- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Имам нужда от любов. Мда, това ще да е, нещо ми е адски самотно.Глупости пак.
![]()
Иначе добре, че утре не сме на даскало, хич не ми се ходи. Пък и пак няма да караме химия, което е идеално.Но математиката... там вече не знам..
![]()
Не знам.. сякаш някой неща не стават така както трябва.
АЗ не съм на същото мнениеПървоначално написано от onestar
![]()
![]()
^ Това не променя фактите...
Иначе... ми липсваше (:
Благодаря, че драсна...![]()
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Много ми е гадно, взема да лягам, макар че ме лови лудо безсъние.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
страшно подтиснат
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Успех.Първоначално написано от LofYou
Днеска денят започва с усмивка (дебилска)Отивам на изпит, който трябва да взема
(дано общата ми култура е достатъчна
)
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Легнах си в 2, станах в 6 - как ли се чувствам?![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ex тва пълнолуние ми разказа играта...до 3 съм се въртяла в леглото![]()
Осъзнах, че ако сама не го премахна от живота си, той няма да си отиде! Чувствам се добре, силна и изпълнена с желание за живот![]()
НИКОГА няма да ти повярвам, тъпо копеле...
The blood that binds us ..till death unites us
Супер ми е,нооо твърде хубаво не е на хубаво. Чакам гадория.
Сама... половин човек, а ми трябва толкова малко, за да се усмихна... което пък ще е достатъчно, за да ме придърпа нагоре...
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
^*гуш* душичке златнаУсмивка от мен (:
он:
Аз съм добре. Днес трябва да се разправям с документация за новата работа. Ииии да мисля как да си натъкмя пътуването до Пловдив![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Добре съм,пия си кафето и обмислям какво ще правя днес.Имам задачки за вършене обаче мнооого ме мързи.Изглежда,че слънчасах вчера,защото снощи ми беше ааадски лошо.;// Ще се обадя на тъпака ми да го видя какво прави може пък да измислим нещо заедно.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Спи ми се. Искам кафе, ама ме мързи да си направя ;///
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ми не знам как се чуствам ... много объркано....
Мъчно ми е, но се правя, че не ми пука.. трябва да се правя...
Хем ми е весело.. хем тъжно.. не знам направо..![]()
we are gonna party as much as we can я я я я![]()
![]()
лошо е настройвам се за лято почивка море мързел
ах мамка му още 3 седмици![]()
![]()
тя ще ви разцепи
тя ще ви разкърти
това е това е парчето
http://vbox7.com/play:5bffaacb
направо ви се чудя бе хора какви са тези депресии![]()
Твъърде неглиже го давам напоследък а има няколко сериозни неща , които трябва да свърша в близките 1-2 седмици. Почвам да се осъзнавам , че пак ще оставя всичко за последния момент. Не , няма.
Ох, много ме е хванал мързела напоследък. Трябва да се стегна и за последно да поуча малко за класните.. Вече не ми се излиза навън, много скучно ми стана, всеки ден с едни и същи хора на едно и също място.. Ъгх. Имам лоши предчувствия за лятото, дано всичко да се промени през този един месец до тогава и всичко да си дойде на мястото, като миналото лято... Ох <33
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Благодаря, Влади... *гуш*
> Не по-различно от преди няколко часа... или може би не съвсем... не знам...
For you![]()
I miss you...
ОФФ утре сме на училище .. Трябва да преговоря по английски,че става много лошо .. Оф а как ме мързи! И тва тъпо време ме побърква! .. Заеби .. И днес сигурно няма да Го видя..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Добре съмнадявам се както почна тази седмица така и да продължи
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!