- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Малко странно.
Но може би няма причина.
Спи ми се.
Отивам да даскало.
не точно любовно, ама как се чувствам точно се определя от ей тва "припевче":
Аз не съм константен, зат'ва създавам променливи,
осъзнал съм проблема си и не забравям себе си.
Никога не се дуелирам с вятърни мелници,
не искам да съм Елвис и не съм с грешни ценности.
Аз не съм едноцветен, притежавам отенъци,
осъзнал съм проблема си и не забравям себе си.
Аз не съм константен, зат'ва създавам променливи,
константен е пламъка в сърцето - той не се гаси!
->![]()
щастливаа:P за сега дее
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
М никак .. чудя се какво да обличам вече .. ебаси ще изпукясам от жегаА да и ми се спи .. снощи до 4 часа с бебчито по телефона, а като заспах вече беше светло.
Ужас ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Нещо гласа ми се губи и ми се спи ама иначе съм добре.Ааа да и съм гладна.![]()
Неска ще бъде ужасно на даскало даже мислех да не ходя ама айде.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
За първи път от... 3 години сядам да уча по математика
Иначе съм много добре.![]()
И спря да се върти за миг земята..
ужасно изморена![]()
![]()
![]()
![]()
От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.
зле ми еееее!!! Карах 2 часа и си тръгнах, супер зле ми е...![]()
Подпийналите от снощи абитуриенти дойдоха за изпращане днес, та първите два часа бяха свободни. Кафета, мафета, супер готино беше. Събрахме се бая голяма групичка, 2 часа бързо минаха. На всичкото отгоре имаше някакво симпатично студентче на отсрещната маса, та ми стана съвсем весело.Отиваме с едни девойки за трети час - целия клас дошъл за часове, гледат филм, а ние сме пристигнали кажи-речи за края му, така че предпочетохме да го пропуснем. Последните два часа - класно. 20 въпроса по български, 20 по литература. УмрЕх. Едни засукани въпроси, някакви гадни изречения, изискващи всякакви препинателни знаци... Да видим колко ще имам.
Ии имам идея да излезем с баща ми на разходка, че да ми покаже едни магазини за дрехи с хууубави разпродажби, евентуално да ми вземе това, което съм си харесала, после ще пиемЕ кафенце и така. Имам нЕкви смели идеи и да успея да прескоча до баба днес, хем да я видя, хем може да ми даде и някоя стотинка. Няма да харча за себе си, а ми трябват някакви мижави левчета да си добавя към вече събраната стойност и да купя на бащата това, което съм си намислила.
![]()
Шитаво. Ту ми е хубаво, ту не ми е.
тая жека ще ме убиене мога да се наспя от топлик
![]()
преместиха ми контролното за срядакоето е ужасно и аз три дни трябва да се скъсам да уча за 2 класни и 1 контролно
и той или ми се сърди,или аз си мисля,че ми се сърди![]()
вчера ми беше сп тъпо следобет и сега продължава да ми е тъпо![]()
И аз съм така.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Еми с една проста дума - тъпо.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Баси жегата...ша са гръмна![]()
някво никво. тия дни си бях супер, сега пак ми се развали настроението. а времето е тоооолкова хубаво, излиза ми се някъде, но пък не ми се занимава с никого, а сама не ми се ходи, а + тва и ми е супер изморено. пффф
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Не се оплаквайте, че е топло бе хора.
Иначе добре съм всичко е ок, като изключим, че ме дразни един факт, но утре ще го оправя.
Благодаря ти Сабина.
Днес филма е същия... Аз обаче така или иначе нямам пари за утре, и се чудя дали изобщо да ходя на това събиране... С мен или без мен - все тая ще е.
Прекрасно - развалиха ми настроението.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
тъпо ми е .
изморена съм.
предадена се чувствам..
излъгана
огорчена може би..
без закрила ...
If I played you like a toy?
Довечера имам бал.Чудесно ми е.. И кавалера ми е чудесен,най-чудесният.Все пак си е моето момче.![]()
Завинаги,спомняй си онези дни ..
Сега хапвам,после отивам да си направя прическа и излизам с моя и една приятелкаА довечера мисля да го изнасиля няколко пъти,защото съм в ПМС и след седмица ще ми се наложи да стоя на сухо цели 5 дена (отново),тааа мисля тия дни да си наваксам
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
М добре. Нямам намерение да ходя никъде довечера, а и пари нямам. Така чеее ... не, мерси.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!