.
Затворена тема
Страница 3 от 72 ПървиПърви 12345671353 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 1797
    Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    притеснявам се-хем знам,че есупер подготвен,хем му крадох вчера времето да чете и сега няква на тръни стоя...
    аз пък имам да чета ама супер яката ме мързи и тея нерви не дават....въртя се като пумпал в нас.....а представям се какво ще ми и догодина
    добре,че следобед ще ги видя и малко ще ме отпусне-надявам се....абе 1 биричка ивсичко ще си дойде на мястото

Мега фен Аватара на vagarious
    Хм времето е ужаасно, но на мен ми харесва.
    Ах как обичам така - имам си работа вкъщи днес и ще си прекарам супер самичка. Перфе се очертава.Това се случва веднъж годишно - да имам желание за къщната работа. Ии да.. ще се надявам за хубави новини от него .. ох Йее и моето френд-че е много доволно от матуритее..Ау много ме зарадва.Ама многооо.
    Big or small, lies are lies!

Лелеееееее чакам да ми донесът кафе и от Mc Donalds,защото положението е много зле.Снощи как можахме да си го причиним това незнам просто. Хубаво е поне,че съм сама вкъщи и няма кой да ми надува главата,защото на 100 % майка ако беше тука още от сутринта щеше да започне да вика и щях да се пръсна.Тоя никакъв го няма .. вчера дори незнам дали тоя,който видях е бил той ама never mind.Като ще е така окей. Още малко ще го потрая и ще трябва да си кажем чао.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Отнесена и безумно влюбена ,чувството е невероятно.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

като за "добро утро" още съм сънена.
    мисля да си къпя косата и после да звънна на оная госпожица да я видя ще излизаме ли на кафе, или се е уплашила от лошата буря навън.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Спи ми се.

Иначе ми е някакво... никакво, хах.
    Не съм говорила с баща ми от... две седмици някъде, а и вече се подминаваме като непознати. И после "Ти нищо не споделяш с мен". Как да стане...
    Ох, т'ва направо ме яде отвътре... трябва да се направи нещо.

Майка ми пак е побесняла незнайно защо.
    Сестра ми си оправя багажа, че си заминава и... абе нямам думи просто...

Ония пак ми загрява телефона и накрая ще взема да го изхвърля някъде.

Времето е... никакво.
    Или да вали, или да грее слънце - какво е това?

Искам за закуска (не ме интересува, че е обяд) милинка. <3 Да.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Чувствам се тъпо..

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Обичам мама.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

След малко ще се удавя в собствения си гняв.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

гаден месец....

Оф не не не ... няма по-голяма глупачка от оная овца.Много ме товари, супер противна ми стана.Баси тъпото същество.Лицемрка, долна,гадна.Повърхностна ку*ка. Отврати ме за секунди. Пфф далеч от менее.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ^ Дидянциии .. спокойно де !

По темата: Излизам след малко. Само ме е яд, че отделих толкова време да си направя косата, а навън вали => от косата ми няма да остане и спомен.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Бясна как звучи??Заради щуротии трябва да го чакам още поне 40 минути + едва ли ще намерим солариум ........... ще избия на някой зъбките

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    BECAUSEEEEEEE YOU LOOK SO FINEE AND I REALLY
    WANNA MAKE YOU MINEEEEEEE

Е т'ва ще е. ИГНОР!
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    ^ Дидянциии .. спокойно де !

По темата: Излизам след малко. Само ме е яд, че отделих толкова време да си направя косата, а навън вали => от косата ми няма да остане и спомен.
    Лилянции, искат да полудея.

Кофти ми е, че не мога да ги видя:/
    и се чувствам тъпо

Град
    Сама...

Искам петък...

http://vbox7.com/play:a22607ec

For you
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Разтревожена за дядо ми...

А след последната ми изцепка - неадекватно ентусиазирана...
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Самаааааааааааааааааааа... хипер голяма скука.. хипер гадно време.. хипер ШИТ!

Град
    ^ Ава..

Студено ми е... и съм гладна.
    М'да, ако някой се обади да излезем ще е много хубаво...

For you
    I miss you...

край на главоблъсканиците, край на филмите. било, каквото било. отново се повториха някои неща от близкото минало, ама кво мога да направя, шанс. винаги си затварям вратите, без да съм погледнала преди това дали са отворени.

единственото, което желая в момента е един много специален човек да ми звънне, за да ми каже, че е в града.

прецакана
    Marshall Mathers

livin' the lie
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на babity
    Скапана. Толкова емоции днес, толкова препускане. А сега започва и голямото чакане до 7-ми... Щом не съм умряла от кеф заради новите ми обувки, значи положението трябва наистина да е сериозно. Дано само този път сметките ми да не са криви, само този път. Но... и да го мисля, и да не го, нищо няма да променя. Предстои ми много хубава сряда с хубава, дъъълга вечер, после четвъртък на мъченията, петък реанимация, събота разкрасяване и... лудницата в неделя. Трябва да се надъхам яко.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ходи ми се до Русе или Варна на пазар,но моя едва ли ще се навие
    Оффф и това време ... Толкова е скапано Парното ми е надуто на 23 градуса и пак ми е студено
    Като за капак за целия ден съм изпила около 1,5л. минерална вода,а трябваше вече да са към 3
    Абеее общо взето деня ми е леко скапан
    И моя още никакъв го няма - или спи,или пак е духнал някъде,и май няма да се засечем днес,което значи,че по никое време ще ме събуди да ме чуе
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си