.
Затворена тема
Страница 31 от 72 ПървиПърви ... 2127282930313233343541 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 1797
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Абе защо си усложнявам живота не мога да разбера?...
    постоянно се питам същото
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^ Мазохизма в мен донякъде ми дава отговора, ама го искам пълен ... не знам за теб.

http://www.vbox7.com/play:45b9c5a1 - оф...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Ох всичко е наред дано по-дълго време да си остане така. Направих си уговорката дано само да не завали,че ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Сутрешната разходка "по хладното" ми донесе "чаровно" изгорели рамене.. Розова съъъм!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    преебано ми е.....егати и егоистите дето има...не можеш да опознаеш някой напълно за цял живот,какво остава за 5 години....тъпото е,че искам да сложа край ама не ми стиска-все пак това са цели 5 години объркано и наранено ми емалко и мисля,че ще взема решение скоро
    иначе уча уж-то ще си проличи резултата накрая

'баси гнусната кашлица, 'баси.

Мега фен
    от 2 дена насам абсолютно с никого не ми се занимава, нито ми се говори, нито нищо. смахвам се е, нищо, малко почивка от всички няма да ми се отрази зле (надявам се).
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Мнагооо дзле Вчера така се пропих Не съм спал... Не съм ял И днес цял ден пия ракия Ха ххахахахаха Лошо ми е Вчера лбеше лоша вечер Паднах от 4 метра по гръб и сега ме боли ужастно и не мога да седя пряв

нЕма значение, тъй като гледам, хахах
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Имам лошото предчувствие, че скоро ще вляза в "I don't care" mode и после ще трябва да си блъскам главата в дъски с пирони ....
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Хапвам пуканки,гледам "Кости",кефя се на яката роза,която направих и се чудя дали да не направя още такива и да си облепя стаята с тях
    Като за капак съм толкова разгонена,а моя е на 30-тина километра от града Яко,а?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Все си мисля, че глаголът "разгонвам се" е по-подходящ за кучета, котки и всякакви подобни четириноги, отколкото за хора.

по темата: много съм несериозна. цЕл ден пак не бутнах нищо по математика, пък вторника ми е последен шанс да си изкарам шестицата, голям съм търтей значи. ей сА отивам(вече наистина) да си чета урока.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Голям фен
    писна ми

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Гадно ми е.Но се надявам, че е прав. .

В момента си мисля само за чанти,обувки и дрехи иии за него.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град

For you
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Все си мисля, че глаголът "разгонвам се" е по-подходящ за кучета, котки и всякакви подобни четириноги, отколкото за хора.
    Абе и ти като чуеш менструация си мислиш за човек от женски пол,но реално погледнато и шимпанзетата,и кучетата,и котките ... го имат,макар да не е всеки месец

По темата:
    Скъсих си маникюра Сега едвам успявам да пиша Все трябва да гледам къце натискам ... Амааа заради моя ми се наложи Оня ден го надрах адски гадно по гърдите и реших да ги скъса и позаобля Утре мисля да отида до маникюристката ми за да им направи пилинг маска и да ме лакира.
    Хммм ... само се чудя дали ще имам достатъчно време за там,защото не знам моя по кое време ще дойде да ме вземе Дано не се наложи да бързам и да ми претупат ноктите за 30 минути
    Както и да е - няма да го мисля,защото най-важното е,че след това ще съм си с моя Оффф ... не съм го виждала от снощи,а вече полудявам Не ми се мисли к'во ще е като замина за седмица в Габрово

Супер фен Аватара на tanch3t093
    еми кво ... Чудя се вече умирам от скука ...........
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ха ха,оф чудя се,как ще спя ся,при положение,че от 2 до 7 спах и утре имам да чистя,да се къпя и да излизам..
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

да де, ама хич не ми се струва уместно да заявяваш колко те сърби във форум, и то с "разгонена съм". Твърде... грозно е, дори и за моите представи.

он: гот ми е, тялото ми най-сетне е такова, каквото искам.
    в близкия 1 месец ще се разбере кво ше става, къде ще си прекарам ваканцията и с кого, та съм малко на тръни да не пропаднат плановете, които съм си градила, но дори и така да стане, нЕма да е фатално.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Скучно ми е,май след малко ще си лягам.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на babity
    Бича си айлякЪТ. Преди няколко часа си дойдох от морето. Мернах доста съфорумци на Слънчев бряг, но нямах възможност да се обаждам. Запознах се с якия пич и тъпото е, че никога няма да се видим повече. Мъррр ме посрещна супер яко. Не съм мигвала от 48 часа. Ще се трупясвам.

Град
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    да де, ама хич не ми се струва уместно да заявяваш колко те сърби във форум, и то с "разгонена съм". Твърде... грозно е, дори и за моите представи.
    Израза,който ти използваш също звучи грозно ама ...
    А и никъде в правилата на форума не пише,че в тая тема не мога да казвам к'во ми е А и в тая тема са писани много по-грозни/неуместни/вулгарни неща от израза "разгонена съм" ...

По темата:Хапвам сладоледена торта и се чудя к'во да гледам?! След малко май ще звънна на моя да си полафим докато заспя,защото иначе ще стоя будна до сутринта

Град
    По дяволите, мразя се!

For you
    I miss you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си