направил всичко за нея ц ц ц .... дано поне осъзнае накой ден какво е изпуснала![]()
О ако стане наистина това за лагера лятото .. мисля, че ше се разбием![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Разрушена се чувствам.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ох адски ми е тъжно.
Толкова ми е тъжно за тази жена ,едвам живее..
Радвам се ,че и помогнах.
Утре бих го сторила отново![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.