- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
голЕм лигльо![]()
може да пропусна тениса, много започна
да ме боли, а вече не мога да го изправя (рамото)
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
След малко ще почна да се оправям,че ще излизам![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
лошо е когато цвсички сме прекалено изнервени не е поносимо...добре че мина....и все пак цял ден си седя в леглото и гледам един сериал....хубаво е но ми писва трябв да се поразмърдам малко така или иначе трябва да стана да пооправя че ще идват моите хора да гледаме филм...но до тогава ще изгледам още 2 серии и ставам!...уф искам да свършва всичко тъпото училище трябва вече да свърши умирам толкова мн ме мързи![]()
Снощи правих най-готиния секс в живота си - как може да се чувствам?!![]()
![]()
На края едвам успях да изкача 9-те стъпала до нас ... Просто нямах сили за нищо ама то си беше нормално след 5 "изригвания" за около 45 минути
![]()
Както и да е.Сега се чудя дали си струва да заминем с майка за седмица в Габрово докато свърши ремонта?!Просто не ми е ясно как ще издържа без моя и без приятелите ми цяла седмица
То е ясно,че телефона ми ще е нон-стоп на зарядно ама ... Хем ми се ходи,хем не ми се ходи ... Като знам,че дядото сигурно пак ще ме ядоса ...
И за София нещата може да се прецакат и да не успея да отида с моя![]()
Абеее к'вот станеНяма да мисля за бъдещи събития,защото има още доста време до тогава
Иначе като цяло съм добреСнощи пак бяхме в резервата и ме изядоха комарите,но не ми пука
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
В много добро настроение съм и ся излзаим![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
супер тъпо ми е..и като се сетя,че съм на урок по мат в 3, ми се умира.
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Е уж добре..няма да излизам днеска.. дойде ми и не ми се мърда от вкъщи..чувствам се като парцал..![]()
![]()
палатка..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Емииии перфеееОще съм леко изморена от снощи - правихме може би най-якия секс изобщоо
![]()
Ама пъкк като си помисля, че днес няма да се видимм .. Че трябва да уча по английски ..
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Нямам думи просто...
Чакам развитие... а чакането ме убива...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ще има ли един път, в който да напиша, че се чувствам супер в тази тема?! Писна ми... все да мисля за този глупак. Омръзна ми да се тормозя..
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Мхм, следяла съм темите ти... Колко време пропиля в мисли за него?Първоначално написано от mechtaq_za_teb
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Еми до преди 5 минути може би щях да кажа,че ми е никакво,но ми оправих настроението за точно 2 минути.И то човек,с който не сме си писали от месец сигурно.
еее очаквах да се видим днескаа... празник имаме на града... мен хич не ми е празнично, дге...
а не бива...колко по-лесно е ще игнорираш мислите за него и него самия...гарантирам ти,че тогаава постоянно ще пишеш,че си супер и наистина ще се чувстваш така..просто някои хора не струватт нервите и мислите ни и е хубаво когато го осъзнаем навремеПървоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
аз съм доста добре всъщност-пия сок,слушам тая новата песен палатка и ми е доста забавна песента-чудех се от седчици за какво говореха всичкии какво си тананикаха по коридора
имам да уча а така ме мързи-не е реално...
мисля да се откажа от търсенето ....просто само си затормозявам мислите-колко по-лесно е да си лигавиш с твоите...е сега от вторник всички негативни мисл ще изчезнат като си дойде....мале нямам търпение да го видя и да метнем белота![]()
![]()
добрее съм определено ще е инт вечер
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Прекраснооо, тена ми е доста добърр.![]()
Изморенааа. Ебахти 3-4 дена не се спрях ... искам почивкааааааУтре няма да излизам ! Решено е
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Много тежко време.Топло ми е..аа ще полудея.![]()
ОФФ ПИСНА МИ НАЩЕ ДА СЕ КАРАТ В ПОСЛЕДНИТЕ 2 ДЕНА![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3