- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Филма ми хареса много, но края не . .
Както и да е, утре ще има за едно нещо да се разправяме с милото . .но нищо, той знае, че аз казвам последната дума.
Искам да си намеря някъв филм от тоя сорт . .
Много ми е добре, ядох си КФС, са ще слушам музика и може да си пусна филмче.. (sun) После дано дойде и испанеца да му разкажа за контролното.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
ммм към 6 и 30 станах от сън,одих зех си две кутии цигари...ся ще отида пия една бира,и ще палим колите към хижата![]()
Добреее, имах бал, забавлявах се, станаха разни наочаквани неща, въобще.. абе, готно ми е, свободно едно..
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Мога само да им пикая на приятелството![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Наядох се като прасе пак и сега си ям ягодки.Иначе съм сравнително добре сега ще потърся някой филм да гледам,че ми е много тъпо докато миличкото ми се прибере.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
много ми е тъпо майна, не съм си мислил че ше ми липсва.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
същото. хаха, от нея не го бях очаквала.. (:Първоначално написано от Priceless
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Разочарована съм. Супер яката дънкова пола, която си бях харесала, нещо тоя път ми се видя доста къса и трябваше да я премахна от списъка с желанията си.![]()
Прекарахме си добре с родителското тяло, той е пич.Хората се тръшкат, че родителите им им нямат доверие, аз се цупя, че прекалено ми вярват.
Търся си поводи да мрънкам, не друго.
Взех си юбер яките 'жапанки, ония на плажа ще ги сразя.
Ама нещо сандалите не ми харесаха, ама то и как, супер грозното - ниска гадна подметка с две каишчици - 30-35 лв. Свиди ми, честно. Накрая пак ще си ги купя, знам, и ще ме човърка отвътре, щото за по-малко от 30 лв. нЕма да си ги намеря, ама...
Че и в един магазин за контрабандни стоки(или нещо от сорта) си харесах няколко парфюма, 50 лв. за цяло шишенце са нищо направо, при положение, че в търговския център толкова искат само за 30 мл. Бе навярно е няква имитация, все тая.
Навярно не бих дала толкова пари за парфюм, не и на тоя етап. И така. Обсъдиха се някои доста важни въпроси, вече нЕма кво да ми тежи на душата, бе доста ползотворен ден си беше, щастлива съм.
![]()
Щастлива съм, само и единствено, защото имам него =)
Бях на рожден ден.И сега съм в опасно настроение, щом се разпях и разлигавих тотално с хора, с които не се понасям. Ужас.
Ама какво - весело ми е на душата, само едно нещо ми липсва, ама и до там ще се стигне. Някой ден.
![]()
Ми нз и аз някво супер сдухано ми еНе съм очаквала ,че тва дето ми се пише за “приятелка“ се натиска на гаджето ми беее баси :X Ся слушам некви бавни песни ,за да се сдухам яко ...
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Глупаво ми е.. Адски много..
От 2 дена / нощи/ не мога да спя.
Имам страшно много да уча, ама така и не успявам да се огранизирам..
Тъпо ми е, не ми се седи в нас, ама не ми се и излиза - скапана съм..
Утре си отивам на село.. Там па съвсем нема да мога да седна да уча.. Много ще е глупаво..
А и съм толкова объркана.. Така и не успях да забравя и да продължа.. А се налага да го виждам всеки ден.. Не, че не искам де.. Но просто не ми става по-леко като е наоколо..
А не мога да търпя и да е далеч..![]()
Ужасно много ми се спи.. сега си лягам.Само ,че милото иска да дойде за няколко мин.Така че чакам малко.
Ехе настроението ми се е по оправи като чух милото...Мале днеска просто беше дивашко ...Шматките като отвиха пръскачките в грацката и като се намокриха после като ме запрегръщаха ходих мокра като патенце
![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Добре съм,радвам се,че се чух с него,но няма да правя същото,като предния път(да си набивам филми)![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
всичко е много сладко!бях на концерт и след товс едно весело прибиране с приятелите пеша!
![]()
в училище всичко беше поносимо та дори и леко симпатично
сега слушам музика и чакам да мине времето до следващия хубав момент и тогава да ми се прииска то да спре![]()
![]()
![]()
купона продължава(добре че си взех луптопа)
лекичко съм пияанъ,но става яко смях![]()
![]()
![]()
![]()
асори акои има провоиписни грешни
Почти не спала, но иначе добре физически и психически![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Наще приеха добре двойката,пф първата ми двойка до сяяя![]()
Като изключем това съм супер,пия се кафето и ще чакам мойте да минат да ме вземат и излизамм.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Абе що всички ми мрънкат да ходя на плаж с тях бе..Ся ще ям.
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Пф не съм спала, ама карай тръгваме към Бобеян ланддддд)) Ейй спомням си за хубавото време в София ленд :Д много са радвам с милото неска ще си прекараме СуУУпЕееЕррРРр!!