- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
СПРАВИХ СЕ, СПРАВИХ СЕ! CONGRATS
толкова се радвам, минаха най-трудните тестове
сега остават само лесните, а те са без значение![]()
SUMMER I'M COMIN' !![]()
Ти само посмей ПАК да не се обадиш!!!Първоначално написано от valdesbg
![]()
Малко ми е отрепано, 'щото се опитвам да си върна нормалния режим, т.е. спане през нощта и будуване през деня, че всичко ми се е преобърнало вече. Днес смятам да си доразопаковам багажа и да се поглезя с домашни процедури. Иначе настроението ми е на макс.
о, благодаря :ДПървоначално написано от SonataArctica
http://www.vbox7.com/play:82ce2825 - стана ми любима... *мрън-мрън*
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
офф,как мое я обичамдам толкоа мноду ве....тука от няколко дена имам общо 7-8 часа сън,другато е само пияене,пиене,пиене,пиене и сигари....![]()
![]()
![]()
![]()
как го написахттва товази изречениея не знам,едвамхл оцелвам клаиерутара![]()
Плаче ми се,как е възможно да го обичам толкова много.Знам,че никога няма да се стигне до нещо по-сериозно при нас. Отчаяла съм се на мах...
Дано съм се справила на изпита! Дай Боже !![]()
Иначе съм добре , до днес исках всичко да мине , сега не искам.![]()
Същото!!! Как ми се реве не е истина . . .Първоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
Искам да се напия и да забравя поне за малкооо![]()
![]()
![]()
Уф .. обичам го !!!Иначе .. чакам да спре шибания дъжд иии .. да излизам малко
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Това, ама в минало време. Прецаках всичко. Прецаках го още миналата седмица. И сега трябва да се нервя само на себе си, 'щото напълно се издъних. Скапан мързел, скапан ден, супер каръшко ми е. И всичко рухва, ии... грррр!Първоначално написано от BlackWings
Erm... Ексайтид, че ще си правя групичка. Убедена в себе си, че ще сме върхът ^^
През последните няколко дни ми беше супер шибано... Първо ми беше напрегнато заради дядо ми. За щастие, всичко е наред !После оня скандал с майка ми при условие, че този път вината ми е минимална. На всичкото отгоре си припявам "...to love a man you have to share..." - напълно тематично.
![]()
Седмицата ще ми бъде много напрегната и в общи линии гадна, а мен все така си ме мързи...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Има нещо в това момченце. Каквото и да ми говорят аз знам, че има нещо в него... видях как ме гледаше, как търсеше възхищение в очите ми... Знам, че сме тооолкова различни, че никога не бихме се изтърпяли няколко часа , но... Пък и фактът, че сме от един град, а никога повече няма да го сещна ме кара да се вълнувам от него още повече. Три дни еуфория ми стигат, после започвам да се притеснявам кога ще се прибере Мърррр за да ме размърка пак.![]()
![]()
Super много ма ядосват неска всички хора.Ся и моя ма вбеси.Добре, че след 5мин е тук и ще ме води на солариум, защот' нз.
Ибах му майката,най-сетне изтрезнях,имам зверско главоболие...две не виждам,света ми е крив....утре имам класно по Български грам не съм учил,не мисля и да уча,у четвъртак пък по География имам ама зверски,зверски много да уча,просто не ми побира акъла как ще го науча т'ва сичкото....би му майката....
Много готино ме наваля пороя. Излязох суха - за 5 минути заприличах на мокра кокошка.![]()
Прекрасно !! Малко ме боли коремчето, но ще ми мине .. Свършиха ми изпитите и скоро ще свърши и годината !![]()
![]()
Super sym si,lafq s bratov4ed mi.Bqhme se zabravili dosta i sega se hilim kato ludi.Ve4e cqla sedmica sym izvyn Sf i si izkarvam perfe.Na gosti sym na bratov4edkite mi v Elin Pelin.I Shopskiqt be6e perfe vsi4ko be6e na 6.![]()
![]()
Добре съм,доста добре си прекарах тия дни почивчица,от утре пак дск![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
тъжно![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
зле и иронично, хах..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."