.
Затворена тема
Страница 33 от 72 ПървиПърви ... 2329303132333435363743 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 1797
    Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    СПРАВИХ СЕ, СПРАВИХ СЕ! CONGRATS

толкова се радвам, минаха най-трудните тестове
    сега остават само лесните, а те са без значение

SUMMER I'M COMIN' !

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Реве ми се

Тука имало много седмокласници!?

Ш ги окъпя с маркуча

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    ^*гуш* душичке златна Усмивка от мен (:

он:

Аз съм добре. Днес трябва да се разправям с документация за новата работа. Ииии да мисля как да си натъкмя пътуването до Пловдив
    Ти само посмей ПАК да не се обадиш!!!

Малко ми е отрепано, 'щото се опитвам да си върна нормалния режим, т.е. спане през нощта и будуване през деня, че всичко ми се е преобърнало вече. Днес смятам да си доразопаковам багажа и да се поглезя с домашни процедури. Иначе настроението ми е на макс.

Град
    Враца
    Супеееееееееееееееер
    еlsy

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica

Ш ги окъпя с маркуча
    о, благодаря :Д

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Ш ги окъпя с маркуча
    о, благодаря :Д
    Вчера окъпях себе си и полвината хижа /40 човека/ Няколко седмокласника/дребосъци/ няма да ми се опрат

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    http://www.vbox7.com/play:82ce2825 - стана ми любима... *мрън-мрън*

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

офф,как мое я обичамдам толкоа мноду ве....тука от няколко дена имам общо 7-8 часа сън,другато е само пияене,пиене,пиене,пиене и сигари....
    как го написахттва товази изречениея не знам,едвамхл оцелвам клаиерутара

Плаче ми се,как е възможно да го обичам толкова много.Знам,че никога няма да се стигне до нещо по-сериозно при нас. Отчаяла съм се на мах...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Дано съм се справила на изпита! Дай Боже !
    Иначе съм добре , до днес исках всичко да мине , сега не искам.

Цитирай Първоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
    Плаче ми се,как е възможно да го обичам толкова много.Знам,че никога няма да се стигне до нещо по-сериозно при нас. Отчаяла съм се на мах...
    Същото!!! Как ми се реве не е истина . . .
    Искам да се напия и да забравя поне за малкооо

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Уф .. обичам го !!! Иначе .. чакам да спре шибания дъжд иии .. да излизам малко
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Твъърде неглиже го давам напоследък а има няколко сериозни неща , които трябва да свърша в близките 1-2 седмици. Почвам да се осъзнавам , че пак ще оставя всичко за последния момент.
    Това, ама в минало време. Прецаках всичко. Прецаках го още миналата седмица. И сега трябва да се нервя само на себе си, 'щото напълно се издъних. Скапан мързел, скапан ден, супер каръшко ми е. И всичко рухва, ии... грррр!

Erm... Ексайтид, че ще си правя групичка. Убедена в себе си, че ще сме върхът ^^

През последните няколко дни ми беше супер шибано... Първо ми беше напрегнато заради дядо ми. За щастие, всичко е наред ! После оня скандал с майка ми при условие, че този път вината ми е минимална. На всичкото отгоре си припявам "...to love a man you have to share..." - напълно тематично.
    Седмицата ще ми бъде много напрегната и в общи линии гадна, а мен все така си ме мързи...
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на babity
    Има нещо в това момченце. Каквото и да ми говорят аз знам, че има нещо в него... видях как ме гледаше, как търсеше възхищение в очите ми... Знам, че сме тооолкова различни, че никога не бихме се изтърпяли няколко часа , но... Пък и фактът, че сме от един град, а никога повече няма да го сещна ме кара да се вълнувам от него още повече. Три дни еуфория ми стигат, после започвам да се притеснявам кога ще се прибере Мърррр за да ме размърка пак.

Град
    вкъщи ;д
    Тъпо ми е откачам от скука

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Super много ма ядосват неска всички хора.Ся и моя ма вбеси.Добре, че след 5мин е тук и ще ме води на солариум, защот' нз.

Ибах му майката,най-сетне изтрезнях,имам зверско главоболие...две не виждам,света ми е крив....утре имам класно по Български грам не съм учил,не мисля и да уча,у четвъртак пък по География имам ама зверски,зверски много да уча,просто не ми побира акъла как ще го науча т'ва сичкото....би му майката....

Много готино ме наваля пороя. Излязох суха - за 5 минути заприличах на мокра кокошка.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Прекрасно !! Малко ме боли коремчето, но ще ми мине .. Свършиха ми изпитите и скоро ще свърши и годината !

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Super sym si,lafq s bratov4ed mi.Bqhme se zabravili dosta i sega se hilim kato ludi.Ve4e cqla sedmica sym izvyn Sf i si izkarvam perfe.Na gosti sym na bratov4edkite mi v Elin Pelin.I Shopskiqt be6e perfe vsi4ko be6e na 6.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Добре съм,доста добре си прекарах тия дни почивчица,от утре пак дск
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    тъжно
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

зле и иронично, хах..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си