.
Затворена тема
Страница 34 от 72 ПървиПърви ... 2430313233343536373844 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 1797
    Гррр, кога минаха почивните дни Пак съм в гадно настроение, имам нужда от нови познати и ще видим, може да се прежаля да си намеря работа за лятото, в противен случай сигурно ще изпукам от тъпотия. 'Баси мързелите всички - вкъщи ще седят. А аз с кой да излизам? И няма да го оправим тоя апартамент, да му се невиди, цял месец се проточиха нещата, дано поне до края на юни да съм се преместила, че иначе ще се гръмна. Половината ми контакти така ги загубих, заради едното местене.
    И гадните лекарства... ужас, добре, че повече няма да ги взимам. За една седмица кой знае колко кила свалих. Сега ще си ги кача пак, чеее на нищо не приличам.
    Пфф.. даа, сега като се оплаках тука в една тема, четена от напълно непознати ми стана хубаво Ако тръгна да се оплаквам за същото на някоя от двете ми шматки, по-скоро ще се ядосам. Ама трябва да почна да ги настройвам за мотаене по кафетата, че нещо ме избиха пак хормоните.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Тупо ми е,не ми се спи още,а утре трябва да ставам рано...........
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Адски ми е тъпо и умряло даже ми се реве,а незнам защо .. ;// И утре съм на даскало .. пфф смятам да си легна,защото само със сън си почивам от всички тъпотии.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

след някои събития мога само да кажа, че аз съм добро момиче и повече никога няма да правя така!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    след някои събития мога само да кажа, че аз съм добро момиче и повече никога няма да правя така!
    тва си го казвам, преди да направя най- големите си простотии..

иначе засега съм добре, слушам си чалга

за жените си отдавнннаааа официално забранеееен :P
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на babity
    Утре имам адски много работа, а не ми се ляга още. Скука ми е.

Нямам си на идея как се чувствам,само знам,че се разплаках от нищото...

Мега фен Аватара на xoxi
    Легнах си в 23:00 и не можах да заспя. Дочетох една книга до 00:30. Сега стана 1, а на мен още не ми се спи, а ТРЯБВА да ставам в 06:20 Днес ще е възможно най-гадния ден. Напълно отвикнах да уча след всички тези почивни дни напоследък и не съм пипвала учебниците за утре. Пък и първа смяна.. Последните 2-3 дни ставам все към 12 на обяд. Как ще стана аз в 6 ??????????? Пък и след училище си уредих една почерпка за деня на детето. Като се прибера сигурно направо в леглото ще се приземя и ще стана чак в сряда !

едит: Честит празник на всички дечица !
    И спря да се върти за миг земята..

Искам да легна и да заспа, а не мога,продължавам да рева.Само се разхождам от компютъра до леглото и обратно.Утре съм на училище и съм първа смяна,а даже не мога да легна да поспя...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Аз въобще не трябва да съм будна по това време на ноща...
    Пак се хвърлих в размисъл...

http://www.vbox7.com/play:537ebb9e - ей тази песничка я търсих толкова много...

И сега се чудя какво да правя... утре не съм на училище, не ми се спи, чувствам се... зле.
    Искам да... чета. И не какво да е, а "Птиците умират сами" - м'да, това ще е...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    скука.. тая нощ няма да спя

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Първо Честит Празник на всички деца, и на тези като мен които все още се чувстват такива

Уморена съм вече трети ден ставам в 6, а снощи се прибрах към 2
    И сега се оправям, че съм на интервю за работа, а навън така яко вали, че сигурно ще подгизна докато стигна до пицарията ...
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    чувствам се супер уморена от всичко ..

Град
    Бургас ^^
    Чувствам се щастлива от факта, че косата ми вече не жълтее..вече е сива наспах се и се надявам денят да е хубав.

Много ми се спи Кафето е до мен, ама прекалих и сега е толкова горещо, че и чашата не мога да пипна. За днес нищо не съм учила, молим се да не ни е от късметлийските дни, за да не ме изпитат
    Т'ва контролно по физика... Много ми е интересно как ще го направя, ама хайде.. Ще се правят пищови пак.. Като съществува понятието, наречено 'мързел'.

Мега фен Аватара на babity
    Чакам да стане време да се оправя и да излизам. Скучно ми е.

Егати времето навън, пълна гадория. 0,o

Отвратително време,отвратителна сутин. Още не мога да се събудя и съм адски гладна и се чудя какво да ям.Чак сега се усетих,че имам да уча едно нещо за днеска ама може би няма да имам време и пак ще изтърва една хубава оценка. Така става като четири дена се занимавам само с глупости .. не усетих кога минаха.Не ми се ходи на училище .. не искам да гледам същите тъпи физиономии,искам да си почина от тях ама слабо.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на mynichka
    Супер мрачното време аз обаче трябва да ходя на лекция, преди това да минем да опаковаме един подарък.. да занесем книжката на М. в 3 корпус- и общо взето цял ден обикаляне + това,че като се прибера мислех да изляза с Гого да си го видя, но трябва да уча по макроикономика..мамка му... И въпреки всичко аз съм супер на кеф
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Ами, нека започнем така: спах до към 10, станах и намерих огромно чудовище(т.е хлебарка) до бюрото си. С еей такива очи бях. После се сетих, че не съм си писала домашното по испански, за което разбрах снощи. Все тая де, упражненията са юбер гадните и даже не ми се и занимаваше да се вглъбявам в тях, плюс това са 7 страници. Ии навън е супер мрачно, хладно, ГАДНО едно такова.
    Оф, много ми е чумаво, че нямам домашно, че ще ми е за 20-ти път. Остава ми само да се моля да не ме засекат.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Честит празник на всички, които се чувстват деца! : )

Много ми е криво още от снощи, ама какво да се прави. Не мога да оправя времето с голи ръце. И защо са требва да вали?!! Защо?!! Както е тръгнало, няма да спре скоро, а това само ме изнервя! ;@
    Гррр

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    И защо са требва да вали?
    ЗАЩООО тука не вали

Днеска станах рано, очите ми треперят честитиха ми празника (нищо, че съм на 20 ) и аз върнах/честитих на малчовците
    Искам да завали. Голям задух, ужЪст Днеска трябва да правя толкова много неща а мързела в мен е по силен Надявам се, че и днес ще бъда пълноценен
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Не съм спал,имам да уча адски,ама адски много...просто не знам как ще го науча...а,така ми се спи...

Голям фен
    времето е гадно и не отговаря на настроението ми

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Пък на мен времето напълно отговаря на настроението ми. Не че е нещо ново, де...

Току що ми се обаждат да ми кажат, че сме на училище днес? WTF? Няма такива работи, да са казали по-рано... няма да ходя, пък ако се наложи ще намеря бележка от някъде.

Иначе ми е... някак скапано. Пък и сега ми се окачи с това даскало...
    Знам какво ще оправи настроението ми, но знам и че няма да се случи...

Такива работи...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си