- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Чудя се да ходя ли на това откриване, да не ходя ли ... като знам каква лудница ще е .. май ми се отщява малкоАма ... ще видим има време. Сега .. чудя се какво да правя с тоя ..
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
как ше дойде събота, като трябва да мине петъка?! Деба, почва един период, в който ме мързи да уча, а трябва (преди това ме мързеше да уча, ама и не трябваше), сега класни, контролни.. ше ми гръмне тикватаче и по тъпата литература, дето ше ми тряа за оная работа в живота, има да ме изпитва... така хубаво утре ше мина покрай личната...
Идеално!![]()
Да мине понеделник и се пускам в лятна ваканция.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
18 часа съм спала.![]()
Крачетата ми минаха от вчера и съм готова за нови подвизи, кофтито е обаче, че днес няма да мога да изляза, защото станах чак сега, пък имам да преговарям материала по БЕЛ, заради класното утре, трябва да си погледна и задачите по математика ии... да. Нищо де, утре.
![]()
Чувствам се добре,чух се с тоя тъпак и по-късно ще се оправям и ще излизам.Май ми се очертава хубава вечер ама да не прибързвам с решенията.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
М'да...
Преди малко приключих разговор с бившия, който... просто не трябваше да се провежда. Не трябваше. Но... свършен факт.
Тц!
Много е горещо, чак ми се отщява да излизам... май ще чакам да дойде вечерта.
Ммм...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Страх ме е.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Странно. В отрицателния смисъл.
Усещам, че започвам да изпитвам някакви симпатии към едно момче, а мисля, че то не е особено заинтересовано.
Не желая да изживявам такъв ужас отново.
You are broken, I can fix you...
имам температура и се пържа в един малък ад.![]()
още не съм се хванала да чета, а трябва.
Пак си избухвам на едно дърто хаусче ама к'во да се прави като ме кефи все още![]()
Е поне успях да се наспя като хората,но нещо не ми се излиза тая вечер,а и утре пак трябва да ставам рано за да ходим с моя да тренира ... Ама к'во да се прави - така ще е поне месец
Единственото гадно нещо,което стана днес беше новината,която моя ми каза,че дори и да заминем двамата за София за изпита може да му се наложи да остане в базата на МВР,но още не било сигурно ...Е ако стане така - кофти,но аз при всички случаи заминавам с него,защото съм обещала на едно диване да го тормозя 2-3 дена
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
4 часа сме обикаляли като ненормални![]()
ма поне беше забавно
само дето след това ми стана сп тъпо
![]()
-имам да уча![]()
Наранена.
Чувствам се отвратително![]()
![]()
Memento mei, memini tui!
Яда ми мина,
той така ми липсва,
нетърпимо е.
Студено ми е.
Абе... глупости стават.
Пак обирам пешкира заради маминото детенце. И с какво съм виновен че за пореден път са се джафкали днес? За какво си го изкарва на мен, при положение че пикльото не си знае правата и очаква всички около него да се събразяват с него? Що не вземе един път да му откаже ей така да видим какво ще се случи? И това че имам желазно търпение не значи че трябва да изпитва колко желязно е всъщност, нали?
Няма отговор от нейна страна на тия въпроси.
"Що се държиш така" "Ми щото искам"
о.0
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ии, открих летния сезонЧудесно е това моренце, и времето беше чудесно, и компанията, и всичко
![]()
Ама утре как ще издържа на даскало, не знам.И онзи умник за какво ми се сърди, не мога да разбера
Да не говорим, че ще трябва да търпя и синеокия идиот цял ден.
Шашав ден се очертава ..
Изядох половин кутия бонбони и чакам :Д
Гъзер, трябва да ми се обади .. -.-
Баси поровския ден беше :Д
Утре най - накрая ще отида на училище, ама то утре е и фестивала и колко ще стоя, не знам![]()
Дано да дойдат, защото сама няма да ходя :Д
В събота заминавам, не ми се ходи много, искам да стоя с Кат, ама харпията ще вика яко и не ми се слуша, така че по - добре да ходя.
Иии от тази вечер ставам най - набожния човек :Д
Всяка вечер ще се моля за тъпите 'изпити' ии за това да ходим с Кат на селото и после на море <33![]()
Боли ме ръката, вените ми са изпъкнали и утре сигурно ще имам баси мускула.. т'ва просто не е работа за мен xD
Ама поне ми е яко ..![]()
И за понеделник ще се моля да стане пак така ^^
Трябва да направя тъпата презентация, ама съм 'баси индианеца и стигнах само до 2рата страница xD
Тая само да не ми съсипе хубавите оценки с тая презентация .. ама аз к'вото и да направя .. ще е достатъчно :Д
Днеска трябваше да ходим на фестивала, ама неееее, дай да си друсаш задника с колелото .. че сякаш не може събота и неделя като ме няма о.О
'Баси тъпото .. по - скучно не може да стане. -.-
Трябва да си намеря работа, иначе ще колабирам някъде :Д ..
Пфу
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Тъпо ми е.. Имам пришка на ходилото.
Обелих си токчетата,ама поне беше хубав ден.
: ))
Ох,как може така,бе ?! Влюбена в неподходящт,в мен влюбен синеок седмокласниккWTF ?! Това си е чиста гавра с мен..И на всичко отгоре всички ми викат:тръгни със синеокия,тръгни..Как ще тръгна с по-малък бее
Луди хораааа
![]()
![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Ми .. някакво никакво ми е.;// Гладна съм и не ми се ходи утре на училище.Искам да отида в тях и да лежа там цял ден и да си губя времето .![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
![]()
ядосах се и ми стана много гадно, ама к'во да направя
то ми писна да ме свързват с когото им падне
то поне да имаше нещо, ама не ..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Днеска цял ден не съм се спряла,само по улиците..
и бях с новите сандали,а те са толкова неудобниии![]()
.. горките ми краченца![]()
От два дена си имам зайченцецеце![]()
:P
Чувствам се толкова гадно,когато той не е до мен...нямам търпение да го видя![]()
![]()
...мрън..
Mартин
Спи ми се, а още го няма. Не че не мога да заспя без него, но не е същото. Дразня се от тези късни ангажименти, но няма как. Ще изтрая още 2 седмици.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз не заслужавам да съм щастлива и това е.Първоначално написано от valdesbg
В такива филми ме вкарват, че просто не е истина...
Ей... мразя да става така просто :/
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън