- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
чувствам се празна и се чудя защо по дяволите не се радвам на това,което имам,а страдам за някъв боклук,който дори не заслужава и една сълза..
и ме е яд,че има толкова хора,с които мога да съм и единственият им недостатък е,че не са НЕГО ей така.. и да
излишен
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Бива ли да съм толкова ревниво бе лелеее О.О
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Тц,имам три на класното по математика..
Тъпо ми е в момента,много![]()
Първоначално написано от guinessgirl
Абсолютно по същият начин се чувствамДаже и поревах,но съм готова да обърна нова страница и да продължа напред без него.И тази вечер той ми даде още една причина да го направя...
Пууу тоя Владо голяма радост,че ще го тормозя 3 дена ... Тцтцтц![]()
А иначе като цяло съм добреСлед малко ще гледам Доктор Къща (да,да знам,че те копирам бате) и после трябва да заспива,защото утре моя ще ме събуди в 7:30ч. за да ходим да бягаме на крепостта.
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Лелеееееееее повече никога няма да оставя на някакви идиотки да ми развалят настроението.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
разсеяна хем му се дразня хем пък
оф филмаа е голям![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
миналата нощ съм спал... може би има 2 часа.. но сега не ми се спи изобщо...и все пак май ше лягам... щото нямам кво да правя, всичко изпозаспа, утре нема даскало... блях, даже музика да не ми се слуша... не ми се беше случвало.. ама съм си пуснал тихичко Sonata Arctica, че без музика ме заболява главата
не мога да си обесня защо станах толкова ранокато съм н адаскало не може да ме дигнеш,като не съм съм ставам в ранни зори
Инъче съм супер,ще си оправя стаята,ще направя шибаните карти за който не ми остана време цяла година и излизамммм :P :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Засега съм добре..след малко ще се изкъпя,после ще уча,че утре ще ме оформят по микро и госпожата иска оценката,кояо изкарам да е 5 или 6..мисля,че ще се справя,но да чукна на дърво,ще ходя на центъра и после ще съм навън с шматките и Него...![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Заспах към 03:30,станах 06:50 ... Навъртях към 4 километра и пак не съм изморенаСамо малко ме болят краката ама то е нормално като знам,колко стълби изкачихме и през какви пътечки преминавахме с моя
![]()
Сега се тъпча с череши и гледам ТВ ... Кеф![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Спи ми сеееееееееееее. Блях. Днеска ... да видим как ще е и ще се умира ли от жега пак. Ма така като гледам е твърде вероятно.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Спах 13 часа и се чувствам супер изморена :Д
Вчера беше прекрасно, чувствах се като някоя принцеса![]()
И бяхме толкова хубави ^^
А колата беше уникална <33![]()
Сега ще помързелувам още 1 час и тръгвам, за да празнуваме празника (вчера :Д:Д)
xD
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Станах рано и ходих до Баба Вида да я рисувам. Много нетипично за мен![]()
Сега се чудя кво да си направя с косата за излизането следобяд. Цял ден на Бонбонки... Уау !! За първи път !
А трябва и да учаа...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Настроението ми е на шест ако някой ми го развали ще го убия.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Странно добре. Добре за пръв път от... месец, ако не и повече.
Деня ми започна с ментовия чай на Владо, което ме настрои положително.![]()
![]()
Сега слушам някаква весела музика, която въобще не е в моя стил, но някак ме кара да се чувствам... добре.
Времето е хубаво <33 Ще се разходя със сестра ми.![]()
![]()
А снощи си прекарахме... хубаво.Надявам се да се повтори скоро... м'да.
Сега остава да реша проблема с баща ми... както и да му намеря работа в Гърция, Чехия или някъде другаде, но задължително далеч от Девин... и всичко ще е окей.
Искам пак..![]()
![]()
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Сега съм в прекрасноо настроение, което се надявам да не се развали! Реших повечето задачи, после ще излизам, и като се прибера ще напиша и другите. Дано само днес да не е толкова горещо като вчера, че пак ще се прибера бързо. И вчера беше страхотен ден, само вечерта малко ми се скапа настроението, ама после пак се оправих.![]()
Живей за мига!
Чувствам се,както обикновено - лигаво. Ядосах се,че ме събудиха много рано - 12.00h
.Ама кво да се прави
..
Неприлично Щастлива .. : )