- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
постоянно се питам същотоПървоначално написано от onestar
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
^ Мазохизма в мен донякъде ми дава отговора, ама го искам пълен ... не знам за теб.![]()
http://www.vbox7.com/play:45b9c5a1 - оф...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ох всичко е наред дано по-дълго време да си остане така.Направих си уговорката дано само да не завали,че ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Сутрешната разходка "по хладното" ми донесе "чаровно" изгорели рамене.. Розова съъъм!![]()
![]()
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
преебано ми е.....егати и егоистите дето има...не можеш да опознаеш някой напълно за цял живот,какво остава за 5 години....тъпото е,че искам да сложа край ама не ми стиска-все пак това са цели 5 годиниобъркано и наранено ми емалко и мисля,че ще взема решение скоро
![]()
иначе уча уж-то ще си проличи резултата накрая![]()
![]()
от 2 дена насам абсолютно с никого не ми се занимава, нито ми се говори, нито нищо. смахвам се![]()
е, нищо, малко почивка от всички няма да ми се отрази зле (надявам се).
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
нЕма значение, тъй като гледам, хахах
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Имам лошото предчувствие, че скоро ще вляза в "I don't care" mode и после ще трябва да си блъскам главата в дъски с пирони ....
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Хапвам пуканки,гледам "Кости",кефя се на яката роза,която направих и се чудя дали да не направя още такива и да си облепя стаята с тях
Като за капак съм толкова разгонена,а моя е на 30-тина километра от градаЯко,а?!
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Все си мисля, че глаголът "разгонвам се" е по-подходящ за кучета, котки и всякакви подобни четириноги, отколкото за хора.![]()
по темата: много съм несериозна. цЕл ден пак не бутнах нищо по математика, пък вторника ми е последен шанс да си изкарам шестицата, голям съм търтей значи. ей сА отивам(вече наистина) да си чета урока.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
писна ми
В момента си мисля само за чанти,обувки и дрехи иии за него.![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
http://www.vbox7.com/play:44a6618e ...
Жалка...
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Абе и ти като чуеш менструация си мислиш за човек от женски пол,но реално погледнато и шимпанзетата,и кучетата,и котките ... го имат,макар да не е всеки месецПървоначално написано от mArMaLaDkA
По темата:
Скъсих си маникюраСега едвам успявам да пиша
Все трябва да гледам къце натискам ... Амааа заради моя ми се наложи
Оня ден го надрах адски гадно по гърдите и реших да ги скъса и позаобля
Утре мисля да отида до маникюристката ми за да им направи пилинг маска и да ме лакира.
Хммм ... само се чудя дали ще имам достатъчно време за там,защото не знам моя по кое време ще дойде да ме вземеДано не се наложи да бързам и да ми претупат ноктите за 30 минути
![]()
Както и да е - няма да го мисля,защото най-важното е,че след това ще съм си с моя![]()
![]()
Оффф ... не съм го виждала от снощи,а вече полудявам
Не ми се мисли к'во ще е като замина за седмица в Габрово
![]()
еми кво ... Чудя се вече умирам от скука ...........![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
ха ха,оф чудя се,как ще спя ся,при положение,че от 2 до 7 спахи утре имам да чистя,да се къпя и да излизам..
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
да де, ама хич не ми се струва уместно да заявяваш колко те сърби във форум, и то с "разгонена съм". Твърде... грозно е, дори и за моите представи.
он: гот ми е, тялото ми най-сетне е такова, каквото искам.![]()
в близкия 1 месец ще се разбере кво ше става, къде ще си прекарам ваканцията и с кого, та съм малко на тръни да не пропаднат плановете, които съм си градила, но дори и така да стане, нЕма да е фатално.
Скучно ми е,май след малко ще си лягам.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Бича си айлякЪТ. Преди няколко часа си дойдох от морето. Мернах доста съфорумци на Слънчев бряг, но нямах възможност да се обаждам. Запознах се с якия пич и тъпото е, че никога няма да се видим повече. Мъррр ме посрещна супер яко.Не съм мигвала от 48 часа. Ще се трупясвам.
Израза,който ти използваш също звучи грозно ама ...Първоначално написано от mArMaLaDkA
А и никъде в правилата на форума не пише,че в тая тема не мога да казвам к'во ми еА и в тая тема са писани много по-грозни/неуместни/вулгарни неща от израза "разгонена съм" ...
По темата:Хапвам сладоледена торта и се чудя к'во да гледам?!След малко май ще звънна на моя да си полафим докато заспя,защото иначе ще стоя будна до сутринта
![]()
По дяволите, мразя се!
For you![]()
I miss you...